Σελίδα 66 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 16566162636465666768697071 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 976 έως 990 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Μπήκε η αγγελία !
    Let the Games Begin.
    Πουλάω την Transalp , αγοράζω με έναν συνάδελφο ένα σκούτερ που θα μένει μόνιμα κέντρο για τις δουλείες μας και περιμένω 2 πράγματα στο άμεσο
    1. Εκθεση μοτο.
    2. Τεστ Drive στα Guzzi
    3. Τιμή για το GS
    Νομίζω ότι τώρα είσαι στην σωστή κατεύθυνση.
    Δεν ήμουν ποτέ οπαδός της μιας μηχανής για όλες τις δουλειές, ειδικά όταν υπάρχει χώρος φύλαξης και σχετική χρηματική άνεση.
    Πάρε τον εργάτη σου για το καθημερινό χαμαλίκι και πάρε και αυτό που γουστάρεις και μπορείς για τις βόλτες, ταξίδια, χώματα, πίστες, ξυσίματα, you name it.
    Oldfarts never die

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    2 είναι γιατί το GS δεν το σκέφτομαι σοβαρά , είναι εκτός αισθητικής μου , μόνο σε καμία τρελή τιμή/προσφορά θα το έβλεπα που δεν νομίζω κιόλας.
    Ρε 'συ... μην το αναφέρεις τότε. Τεσπα... μη το μεγαλοποιούμε.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Ρε 'συ... μην το αναφέρεις τότε. Τεσπα... μη το μεγαλοποιούμε.
    Μου έγινε η νύξη την Κυριακή.
    Είναι ένα πολύ προσεγμένο μηχανάκι αλλά η τιμή του ως μεταχειρισμένο είναι No go για μένα. Όχι ως Budget αλλά με τα ίδια χρήματα και 1 χιλιάρικο πάνω παίρνω κούτα Multi.
    Ωστόσο αναμένω την προσφορά του πωλητή να δω τι σκέφτεται.
    Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 06/03/2023 στις 11:11.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Μου έγινε η νύξη την Κυριακή.
    Είναι ένα πολύ προσεγμένο μηχανάκι αλλά η τιμή του ως μεταχειρισμένο είναι No go για μένα. Όχι ως Budget αλλά με τα ίδια χρήματα και 1 χιλιάρικο πάνω παίρνω κούτα Multi.
    Ωστόσο αναμένω την προσφορά του πωλητή να δω τι σκέφτεται.
    Το πιθανοτερο να σου πει τιμη σε σχεση με τις αγγελιες που υπαρχουν +500€ γιατι το δικο του ειναι καλυτερο.

Εκτος αν εχει βαλει κατι στο ματι, θελει το χρημα γρηγορα χωρις την βασανο των αγγελιων ( φιλαρακι στα μισα λεφτα το παιρνω τωρα, ή ανταλλαγη με ποδηλατο, 25 κιλα μπανανες και τα υπολοιπα γραμματια ) που ακους συνηθως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος

@panavour
    το "ταπηνό" χόντα είχε όλα τα εχέγγυα να πουλήσει υπεραξία αλλά επιλέγουν να το κρατάνε σε χαμηλότερο στάτους με τιμές premium
    εξαργυρώνοντας την καλή υστεροφημία που έχουν πετύχει.
    Τα burberry ήταν γερά και καλοραμμένα, έχουν χαρακτηριστικά γήινα χρώματα συγκεκριμένης οικογένειας που αποφεύγονται στην εστίαση.
    Λινά είχαν στο zonars, τα καρό είναι διάφοροι τύποι φανέλας.
    Ρε γιατρογιαννη για αυτό είναι :"ταπεινό" άλλιως δεν θαταν.Γιατι είναι προσιτό και γερό.Αλλιως θα ήταν "κόκορας λυρατος" και με ανακλήσεις μετά από 40 χρόνια εξέλιξης,για να κάνουν "τρύπες"στον αξονα για να μην μπαζει νερά.
    Όσο για τα μπερμπερι,ένα χρώμα είχαν ,και ένα σχήμα.Καλοραμμενα και με καλά υλικά όπως και χιλιάδες άλλες μάρκες,που δεν μοιαζανε με τραπεζομάντηλο.Περι ορεξεως όμως καρπουζοπιτα.

