Μετά από ένα χρόνο; Ε, όχι δα, ούτε εγώ θα το δεχόμουν ως μάστορας. Σε ένα χρόνο μπορεί να συμβούν τα πάντα, δε δίνεται σε κανέναν αναλώσιμο ανταλλακτικό ένας χρόνος εγγύηση. Δεν νομίζω κανένας να σε πιάνει μ@λακα... Μια απλή ατυχής συγκυρία είναι, τίποτα άλλο.
Το πήρα.
Μου είπαν ότι έχει σημαδάκι το καλάμι και από εκεί μάλλον έγινε η ζημιά.
Μου είπαν να τσεκάρω το άλλο αν έχει.
Το πήγα μάστορα και μου είπε ότι το σημαδάκι που έχει δεν έχει σχέση γιατί είναι πολύ ψηλά και δεν παίζει να ακουμπά καν η τσιμούχα.
Νομίζω ασχολήθηκα παραπάνω από όσο θα έπρεπε για 40 ευρώ.
Overall είναι συμπαθέστατα παιδιά και βγάζουν καλά Vibes .
Είμαι συνηθισμένος στην ατυχία επομένως το προσπερνώ.
Αφού το είχα και ακίνητο το μηχανάκι του πέταξα και το μεγάλο σέρβις τώρα να τελείωνω (προγραμματισμένο Μέσα μαρτίου) άρα κάπως έσωσα τον χαμένο χρόνο.
The Dirty Harry
Για να γλιτώνουν το χαμαλίκι λύσε δέσε, εργαλεία περίεργα σε BMW-Ducati κλπ. Φυσικά και λύνουν και αυτοί αν είναι κάτι εύκολο. Πχ τη δική μου ανάρτηση με κόστος 30 ευρώ την είχαν βγάλει αυτοί 2-3 φορές. Δεν τους την πήγα ποτέ στο χέρι. Έλεγαν ότι πάνε τη μηχανή σε ένα συνεργείο εκεί πιο πάνω αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Αν ήμουν στη θέση τους φυσικά θα αναλάμβανα εγώ το βάλε βγάλε με αυτό το έξτρα κόστος αλλά οκ αν έχουν τόση πολλή δουλειά δικαιολογούνται. Ο Ρεμούνδος τα λύνει αυτός και σου βγάζει ένα συνολικό κόστος (προσωπικά επειδή καβάλησα NC750 που έφτιαξε δε με έπεισε η δουλειά του, το είχε κάνει κούτσουρο, μπορεί βέβαια να έτυχε, δεν έχω δει κάποιο άλλο δικό του)
Πολλές φορές δεν είναι τόσο καλό να είσαι φουλ επιμελής γιατί βρισκόμαστε στην Ελλάδα και δεν είναι τόσο καλό να λύνουν-δένουν τη μηχανή σου διάφορα χέρια. Υπάρχουν ελάχιστα καλά χέρια με σοβαρές γνώσεις, πολλά άσχετα χέρια και... αρκετά χέρια με γνώσεις μεν, που όμως την πατάνε από υπερβολική σιγουριά.![]()
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Κοίτα τώρα θα το πάω κρήτη .
Αν τα φτύσει η τσιμούχα θα φταίω 100% εγώ γιατί έχω πάρει κάτι τακουνάτα ελαστικά από φίλο που είχε δεύτερα και θα την βάλω σε κάτι όμορφα μονοπάτια στα αστερούσια.
Επομένως θα είναι σίγουρα καλές και πολλές οι βόλτες και δεν το κρύβω το έχω ανάγκη!
The Dirty Harry
Αυτή είναι η δουλειά του,πιές του το αίμα!
Επίσης προσοχή στα πλυσίματα, μακριά από αυτοκινητάδικα πλυντήρια και πιεστικά.
Oldfarts never die
Εξηγήστε λίγο πιο αναλυτικά τι εννοείτε τκρτμ, που αν δε συμπλήρωνε ο stefanos τα περί φιλμ, ακόμα θα έψαχνα πώς μπορεί να πάει μηχανή σε μηχάνημα για να πάρεις ακτινογραφία τα καλάμια... πού να μην το είχα δοκιμάσει κιόλας παλιότερα δηλαδή (δε δούλεψε...)
Και στην άσφαλτο να μείνεις, θα φάει το κοπάνημα της αρκούδας.