παρακαλώ να δηλωθεί ημερομηνία και ώρα για το event!! All in στην προβατίνα!
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Προτάσεις για τον τερματισμό. https://youtu.be/wOur8qXvpnk
Τελικά κάποιοι ήταν πολύ μπροστά
Οποτε θελετε,αλλα το στοιχημα θα πληρωθει εαν χασω στον πρωτο δικαιουχο αμφισβητία.Αλλοιμονο αν ερθει ολο το φορουμ,δεν θα μας εφτανε ουτε ολο το κοπαδι.Επισης ανεφερα επι λεξει ,οτι η καταναλωση στα 140 ειναι απο 3,9 εως 4,2.Διευκρινιζω λοιπον προς αποφυγην παρεξηγησεων.Το καλοκαιρι στο τελος του ροντάζ , ειδα με 140 στο κοντερ (135 στο gps ) κινουμενος σε ευθεια στην εθνικη για αρκετη ωρα σταθερα την ηλεκτρονικη ενδειξη στο 3,9.Σε χειμερινη μετρηση στις ιδιες συνθηκες την ειδα στο 4,2.Εφ οσον η μετρηση γινει χειμωνα το στοιχημα θα μπει για το 4,2.Σε εθνικη οδο,επιπεδη κλιση ,και με ΕΜΕΝΑ αναβατη.Περαν τουτου ,ουδεν αλλο.ΤΟ στοιχημα τιμαται ως εξης. 2 κιλα προβατινα ή ζυγουρι,ή 4 κιλα πα-ι-δακι κοτοπουλο,ή 30 καλαμακια χοιρινο σουβλακι,ή οτι θελει ο πρωτος προκαλέσας, μεχρι της αξιας των ανωτερω αναφερθέντων.Εαν ο τυχων κερδισμενος,θελει να τα μοιρασθει και με τυχοντες,ετερους ,παρευρισκομενους,δεν εχω αντιρρηση.ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ.Εαν παντα συμφωνει ο πρωτος προκαλέσας.Επισης εαν δηλωσει αρνηση μπορει παντα να μεταφερει το δικαιωμα της αμφισβητησεως στον επομενο προκαλεσαντα.
ΔΙΚΗΓΟΡΕ τα λεω καλα??Αν οχι παραθεσε τις αντιρησεις σου ,και τις νομικες σου υποδειξεις.![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Θα φας και εσύ από τα 2 κιλά προβατίνα ;
On topic, τελείως διαφορετικό πράγμα το τι είδες στο trip computer για 10-20-30 ή 100 δευτερόλεπτα που πήγαινες με 140 (ελέγχεται) σε ευθεία (πάλι ελέγχεται, εγώ με το CB με 120-130 κοντερίσια βλέπω εύκολα πάνω από 4 στο στιγμιαίο, που είναι μια μαλακία και μισή) με το να κάνεις ταξίδι με μέση ωριαία ταχύτητα 130-140 χαω και να έχεις τελικά μέση κατανάλωση 4.2
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
2 κιλά προβατίνα θέλω εγώ μόνο για να δω αν ψήθηκε ρε συ....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Καποτε αλλαζαν κλειδια, αδειες, λεφτα μετα απο κοντρα...
Τωρα θελουμε συμβολαιο για το επαθλο....
ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ;....ΠΟΥ ΠΑΜΕ;......
![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.