Συγνώμη ρε Δημήτρη σε παρέσυρα.
Ευχαριστώ παιδία για την συμπαράσταση, όχι Γιάννη δεν τα είχα βάλει πάνω τα μορφωποιημένα είχα αφήσει πάνω εκείνο το αίσχος με τους 8 σφικτήρες, απλά είπα να το καθυστερήσω λίγο για να φτιάξει ο καιρός μπας και έπαιρνα και την ανάρτηση και τα έκανα όλα μαζί συμπέρασμα μην αναβάλεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα ας ελπίσω πως έγινα ποίο σοφός(καλά μη φας έχει γλαρόσουπα)
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Με είδα μετά από 8!!! Χρόνια να κάνω πυρετό..... Πάει το στοίχημα για 10ετια
![]()
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
3η φορά φέτος (διάστημα ενός έτους),η μία κόβιντ το καλοκαίρι και δυο κρυολογήματα το χειμώνα
Με είδα να ξαναγεμίζω με Ελίν Crystal Next...
...ξέρω, ούτως ή άλλως είναι όλες νοθευμένες κλπ, αλλά πειραματίζεται κανείς με διαφορετικές βενζίνες μετά και το σοκ των ανατιμήσεων;
Αυτή μου άρεσε γιατί δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει με 150 οκτάνια - racing και τα τοιαύτα:
https://elin.gr/drastiriotites/prati...eaded-crystal/ *
Σε παλιό αυτοκίνητο είδα πιο ομαλή λειτουργία και σταθερό ρελαντί και έτσι τη δοκίμασα και στη μοτοσικλέτα αλλά δεν τρελάθηκα, δείχνει πάντως να είναι σταθερή η ποιότητά της μετά από τέσσερις μήνες και δίνει κάποια χλμ παραπάνω από πλευράς οικονομίας.
*Προφανώς και δεν λέω ότι όντως κάνει αυτά που ισχυρίζονται, κουβέντα κάνω, το σίγουρο είναι ότι νοθευμένη ή όχι έχει σταθερή απόδοση.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Βαζω και εγω elin crystal εδω και 3 χρονια...Πολυ καλη σε συγκριση με αλλες που ειχα δοκιμασει...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με ειδα 2(!) φορες να μην προσέχω αρκετά σε αλλαγή λωρίδας και τελευταία στιγμή να φρενάρει το αμάξι που ερχόταν κανονικά και που δεν είδα.
Ευτυχώς δεν είχαμε στενές επαφές.
Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα διαφορές στην κατανάλωση ούτε με 100άρα...
Τώρα ότι ο Πάνος καταλαβαίνει 30 επιπλέον χλμ διαφοράς και μάλιστα ανά γέμισμα για εμένα είναι ένα αίνιγμα, γιατί είναι τεράστιο το νούμερο, για την ακρίβεια είναι σα να προσθέτεις επιπλέον 1 ή 1,5 λίτρο περισσότερης βενζίνης (αναλόγως κατανάλωσης, από 3,5 έως 5 λίτρα/100χλμ).
Επειδή όμως "τσίμπησα" και δεν έχω βάλει ποτέ AVIN θα την κάνω την δοκιμή και θα επανέλθω.