Beta εξολκεα, δυο νεφρακια κι ένα πλεμονι ζητάνε οι μπινεδες για 5 καρυδακια...
Beta εξολκεα, δυο νεφρακια κι ένα πλεμονι ζητάνε οι μπινεδες για 5 καρυδακια...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ναι επειδή είναι rebranded.
Mπορεί να είναι κοκεν αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Εγώ τους είχα πάρει τις καλές εποχές (πάνε πάνω από 10 χρόνια), τώρα φαντάζομαι δε τους ακουμπάς. Σε αυτά τα εργαλεία ήθελα να έχω σχετικά εύκολη εγγύηση και είχα δώσει κάτι παραπάνω απ' όσο είχαν τότε οι koken. Λίγο καιρό αργότερα επέστρεψα έναν σπασμένο και την επόμενη μέρα είχα τον καινούριο.
Sent from me using a computer.
Εχω παρει χυμα,για το μηχανάκι το ειχα χρειαστεί, ένα μεμονωμένο εξολκεα καρυδακι #10 για τα στρογγυλεμενα παξιμαδια.
15€ νομίζω;
Σίγουρα θα κάνουν σκόντο σε πιο βαρβατους πελάτες αλλά άμα πεις ότι πας για ΒΕΤΑ έτσι ξεκουδουνος, τον πίνεις καυτό
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Κάνουν και για σταυροκατσαβιδες και για ισιες. Θέλει όμως τρύπημα με hss τρυπάνι κοβαλτίου στο κέντρο η βίδα. Στα μικρά νούμερα όσο πιο μέσα μπεις τόσο καλύτερα. Συνήθως βγαίνουν. Αν όμως η βίδα είναι σερνικια και σε γράφει στ @ρχιδι@ της, τότε πας σε πιο πρωτόγονα μέσα. Βαριοπουλα και καλεμι
Έχω χάσει την μπάλα με εσάς τους 4-5 εδώ μέσα ,αλλά επειδή εξασκείτε -ενίοτε-ακριβό σπόρ...
Και μια ερώτηση ,αριστερόστροφα τρυπάνια που μπορουμε να βρουμε; Μάλλον δεν θα μου χρειαστουν ποτέ, αλλά ας υπάρχουν...
Έχει σίγουρα ο Μπουζόπουλος στο Πειραιά, αλλά και ο Ρενιέρης. Νομίζω όμως ότι ο Μπουζόπουλος έχει να πάρεις ανά τεμάχιο, όχι συλλογή που είναι υπερβολή.
SOS :καλό είναι να ξέρετε ότι το τρόχισμα αριστερόστροφου τρυπανιού είναι σπαζοκεφαλιά. Αν δε μπορείτε ή δυσκολεύεστε στα κανονικά τρυπάνια, στα κνίτικα θα τα βρείτε μπαστούνια.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Τα αριστερά τρυπανια που χρησιμοποιούνται;
Αυτό.
Πολλές σπασμένες βίδες λύνουν εύκολα πριν αρχίσουμε να τις κοπανάμε με σφυρί και καλέμι
Για εξαγωγή της τελευταίας φλούδας σπασμένης βίδας τροχιζεις ανάποδα ένα κανονικό τρυπάνι,εύκολο είναι.
Αριστερόστροφα τρυπάνια πιθανόν να χρησιμοποιούνται σε περιβάλλον παραγωγής,σε πολυτρυπανα που αντιστρέφεται η κίνηση(με επιφύλαξη)
Και σε κάθε σπίτι που έχει ένα δραπανοκατσάβιδο.
Ενδιαφερον το θεμα εξωλκεις και καλό να τα ξέρουμε αυτά αλλά προσωπικά ποτέ δεν παίρνω τέτοια εργαλεία εκ των προτέρων "για να τα έχω". Οπως και δεν έχω πάρει ακόμα μυτοτσίμπιδο ασφαλειών γιατί δεν μου έχει χρειαστεί.
Μόλις εμφανιστεί η ανάγκη πχ σπασμενη βίδα, κάνω παύση και φέυγω προς αναζήτηση του σωστού εργαλείου γιατί και να το έχεις απο πριν α) μπορεί να μην είναι καλό ή ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι και β) πες οτι αγοράζεις σετάκι που δεν έχει το μέγεθος της βίδας που μόλις ματσακόνιασες.
Μυτοτσίμπιδα ασφαλειών δεν έχω ούτε και εγω αν και θα έπρεπε,μου έχουν χρειαστεί.
Αν ξεκινήσεις να κάνεις κάτι και τύχει σπασμένη βίδα αντε να τρεχεις να βρείς εξωλκείς-και μάλιστα καλούς- εκείνη την ώρα!
Οι, κατά τα άλλα οικονόμοι και μετρημένοι, Γερμανοί έχουν το ρητό "Καλύτερα να το έχεις, παρά να το χρειάζεσαι" (Haben ist besser als brauchen). Κάπως έτσι έχω εργαλεία που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ενώ στο Λιντλ τρίβουν τα χέρια τους με άτομα σαν εμένα.