Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Σχετικά με Επίδαυρο

Recalibrate... Το avatar του/της stako

Σχετικά με Επίδαυρο

Με αφορμή ένα ακόμα πάρα πολύ δυσάρεστο γεγονός κάνω αυτό το ποστ. Παραθέτω παρακάτω το τι είχα γράψει στο άλλο ποστ:

------------------------
    Δυστυχώς η συγκεκριμένη διαδρομή είναι πολύ επικίνδυνη...... Όλοι ακούν από διάφορους ότι είναι κλασική μοτοσυκλετιστική διαδρομή κτλ κτλ κτλ και πάνε εκεί με σκοπό να στρίψουν. Έτσι είχα κάνει κι εγώ στην πρώτη μου βόλτα εκτός Αθήνας όταν πήρα τη μηχανή. Είχα πάει μαζί με 2 φίλους, ο ένας έφυγε με highsiding λόγω της υγρασίας που μαζεύει σε ορισμένα σημεία. Ευτυχώς ήταν τυχερός, δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Από τότε έχω μάθει για άλλους 2 φίλους που είχαν highsiding εκεί.....

Προσοχή παιδιά, το μέρος είναι επικίνδυνο λόγω μέτριας ασφάλτου και ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ. Διαδώστε το όσο μπορείτε!

Mόνο για χαλαρή βόλτα και καφέ στο Στορκ λέει το μέρος......
    ------------------------

Ένας άλλος συνάδελφος (johnpan) είχε άλλη άποψη,

------------------------
    H άσφαλτος είναι από τις καλύτερες που έχω δει, με κράτημα και σωστές κλίσεις. Πιστεύω ο κίνδυνος έρχεται από τον ενθουσιασμό μας.
    ------------------------

Πείτε τη γνώμη σας για το θέμα αν θέλετε.

Δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης απόψεων μεταξύ του johnpan κι εμένα, απλά θεωρώ επικίνδυνη την συγκεκριμένη διαδρομή και πιστεύω καλό είναι να διαδωθεί αυτό ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ.

Εγώ απλά βλέπω οτι τόσο εσύ:

... κλασική μοτοσυκλετιστική διαδρομή κτλ κτλ κτλ και πάνε εκεί με σκοπό να στρίψουν. Έτσι είχα κάνει κι εγώ στην πρώτη μου βόλτα εκτός Αθήνας όταν πήρα τη μηχανή.
    unquote

όσο και ο johnpan

Πιστεύω ο κίνδυνος έρχεται από τον ενθουσιασμό μας.
    unquote

στην ουσία συμφωνείτε...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εγώ απλά βλέπω οτι τόσο εσύ:

... κλασική μοτοσυκλετιστική διαδρομή κτλ κτλ κτλ και πάνε εκεί με σκοπό να στρίψουν. Έτσι είχα κάνει κι εγώ στην πρώτη μου βόλτα εκτός Αθήνας όταν πήρα τη μηχανή.
    unquote

όσο και ο johnpan

Πιστεύω ο κίνδυνος έρχεται από τον ενθουσιασμό μας.
    unquote

στην ουσία συμφωνείτε...
    Μα 2 γραμμές παρακάτω δεν διάβασες???

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ένας δρόμος είναι τοσο επικίνδυνος όσο τον κάνουμε εμείς...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παιδιά και οι δύο απόψεις παίζουν....υπάρχουν υπουλα κομμάτια που κρατούν πολύ υγρασία γιατι τα χτυπά πολύ λίγο ο ήλιος με κακής ποιότητας άσφαλτο και αρκετά καλά κομμάτια με ωραία άσφαλτο. Την διαδρομή επειδή μένω κοντά και είναι ιδανική η απόσταση για έναν καφέ την έχω κάνει άπειρες φορές (μέχρι αρχαίο θέατρο) και έχω δεί περισσότερα ατυχήματα στα ανοιχτά κομμάτια προς το θέατρο λόγω ενθουσιασμού και υποτίμησης των συνθηκών.

