Σελίδα 133 από 183 ΠρώτοΠρώτο ... 3383123128129130131132133134135136137138143 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.981 έως 1.995 από 2733

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...ΙΙ

Banned Το avatar του/της WebD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrisinside Προβολή μηνύματος
    Εχω εναν φακελο με ελληνικα τραγουδια, οι τιτλοι των αρχειων ειναι επισης στα ελληνικα.
    Το ενσωματομενο Player/Gps της Mazda δεν τα αναγνωριζει λογω του οτι δεν εχει ελληνικο μενου.
    Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μετατρεψει τα ονοματα των αρχειων σε λατινικους χαρακτηρες αυτοματα , και να μην χρειαστει να τα κανω χειροκινητα ?
    Πριν από πολλά χρόνια το είχα κάνει με το https://antp.be/software/renamer
    Όπου σχετικά εύκολα αλλάζει τους τίτλους από Ελληνικά σε Greeklish

Και μετά με το https://www.mp3tag.de/en/index.html μπορείς να δημιουργήσεις τα tags των mp3 με βάση τα ονόματα αρχείων

Πιθανόν να υπάρχει πλέον πιο εύκολος τρόπος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WebDevGr Προβολή μηνύματος
    Πριν από πολλά χρόνια το είχα κάνει με το https://antp.be/software/renamer
    Όπου σχετικά εύκολα αλλάζει τους τίτλους από Ελληνικά σε Greeklish

Και μετά με το https://www.mp3tag.de/en/index.html μπορείς να δημιουργήσεις τα tags των mp3 με βάση τα ονόματα αρχείων

Πιθανόν να υπάρχει πλέον πιο εύκολος τρόπος.
    Ευχαριστω πολυ, αλλα δυστυχως δεν κατεβαινει το προγραμμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Υπάρχει τρόπος και μέσω των windows, μαρκαρισμα ολα, ιδιοτητες κλπ.
    Δεν θυμαμαι ακριβώς, είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα έτσι. Ουτε προγραμμα ουτε τπτ.

Σημαντική λεπτομέρεια, δεν αλλάζει τους χαρακτήρες. Είχα σβήσει όλα τα tags που ήταν στα ελληνικά ώστε ο player να δείχνει ότι έγραφε ο τίτλος.

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Αγορασα ενα Dell inspiron 15 με i5 12της γενιας και 8gb ram και απο την πρωτη στιγμη που το ανοιξα η μνημη δουλευε μ.ο. στο 80-85%.

Να προσθεσω οτι φοραει win11.Για να το Αλαφρυνω λιγο απεγκατεστησα καποια προγραμματα που ειχε στανταρντ και ηταν αχρειαστα οπως επισης απεκλεισα πολλα αλλα απο το να εκκινουν μαζι με τον υπολογιστη.

Παρολαυτα η ram δεν πεφτει κατω απο 65%.

Η απορια μου λοιπον ειναι κατα ποσο ειναι λογικο να χρησιμοποιει τοση ram?

Απο το 2015 μεχρι πριν 1 εβδομαδα ειχα ενα inspiron 15 με i5,8gb ram και win10 το οποιο οσα ταμπς και να ειχε ανοιχτα ο,τι και αν ετρεχε στο παρασκηνιο δεν ειχα δει ποτε την ραμ να ανεβαινει πανω απο 60%.

(βαθεια μεσα μου νομιζω οτι τα win11 την κανουν την ζημια)
    Τελευταία τροποποίηση από Shinigami Ryuk; 27/02/2023 στις 21:03.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shinigami Ryuk Προβολή μηνύματος
    Αγορασα ενα Dell inspiron 15 με i5 12της γενιας και 8gb ram και απο την πρωτη στιγμη που το ανοιξα η μνημη δουλευε μ.ο. στο 80-85%.

Να προσθεσω οτι φοραει win11.Για να το Αλαφρυνω λιγο απεγκατεστησα καποια προγραμματα που ειχε στανταρντ και ηταν αχρειαστα οπως επισης απεκλεισα πολλα αλλα απο το να εκκινουν μαζι με τον υπολογιστη.

Απο το 2015 μεχρι πριν 1 εβδομαδα ειχα ενα inspiron 15 με i5,8gb ram και win10 το οποιο οσα ταμπς και να ειχε ανοιχτα ο,τι και αν ετρεχε στο παρασκηνιο δεν ειχα δει ποτε την ραμ να ανεβαινει πανω απο 60%.

Όντως τα 11άρια φταίνε, ο γιος μου που ασχολείται με δαύτα, (εγώ έχω παρατήσει το "σπορ" από την εποχή τών 7) μού είπε ότι σε διάφορα φορά αναφέρουν ότι τα 11 έχουν δρόμο ακόμα για την διαχείριση της μνήμης, κάτι σαν τα αείμνηστα Β(ρ)ίστα.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dumutrus
    Ότανλες β(ρ) ίστα εννοείς τα (σ)βιστα γιατί όπως και να τα πείς ακόμα και εγώ που είμαι άσχετος από κομπιούτερ δεν......
    Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shinigami Ryuk Προβολή μηνύματος

Περίπου στο 50% είναι το προσδοκώμενο για μια μέση χρήση και μετά αυξάνει αναλόγως.