Moderator
    Επειδή μου το ζητούν τελικά αρκετοί και θέλουν έλεγχο σε συνεργείο κλπ.
    Τι είθισται σε αυτά?
    Το συνεργείο μέχρι ποιο βαθμό μπορεί να ανοίξει?
    π.χ. εγώ δεν ψήνομαι να τρώω 2 ώρες κάθε φορά αν θέλει ο άλλος να λύνει φειρινγκ κλπ. ούτε τον εμπιστεύομαι κιολας.

Προφανώς δνε δινω σε κανεναν να καβαλήσει μηχανή (πέραν του μάστορα ίσως)
    The Dirty Harry

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Συνήθως δεν ανοίγει τίποτα, για αυτό το βλέπει μηχανικός.
    Αν διακρίνει καποια στοιχεία που δείχνουν πρόβλημα το αναφέρει και στους δύο.

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Προσωπικά όσες φορές ζήτησα εγώ να ελέγξει δικός μου μάστορας, αλλά και όσες φορές μου ζήτησαν να πάω δικό μου όχημα σε μάστορα, δεν βγήκε ούτε βίδα. Ο μάστορας απλά κοιτάζει εμφανή σημάδια που μπορεί να προδώσουν στούκι, τη λειτουργία του κινητήρα, σημάδια διαρροών, αριθμό άδειας να συμβαδίζει με αριθμό πλαισίου, και το παίρνει και μια βολτίτσα να δει αν λειτουργεί σωστά, αν μπερδεύει, αν τραβάει δεξιά αριστερά κλπ.

Δεν έχω ακούσει ποτέ να γδύνουν μηχανή σε έλεγχο.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Επειδή μου το ζητούν τελικά αρκετοί και θέλουν έλεγχο σε συνεργείο κλπ.
    Τι είθισται σε αυτά?
    Το συνεργείο μέχρι ποιο βαθμό μπορεί να ανοίξει?
    π.χ. εγώ δεν ψήνομαι να τρώω 2 ώρες κάθε φορά αν θέλει ο άλλος να λύνει φειρινγκ κλπ. ούτε τον εμπιστεύομαι κιολας.

Προφανώς δνε δινω σε κανεναν να καβαλήσει μηχανή (πέραν του μάστορα ίσως)
    Ξεκίνα να φιλτράρεις για αρχή, γνώμη μου είναι όσοι ενδιαφέρονται να το βλέπουν πρώτα μόνοι τους, και συνεργείο να πηγαίνεις μόνο όταν έχεις συμφωνήσει με κάποιον ότι θα το πάρει, και ο έλεγχος να είναι το τελευταίο κομμάτι της πράξης

Αλλιώς θα σου πρήξουν τα ούμπαλα...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Ξεκίνα να φιλτράρεις για αρχή, γνώμη μου είναι όσοι ενδιαφέρονται να το βλέπουν πρώτα μόνοι τους, και συνεργείο να πηγαίνεις μόνο όταν έχεις συμφωνήσει με κάποιον ότι θα το πάρει, και ο έλεγχος να είναι το τελευταίο κομμάτι της πράξης

Αλλιώς θα σου πρήξουν τα ούμπαλα...
    Ένας μένει επαρχία αλλά θέλει να το δει ο μάστορας/φίλος του.
    Το σέβομαι απλά και εγώ έχω πολύ περιορισμένο χρόνο για να φάω + ότι δεν μου έκανε παζάρι επομένως δνε έχουμε καταλήξει στην τιμή(θεωρώ απίθανο να μην με παζαρέψει , όλοι παζαρεύουν )
    Επομένως θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρόνου...και ο χρόνος μου δεν είναι για χάσιμο.
    The Dirty Harry

