Το αστείο είναι ότι ο γείτονας μου πουλάει ένα gs lc 1200 Adventure το Full extra (χωρίς την οθόνη) με τα πάντα όλα μέσα και βαλίτσες ...νομίζω του 2016-2018 μοντέλο...χλμ κλπ δεν ξέρω ακόμα.
Τι τιμή θεωρείται καλή για αυτό το μοντέλο?
Γιατί το έχει και κάθεται στο γκαράζ μου και ξέρω ότι το προσέχει πολύ όπως και εγώ και θα είχε πλάκα να το κοιτάξω.
Μήπως και γδύσω την δική μου και την κρατήσω για μέσα στην πόλη και πάρω αυτό για ταξίδια.
The Dirty Harry
Είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις τον ιδιοκτήτη και το πώς έχει δουλευτεί το μηχανακι
Εννοείς ότι πρέπει να την πουλήσει φτηνότερα?
Πρώτα πρώτα άλλο το μοντέλο 16 και άλλο το 18,υπάρχουν διαφορές σε κόστος κυρίως και όχι τόσο λειτουργικές,γι αυτό είπα αυτό το ποσόν.
Όμως είναι μέσα τα τριβάλιτσα και τα εξτρά που γράφεις.
Μακάρι να την δίνει λιγότερο από 16.000.
The Dirty Harry
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
https://www.car.gr/classifieds/bikes...a-transalp-700
H μονη στην ιστορια περιπτωση που χοντα τρανσαλπ 700 ,καινουργια σε στοκ εικοσαετιας σχεδον ,πωλειται περισσοτερο απο την αρχικη τιμη πωλησης του μοντελου.Βεβαια ο εν λογω πωλητης, ειναι Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.Μετα εσπασε το καλουπι.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.