Καλημέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ! Μόλις μπήκα στο φόρουμ και αφού διαβάζω κάποια ώρα τώρα για διάφορα θέματα που έχουν αντιμετωπίσει άλλα άτομα, σκέφτηκα να ζητήσω και εγώ με την σειρά μου τα φώτα σας.
Είμαι νέα στον χώρο των δύο τροχών, συγκεκριμένα, 3 μέρες πριν αγόρασα καινούργιου Daytona Velos και έχω κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα ( 80 ?! κάτι τέτοιο ).
Έχω ένα άγχος σχετικά με τις ταχύτητες του.
Ναι, είδα σε προηγούμενα θέματα από άλλους ανθρώπους που αναφέρεται ότι είναι σκληρά στην αρχή μέχρι να ολοκληρωθεί το στρώσιμο κτλ το θέμα μου είναι όμως ότι αγχώνομαι καθώς την πρώτη μέρα ζόρισα αρκετά το σύστημα των ταχυτήτων ( μέχρι να συντονιστώ στον ρυθμό που χρειάζεται για να επιτευχθεί η αλλαγή ) και χτες που μπήκα στο πνεύμα των κινήσεων παρατήρησα ότι πέρα από την σκληρότητα που αναφέρεται ( και σε σχέση με τις ταχύτητες από Honda Innova που έκανα τα μαθήματα οδήγησης ), κάποιες φορές δεν "κουμπώνουν" είτε στο ανέβασμα είτε στο κατέβασμα ( σαν να τρώει σκαλώματα ).
Δοκίμασα και σταματημένη τελείως να τις ανεβοκατεβάσω σταδιακά αλλά όταν "κολλούσε", ήθελε να πατήσω το λεβιέ δύο - τρεις φορές μέχρι να δεχθεί και εκτελέσει την εντολή. Μάλιστα, κάποια στιγμή παρατήρησα ότι είχε μία χρονοκαθυστέρηση από το πάτημα του λεβιέ μέχρι να νιώσω - ακούσω το κούμπωμα.
Υπάρχει πιθανότητα να του έκανα ζημιά με την αγαρμποσύνη μου και το ζόρισμα της πρώτης μέρας, ακόμα δεν το πήρα?!
Δεν γνωρίζω αν αυτά είναι φυσιολογικά καθώς είναι το πρώτο μου μηχανάκι και θα εκτιμούσα τα φώτα σας πριν πάω σαν παλαβή με κρίση πανικού στον μάστορα
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά![]()