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Ένας μένει επαρχία αλλά θέλει να το δει ο μάστορας/φίλος του.
    Το σέβομαι απλά και εγώ έχω πολύ περιορισμένο χρόνο για να φάω + ότι δεν μου έκανε παζάρι επομένως δνε έχουμε καταλήξει στην τιμή(θεωρώ απίθανο να μην με παζαρέψει , όλοι παζαρεύουν )
    Επομένως θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρόνου...και ο χρόνος μου δεν είναι για χάσιμο.
    Για αυτό σου λέω, θα του λες "έλα εδώ να το δεις", θα του πεις αν χρείαζεται κάτι (π.χ. λάστιχα, τακάκια κτλ.), θα τα βρείτε στη τιμή και μάστορας στο τέλος (φυσικά εάν ξέρεις ότι το μηχανάκι σου είναι ΟΚ)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Για αυτό σου λέω, θα του λες "έλα εδώ να το δεις", θα του πεις αν χρείαζεται κάτι (π.χ. λάστιχα, τακάκια κτλ.), θα τα βρείτε στη τιμή και μάστορας στο τέλος (φυσικά εάν ξέρεις ότι το μηχανάκι σου είναι ΟΚ)
    Τακάκια θα θελήσει το καλοκαίρι περίπου (μόνο τα μπροστινά) θα κόψω τιμή για 4 μήνες μπροστά?
    Τα υπόλοιπα είναι ολοκαίνουρια (λάστιχα τον Νοέμβριο του 2022) Bridgestone Adventuretrail
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Θεωρω οτι ενας σοβαρος πωλητης, θα πρεπει να εχει και την αναλογη σοβαρη αντιμετωπιση απο τον αγοραστη.. Και αναποδα...

Οτι λεει και ο Αριστος.. Ενα πρωτο φιλτραρισμα στο τηλεφωνο, αν θελουν συνεργειο της επιλογης τους, τους εξηγεις οτι οτι θα ειναι η επομενη κινηση, αφου το δουν απο κοντα οι ιδιοι (βοηθαει αυτο στο φιλτραρισμα παντα), και θα καταλληξεις να εχεις λιγοτερα "ραντεβου" απο οσα παρουσιαζονται..

Εσυ ελεγχεις απολυτα την διαδικασια οποτε μπορεις να βαλεις τους ορους... Δεν εχω τυχει σε καμια αγοροπωλησια, να λυνεται κατι στην μηχανη... Ενας αξιολογος τεχνικος μπορει να διαπιστωσει αρκετα..Αυτα που μπορει να τυχουν, ακομη και να λυσεις πραγματα μπορει να μην φανουν.

Αγορασα προσφατα απο μελος την μοτοσυκλετα του. Θεωρω οτι ειχαμε μια αψογη συναλλαγη.. Βοηθουσε οτι τον εκτιμουσα απο τα γραφομενα του πολυ πριν συνδιαλλαγούμε.. Το "γνωστος γνωστου" παντα βοηθαει...

Καλη πωληση ευχομαι και συντομα στα καινουργια...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Εχεις ξαναπουλησει ποτε μοτο η πρωτη σου φορα?
    Το νου σου σε κατι ''παλικαρακια''..
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Όταν πούλησα το δικό μου είχα πολλά μηνύματα, παζάρια πριν το δουν, ανταλλαγή με οτιδήποτε ενώ το έγραφα ότι δεν ενδιαφέρομαι και μόνο ένας μου είπε να το πάω σε συνεργείο, χωρίς να το δει πρώτα.
    Το πήγα, το είδε ο μηχανικός, το έκλεισε επιτόπου.
    Δύο μέρες μετά έγινε η μεταβίβαση.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε