Αφού το έχεις ρίξει σις δοκιμές, πάρε και αυτόν να μας πεις γνώμη![]()
Αφού το έχεις ρίξει σις δοκιμές, πάρε και αυτόν να μας πεις γνώμη![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ο ειδικός πάντως πολύ αμφιβάλει για την αυθεντικότητά του (πέραν όλων των άλλων)
https://youtu.be/pkbuFwHnJQY?t=268
Ενδιαφέρον βίντεο συνολικά αλλά σε αυτό το σημείο μιλάει για το κατά πόσο μάλλον πολλά δεν είναι στην πραγμστικότητα ό,τι λένε και για το οτι πλέον πολλά προέρχονται από ζώα σε αιχμαλωσία
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Όπως τα λέτε παιδιά, Blue Mountain και Kopi Luwak είναι πολύ επίφοβοι και τις περισσότερες φορές πληρώνεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
δε το ήξερα αυτό το πράμα, ένα 50ρικο για να πιες καφέ από σκατά νυφίτσας ;
καλή φάση...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
GAGGIA , Delonghi ή KRUPS ?
Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 18/01/2023 στις 15:26.
The Dirty Harry
Εμεις εδω στην εταιρεια εχουμε αυτη.
Αν εννοεις της Delonghi...
Μια χαρα δουλιτσα κανει.
Κοφι εξπερτ δεν ειμαι βεβαια...
Ride(s) the wind of change...
Ναι αυτή εννοούσα.
Ευχαριστημένοι?
Εύχρηστη και γρήγορη?
The Dirty Harry
Ναι δεν μπορω να πω.
Δεν εχει βγαλει κανα θεμα αν κ τρωει βεντουζωμα εδω μεσα.
Απλα καθε φορα που την βαζεις στο on η στο off κανει ενα καθαρισμο κ πρεπει να εχεις ενα ποτηρακι απο κατω.
Συνηθισμενος εγω απο τις κλασικες νεσπρεσο μου την σπαει αλλα οκ δεν ειναι κατι ιδιατερο.
(Δεν ξερω αν κ οι αλλες γενικα το κανουν)
Ride(s) the wind of change...
Σε γερμανικό τεστ (από έντυπο που θεωρώ αξιόπιστο), η DeLonghi που παρέθεσε ο DoctoR_k6 (νούμερο 23 στην κατάταξη) έχει άριστη βαθμολογία στις κατηγορίες της γεύσης και της σχέσης ποιότητας/τιμής. Παραχωρήσεις κάνεις στον εξοπλισμό και το χειρισμό της μηχανής.
Η σελίδα του πλήρους τεστ
Εντυπώσεις από τον βραζιλιάνικο των Coffee Rawsters, καλό σώμα και καϊμάκι, εύκολος και σταθερός στην εκχύλιση αλλά υπερβολικά "στρογγυλεμένος" και κάπως αδιάφορος. Τον δοκίμασα βέβαια μεταξύ δύο εξαιρετικών καφέδων και ίσως να τον αδικεί η άμεση σύγκριση. Αν η τιμή του ήταν η ίδια αλλά για 250gr θα ήταν μία πολύ τίμια επιλογή ειδικά για φρέντο. Η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα μου σύστησε εξαρχής κάτι πιο "σοφιστικέ" οπότε επιφυλάσσομαι μέχρι να δοκιμάσω και άλλες προτάσεις από το συγκεκριμένο κατάστημα!