Το κολλητήρι Weller κλασικό, από τα καλά.
Το αμονι αυτό είναι σπάνιο στην Ελλάδα, έδω είχανε τα μονοποδαρα καθότι φτωχολογιά!
Sent from me using a computer.
Ρε δεν ξέρω τι μαγκωμα έχει φάει ο έτσι με τη Στάνλεϊ.
Εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όσα έχω της φίρμας με πρώτο και καλυτερο την τσάντα της πλατης! Μιλάμε για λύτρωση!!! Και στη μισή τιμή από τους υπόλοιπους επώνυμους, βλέπω ασουμε αντίστοιχων σπεξ τσάντες σε κόκκινες, κίτρινες, σκατουλι αποχρώσεις να ζητάνε μισό μηνιάτικο. Οι δε Βίτο, ναι γαμουνε, αλλά θένε οικοπεδακι/αγροτεμάχιο στο νέο Βουτζα για να γίνουν δικές σου.
Τα κατσαβίδια και τα κανονικά και τα μονωμενα ειδικά, μου βγάζουν μεροκάματο με πολυ καλή (για το χέρι μου) εργονομια και αντοχή.
Και μερικά γερμανοπολυγωνα καστανιας, τα παω βιτσα και δεν κάνουν κιχ. Έχω ένα Gedore #19 καστανιας και το σκέφτομαι μήπως του μίλησα άσκημα όταν πέφτουν αγιαστουρες
Τα Άλλεν και τα δυο από a-center στους Αγίους αλλά με τακτική.
Τα παρακολουθούσα στο Σκρουτζ, κάποια στιγμή βγαίνουν προσοφρα, κολλάω και κανα κουπονακι που μου κάθεται ενίοτε και τα έχω παριε και τα δυο σετ πατωμα. Τα κοντά νομίζω κάπου στα 15€ κάτι τέτοιο.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Τελευταία τροποποίηση από o_gavros; 18/02/2023 στις 09:37.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Εγώ πάντως για τα φρούτα στη δουλειά, πήρα ένα μαχαιράκι Victorinox από τον Σκλαβενίτη με 4€.
( μαλακίες γράφω, απλά θέλω να βάλω τον σουπιά να δουλέψει λίγο, να καθαρίσει κανά τόπικ, γιατί κωλοβαράει...)
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.