Θα έκανα όλα τα updates, drivers , θα εβαζα κάτι light σε antivirus , αυτά σκέφτομαι προς το παρόν. Κάρτα γραφικών δε νομίζω να σου παίρνει πολλή από τη ram

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dumutrus Προβολή μηνύματος
    Ότανλες β(ρ) ίστα εννοείς τα (σ)βιστα γιατί όπως και να τα πείς ακόμα και εγώ που είμαι άσχετος από κομπιούτερ δεν......
    Βασικά, ήταν πράγματι πρώτα β(ρ)ίστα και μετά (σ)βίστα! Tα χειρότερα windows, μακράν, είναι ζήτημα να έμειναν στην αγορά 2 χρόνια ακόμα κλαίνε όσοι τα πλήρωσαν (αδρά κιόλας)

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Μόνο σε εμένα άρεσαν τα Βίστα;
    Ήταν το μοναδικό λειτουργικό που δεν κόλλησε ποτέ!
    Τουλάχιστον για την χρήση που το είχα (multimedia player)
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Μόνο σε εμένα άρεσαν τα Βίστα;
    Ήταν το μοναδικό λειτουργικό που δεν κόλλησε ποτέ!
    Τουλάχιστον για την χρήση που το είχα (multimedia player)
    Τα Vista δεν είναι τόσο κακά όσο ισχυρίζονται οι περισσότεροι, ειδικά όσον αφορά τη σταθερότητα. Απλά είχαν τις τυπικές σπασαρχίδικες ατέλειες που έχουν τα περισσότερα λειτουργικά της Microsoft όταν πρωτοβγαίνουν. Αν θεωρήσει κανείς ότι τα Vista ήταν η beta version των Windows 7 δείχνει περισσότερη κατανόηση. Αν τα πλήρωσε, όχι και τόση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Βασικά, ήταν πράγματι πρώτα β(ρ)ίστα και μετά (σ)βίστα! Tα χειρότερα windows, μακράν, είναι ζήτημα να έμειναν στην αγορά 2 χρόνια ακόμα κλαίνε όσοι τα πλήρωσαν (αδρά κιόλας)
    Ούτε κατά διάνοια. Windows Me με απόσταση ετών φωτός από το δεύτερο.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Τα Vista δεν είναι τόσο κακά όσο ισχυρίζονται οι περισσότεροι, ειδικά όσον αφορά τη σταθερότητα. Απλά είχαν τις τυπικές σπασαρχίδικες ατέλειες που έχουν τα περισσότερα λειτουργικά της Microsoft όταν πρωτοβγαίνουν. Αν θεωρήσει κανείς ότι τα Vista ήταν η beta version των Windows 7 δείχνει περισσότερη κατανόηση. Αν τα πλήρωσε, όχι και τόση.

Ούτε κατά διάνοια. Windows Me με απόσταση ετών φωτός από το δεύτερο.
    Τα είχα πληρώσει, ναι γι'αυτό και δεν είχα καθόλου μα καθόλου κατανόηση

Καλά, τα ΜΕ είμαι πλέον υπεραρχαιολογία ρε συ και όντως έκοβες φλέβες με δαυτα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THRESH Προβολή μηνύματος
    Περίπου στο 50% είναι το προσδοκώμενο για μια μέση χρήση και μετά αυξάνει αναλόγως.

Θα έκανα όλα τα updates, drivers , θα εβαζα κάτι light σε antivirus , αυτά σκέφτομαι προς το παρόν. Κάρτα γραφικών δε νομίζω να σου παίρνει πολλή από τη ram
    Oλα τα updates σε drivers και windows εχουν γινει.Απεγκατεστησα καθε αχρηστο προγραμμα που σου βαζει νταιλικι η microsoft(xbox live,office,spotify κ.α.),απεγκατεστησα το mcafee που ειχε στανταρ,εκλεισα την live σαρωση του firewall αλλα ακομα στο 55-75% παιζει.

Λεω να παρω το support να ρωτησω αν χανεται η εγγυηση σε περιπτωση που κανω υποβαθμιση σε win10 και αν δεν υπαρχει προβλημα,σαν υστατη λυση, θα του περασω τα 10 και αν και τοτε δεν διορθωθει θα πρεπει να το επιστρεψω.

Και ειναι αμαρτια γιατι αν εξαιρεσεις αυτο με την ram,ειμαι ικανοποιημενος γενικα.Φαινεται ωραιο μηχανημα για τα λεφτα του και αρκετα ποιοτικο.

Οψομεθα.

(Καλα τα vista ηταν καρκινος σκετος,οπως και τα 8.Γενικα η microsoft ειναι σαν χωραφι με ελιες,μια δινει μια δεν δινει.)

Παλαιό μέλος
    Μπορείς πολύ απλά να εγκαταστήσεις ένα distro Linux και να χαρείς τον υπολογιστή σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓιώργοςΤΤ Προβολή μηνύματος
    Μπορείς πολύ απλά να εγκαταστήσεις ένα distro Linux και να χαρείς τον υπολογιστή σου.
    Δεν εχω ασχοληθει καθολου και με τρομαζει η ιδεα να σου πω την αληθεια.Μονο εαν ψηθω να τα κατεβασω σε φλασακι και να τα μπουταρει ο υπολογιστης απο εκει ισως ασχοληθω να δω πως ειναι.

Παλαιό μέλος
    Αν δεν παίζεις παιχνίδια δεν θα καταλάβεις απολύτως καμία διαφορά. Απλά ο υπολογιστής σου θα δουλεύει.

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...
    από blackbusa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2314
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2018, 15:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2017, 09:58
  3. Μια βοήθεια από androidάδες....
    από Ζεύκας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2016, 11:46
  4. μια βοηθεια απο τοπογραφους....