ΥΓ Ασχετο αλλά μήπως να πάρουμε ρεφενέ αυτό το στορκ? Απο εμάς ζει ειδικά καθημερινές......stork θυγατρική του moto.gr....

δεν νομίζω οτι η ασφαλτος εκει κρατάει και αυτό το λέω επειδή την ίδια μέρα (με τα λάστιχα στην ίδια κατασταση )πήγα πεντέλη που μου φάνηκε αρκετά καλή και έπειτα επιδαυρο που μου έφευγε συνεχώς το πίσω (προσωπική μου αποψη πάντα )
    γενικα συμφωνώ μαζι σου σταυρο οτι η επίδαυρος είναι μόνο για καφεδακι στο στορκ .

και φυσικά αν μιλήσουν οι αριθμοί , το 1/3 των φίλων είχε ατυχημα στην επιδαυρο !!

κίνηση , πολλές μηχανές δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες !
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Μα 2 γραμμές παρακάτω δεν διάβασες???
    Δεν πρόλαβα! Έγραφα την απάντηση και μετά το είδα.

Αυτό που θέλω να πω (και που το έγραψε κι ο sniper) και που το λένε χρόνια οι του μηχανοκίνητου χώρου (Καββαθάς, Σταθάκης κλπ) είναι οτι ο δρόμος είναι αυτός που είναι.

Αν έχει κακή άσφαλτο, αν έχει άσχημες κλίσεις, αν μαζεύει υγρασία, σημαίνει οτι πρέπει να οδηγείς (για όλα τα οχήματα ισχύει αυτό) αναλόγως.

Ο δρόμος δεν μπορεί να προσαρμοστεί στον οδηγό, το αντίθετο γίνεται

Άρα είναι σχετικό το "επικίνδυνος". Είναι επικίνδυνο αν, όπως λές πας με σκοπό να "ξύσεις" (με δεδομένο οτι δεν ξέρουμε όλοι πως να γλυτώνουμε από highsiding), αλλα είναι μια χαρά δρόμος αν πας να ευχαριστηθείς μια χαλαρή βόλτα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι πολύ επικίνδυνη. Όσο είναι στεγνή κρατάει αρκετά ωστε να ξύσεις αλλά η υγρασία καραδοκεί παντού και πάντα και όταν στην Επίδαυρό έχει υγρασία δε σε σώζει τίποτα.

Έχω εμπειρία από ατύχημα στην Επίδαυρο. Πήγαμε τρία μηχανάκια γυρίσαμε δύο (ευτύχώς και οι τρείς αναβάτες) αλλά το TDM του φίλου έγινε χάλια. Εγώ ούτε που κατάλαβα πως τη γλίτωσα.

Άλλη φορά που μας έπιασε βροχή ήταν και η τελευταία της Επιδαύρου αφού ξενερώσαμε τόσο πολύ που δεν ξαναπήγαμε.

Υπάρχουν και άλλες διαδρομές μην κολλάτε!!!!

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Να σημειώσω ότι εγώ τη διαδρομή την έκανα καλοκαίρι καθημερινή μέρα. Δεν είχε κίνηση και ενοείται υγρασία πουθενά. Μιλάω για τη διαδρομή μετά τα λουτρά Ελένης που είναι δύο σετάκια δεκάλεπτων στροφών που συνδέονται από κακής ποιότητας μεγάλα κομμάτια ευθείας. Τα δύο κομμάτια με τις στροφές όμως τα βρήκα πάρα πολύ καλά. Ημουν δικάβαλος με το cbf250 και αν άπλωνα το χέρι θα ακουμπούσε κάτω στις στροφές. Και θέλω να τονίσω ότι δεν πήγαινα κομμάτια, απλά σβέλτα και χωρίς να πιέζομαι καθόλου. Αυτό σε συνδιασμό με τη σχετική απειρία μου σε οδήγηση street, με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η άσφαλτος ήταν πολύ καλή.

Πάντα όρθιοι
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αυτό που θέλω να πω (και που το έγραψε κι ο sniper) και που το λένε χρόνια οι του μηχανοκίνητου χώρου (Καββαθάς, Σταθάκης κλπ) είναι οτι ο δρόμος είναι αυτός που είναι.

Αν έχει κακή άσφαλτο, αν έχει άσχημες κλίσεις, αν μαζεύει υγρασία, σημαίνει οτι πρέπει να οδηγείς (για όλα τα οχήματα ισχύει αυτό) αναλόγως.

Ο δρόμος δεν μπορεί να προσαρμοστεί στον οδηγό, το αντίθετο γίνεται

Άρα είναι σχετικό το "επικίνδυνος". Είναι επικίνδυνο αν, όπως λές πας με σκοπό να "ξύσεις" (με δεδομένο οτι δεν ξέρουμε όλοι πως να γλυτώνουμε από highsiding), αλλα είναι μια χαρά δρόμος αν πας να ευχαριστηθείς μια χαλαρή βόλτα.

Συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα είπες!

Το σκεπτικό μου είναι ότι είναι κρίμα να εκθειάζουμε μια διαδρομή που είναι τόσο ύπουλη γιατί ο νέος θα πάει νομίζωντας ότι είναι οκ το μέρος, θα δει ότι αρχικά είναι πράγματι καλά (πριν να πιάσουν τα σκιερά κομμάτια και οι υγρασίες), θα πιέσει λιγάκι και όταν σκάσει στην υγρασία άντε γειά......

Απλά αυτό, τίποτα παραπάνω, φυσικά και πάμε ανάλογα με τον δρόμο (βέβαια ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΦΗ ΟΡΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ), αλλά ας μην λέμε ρε παιδιά ότι η Επίδαυρος είναι οκ..... Μπορεί να παρασύρουμε κανέναν που δεν ξέρει γενικά ή που δεν ξέρει να κρίνει έτσι κι αλλιώς......

Κι εγώ έτσι την πάτησα και πήγα κανά 2 φορές για να στρίψω εκεί. Αν υπήρχε κάποιος να μου πει, "ξέρεις, πρόσεχε, πιάνει υγρασίες, η άσφαλτος είναι μέτρια κτλ" θα το ξανασκεφτόμουν. Αντίθετα όταν ρώτησα για κανά μέρος να πάω να μάθω λίγο το μηχανάκι μου μου είπαν "Επίδαυρος"........... Κρίμα δεν είναι?

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Άσχετο: ξέρετε κανένα μέρος καλύτερο? Οχι όπως Μπράλο που είναι για 150++, αλλά κάποιο με πιο μικρές ταχύτητες στο στυλ επιδαύρου. Πείτε να μαθαίνουμε.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Άσχετο: ξέρετε κανένα μέρος καλύτερο? Οχι όπως Μπράλο που είναι για 150++, αλλά κάποιο με πιο μικρές ταχύτητες στο στυλ επιδαύρου. Πείτε να μαθαίνουμε.
    Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων...

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών...

Έρχεται και ο Ορχομενός...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων...

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών...

Έρχεται και ο Ορχομενός...

+1000000000

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan

πάντα προσωπική μου άποψη !
    πεντέλη !
    με εξαίρεση μια στροφή όπως ερχόμαστε από κάτω μετά απο μια μικρή ευθεία που επειδή δεν την πιάνει ο ήλιος έχει αρκετή υγρασία

είπαμε προσωπική άποψη!!!!!
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σχετικά με το δίπλωμα Α1
    από ThM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 18:48
  2. Ερώτηση σχετικά με αξιοπιστία αντιπροσωπείας.
    από Infini στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 18:10
  3. Σχετικά με chat!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 05:16
  4. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 14:24
  5. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!