Καλησπέρα παρέα
Ποιο μηχανάκι θα προτιμούσατε για χωμάτινα παιχνίδια. Το DR-Z400 μοντέλο από 2003 και πάνω, το καινούργιο το CRF300l ή VOGE RALLY 300 ;;;
Καλησπέρα παρέα
Ποιο μηχανάκι θα προτιμούσατε για χωμάτινα παιχνίδια. Το DR-Z400 μοντέλο από 2003 και πάνω, το καινούργιο το CRF300l ή VOGE RALLY 300 ;;;
Τελευταία τροποποίηση από MartinEden; 21/12/2022 στις 16:14.
In life we only get one lap, why not make it a good one
To Ηοnda είναι δυστυχώς πολύ ''λίγο'' σαν μηχανάκι των 6.000........
Σουζούκι κι' από 'μένα......................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Το παιχνίδι προϋποθέτει άλογα οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, αν βρεις καλό drz ...
To Voge είναι όπως φαίνεται μια πολύ καλή και οικονομική λύση. Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι αν είναι και μια καλή επένδυση. Και αυτό γιατί εταιρίες σαν την Voge πάνε και έρχονται και κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι σε 6,7,8 χρόνια που θα θέλω να δώσω το Rally το υποψήφιο αγοραστικό κοινό δεν θα το βλέπει σαν μηχανή από τα Lidl άγνωστου προελεύσεως και χωρίς ανταλλακτικά και υποστήριξη! Λέω τώρα εγώ!
In life we only get one lap, why not make it a good one
Χαμηλομεσαίες πολύ "κούφιο" μου φάνηκε το crf300.
Καμία σχέση με xr400 , άλλο σύμπαν εκείνα τα μηχανάκια. Οπότε αν βρεις κάποιο αξιόλογο 400αρι εκείνης της εποχής το τσιμπάς
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου