Corpse φυσικα και ειδαμε το θεμα (και τις σπόντες στα άλλα) και συνεδριαζουμε συνεχως απο το πρωι με Bowleno και panavour για το πως θα αντεπιτεθουμε. #EΡXOMACTE #Staytuned #Chinamotorarmy #denexwleftaallaotanvgalothaparwkaigwmiamixanitisprokopisnamintrepetaihmanamou.
Φίλε Kostaki απο τις απαντησεις καταλαβες.. Δεν εχει σημασια τι θα παρεις. Αρκει να μην ειναι κινεζικο. Ας ειναι 30κονταετίας. Ιαπωνας να ειναι και ολα οκ. Και αν δεν εισαι πλέμπα σαν εμένα και μαζεψεις απο κάλαντα χρήματα, αυριο - μεθαυριο πας και στο μεγάλο σου ονειρο: ΜΠΕΜΠΑ. Γιατι καταβάθος αυτο θες.
Ευτυχώς, δεν θα πεσεις στη λούμπα του καινούργιου κινέζικου. Εμένα δεν μου τα ειπανε και επεσα στη φακα. Εισαι Ελλάδα και εμεις οι Ελλανιοι ειμαστε υποψιασμένοι και εξυπνοι. Ασχετα που εχουμε καταντήσει global ζητιάνοι και κακομοίρηδες. Αλλοι φταινε που μας πολεμανε. Κλεισε τα μάτια σου στις κινεζοσειρήνες που σε λίγο θα κατακλύσουν το θρεντ σου. Αν ησουν κανα χαπατο Ιταλος θα είχες ήδη παρει το Benelli που γουστάρεις.
Κλεινοντας, οτι και να παρεις θα καραγουσταρεις. Απλα μη καθυστερεις. Χανεις χρόνο απο τις βόλτες σου.
Καλο ΣΚ σε ολους και στο υπέροχο θρεντ!