Λοιπόν 4 μπαταρίες που έλεγξα πριν βαρεθώ (από τις 6 συνολικά, είχα ξεχάσει μία) είναι όλες 18άρες. Και φυσικά στον τρίτο ακροδέκτη δίνουν όλες περίπου 9V, οπότε ούτε το Μακίτα λειτουργεί έτσι, ούτε χέρι μπορώ να τους βάλω...
Κρίμα πάντος στο ebay.de αν θες βρίσκεις φτηνές αντιγραφές για μπαταρίες και για φορτιστή μακίτα χωρίς το φόβο των τελωνείων.makita akku 18v online kaufen | eBay
https://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=...l1311&_sacat=0
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Να τραβιέμαι να πουλήσω το Makita χωρίς να είμαι καν σίγουρος ότι λειτουργεί, ή να το κρατήσω και να έχω μια εξαιρετική δικαιολογία για να αγοράσω στο μέλλον και άλλα εργαλεία πάνω από τον προϋπολογισμό και τις ουσιαστικές ανάγκες μου; Χμ.....
Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν, αν βγάλω άκρη θα ενημερώσω.
Tο καλό το εργαλείο, χαραμι δεν παει. Αν σε παιρνει, πάρε γνησια. Ψάξε και σε καμία αγγελία γενικώς. Ποτέ δεν ξέρεις.
Εγώ πχ είχα βάλει εδώ μια μπαταρία που μου περισσευε για μεταμπο. Μπορεί να σταθείς εκεί τυχερός.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Δεν ξερω πως δεν στο έγραψε κανένας άλλος πιο πριν αλλά εγώ θα ξεκινούσα βρίσκοντας κάποιον με γνήσιο μακίτα να τσεκάρεις ότι δουλευει αυτό που έχεις στα χέρια σου... Μήπως η μία με την άλλη μαϊμού τσακώνονται.