Ετσι δουλεύουν τα τελευταία χρόνια, έχουν δίπλα τους ένα συνεργείο που συνεργάζονται και σε στέλνουν εκεί.
Εγω πάντα τα πήγαινα στο χέρι εκτός από παλιά που τα έβγαζαν έβαζαν οι ίδιοι.
Ετσι δουλεύουν τα τελευταία χρόνια, έχουν δίπλα τους ένα συνεργείο που συνεργάζονται και σε στέλνουν εκεί.
Εγω πάντα τα πήγαινα στο χέρι εκτός από παλιά που τα έβγαζαν έβαζαν οι ίδιοι.
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Ναι πιθανότατα να είμαι υπερβολικός γιατί με έβγαλε εκτός προγράμματος.
Είχα δικαστήριο την τετάρτη Κόρινθο και κλεισμένα εισιτήρια για Κρήτη την Πέμπτη για άλλη δουλειά.
Επομένως καταλαβαίνετε τα πιθανά μου νεύρα που δεν θα μπορώ (έστω την Τετάρτη) να κάνω κάποια πιο καταδρομικά χιλιόμετρα στον γυρισμό από τα Δικαστήρια.
The Dirty Harry
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Με την απάντηση σου ίσως μου έλυσες -μάλλον- μια απορία ετών, εστίασα στο "δεν είναι συνεργείο μοτοσυκλετών".
Για χρόνια δε μπορούσα να καταλάβω γιατί η πλειοψηφία των "αναρτησάδων" ζητούσε να τους πηγαίνουμε τις αναρτήσεις στο χέρι (είτε επρόκειτο για την πίσω, είτε για τις μπροστινές). Έχει να κάνει με άδεια χρήσης εργασίας ή και του χώρου τους; Δηλαδή η άδεια εργασίας που έχουν δεν δικαιολογεί εργασίες πάνω στο σώμα της μοτοσυκλέτας παρά μόνον στο συγκεκριμένο τμήμα (ανάρτηση);
Καλα αν μιλαμε για δακρυσμα εκανες την δουλεια σου κ το πηγαινες μετα.
Δεν θα παθαινες κατι.
Τωρα γιατι συνεβει αυτο υπαρχουν αρκετοι παραγοντες.
Απο αστοχια υλικου μεχρι ενα σημαδακι στην μπουκαλα που ταλαιπωρει την τσιμουχα.
Μπορει να το ειχες η να το απεκτησες μεσα στον χρονο.
Δεν ειναι κατι τρομερο για να ζοριζεσαι ομως...
Ride(s) the wind of change...
Ξέρεις τι ?
Είμαι φουλ επιμελής με την μηχανή μου και για κάποιο πούστη λόγο μου έχει βγάλει ότι άκυρο πρόβλημα δεν έχει βγάλει σε φίλους και γνωστούς που έχουν τα μηχανάκια τους για πέταμα.
Είναι τρομερό όμως.
Μέχρι και ο μάστορας μου απηύδησε , μου λέει ρε μλκ Honda καβαλάς ή KTM ? Τέτοιο πράγμα και τέτοια γκαντεμιά σε τρανσαλπ δεν έχω ξαναδεί.
The Dirty Harry
Τελικά κανονικά το κόστος ...που ξαναλέω χέστηκα πατόκορφα για τα 40 ευρώ αλλά είναι η ρημάδα η κίνηση. Ο μάστορας είδε τα καλάμια είναι καθαρά και του φάνηκε πολύ παράξενο που έβγαλε τόσο λάδι τόσο σύντομα και μου λέει αστοχία υλικού είναι μάλλον.
Την άφησα σήμερα και θα την πάρω το απόγευμα. Θα τους κάνω την παρατήρηση και ξαναλέω ειλικρινά δεν είναι το να δώσω 40Ε είναι το ότι με πιάνουν καθαρά μαλάκα.
The Dirty Harry
Μου λέει λοιπόν ο τύπος που αγόρασα την δισκοπλακα να αλλάξω και τσιμουχακια στα εμβολακια.
Οκ του λέω θα πάω Σαρακάκη να πάρω αν έχει.
Καλύτερα να μην έχει μου λέει και να παραγγείλει.
Και φυσικά έχει απόλυτο δίκιο μιας και τα ελαστικά- πλαστικά επηρεάζονται από τον χρόνο. Βέβαια δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε πάρα μόνο από το αποτέλεσμα.
Ακριβώς αυτό.
Αλλά τι να το κάνεις όταν ήδη έχασα τουλάχιστον 6 ώρες στα πήγαινε έλα και ψάξε ?
Η άλλη η μαλακία που δεν παίζουν εγγύησεις ας πούμε τι είναι?
ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΝΣΑΛΠ 700 που να καταπονήσει ΤΌΣΟ τις τσιμούχες?
Δεν πάει μία, δεν μπαίνει χώμα και για τον θεό δεν είμαι κανίβαλος ούτε φαίνομαι τέτοιος.
The Dirty Harry
Έχω σώσει πολλά δακρυσματα με ακτινογραφιες για να γλυτώσω το λυσιμο
εσχατως προσεξα οτι βοηθαει και το brake cleaner στο καλαμι στο καθαρισμα της τσιμουχας