ευχαριστο αδελφια του εξωτερικου![]()
Καλοφορετο ρε συ !Αρχικά δημιουργήθηκε από afrolykos
λοιπον εχουμε και λεμε νεοτερες εξελιξης με αναγκασαν να κανω την αγορα μια ωρα νωριτερα
και το πηρα titansilber s1 369.00 +μεταφορικα 17.00 =386.00+13.00τραπεζα =399.00
εδω στην ελλαδα πολλα τα λευτα που ζητανε ορε αδελφια
κυριοι εμποροι μαζευτητε λιγο γιατι εχει και αλλου πορτοκαλιες .![]()
Ειναι ενταξει στο νουμερο σου ;;
Schuberth Club GR !! Καλη ιδεα !
Κερναω ησυχια !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παντως
tifoefs εισαι και ο μοναδικος υπευθηνος για την γνωριμια μου με την schuberth αρχισα να το ψαχνο απο τοτε που εχασες το δικο σου .
το νουμερο οκ
μιας και ξερεις το κρανος τι λες να παρω και απο μια ανταλακτικη ζελατινα για να εχω .
ΗΙ ΝΤΙΤ
Δε χρειαζεται, εχει και δευτερη απο μεσα για τον ηλιο ! Παρε κανα σπρεϋ για να το καθαριζεις ! Μη κανεις το λαθος και το καθαρισεις με κανα αζαξ γιατι θα του χαλασεις την επιστρωση !Αρχικά δημιουργήθηκε από afrolykos
παντως
tifoefs εισαι και ο μοναδικος υπευθηνος για την γνωριμια μου με την schuberth αρχισα να το ψαχνο απο τοτε που εχασες το δικο σου .
το νουμερο οκ
μιας και ξερεις το κρανος τι λες να παρω και απο μια ανταλακτικη ζελατινα για να εχω .
![]()
Schuberth μπορείτε να βρείτε και στο PRS, στην σρχή της Μεσογείων, απέναντι από τον Πύργο Αθηνών. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και συμπαθέστατα τα παιδιά (Χρήστος και Λάμπρος).
![]()
Να είναι καλορίζικο, αχρείαστο πάντα αλλά παιδιά να προσέξετε πολύ (αλλά πολύ!) να είναι κατασκευής τέλους 2005, αλλιώς.... πάρτε ανταλλακτικές ζελατίνες.
Το κράνος το έχω, είναι όντως εξαιρετικά ήσυχο, δε μπάζει καθόλου (ό,τι πρέπει για χειμώνα), όμως μου έβγαλε την ψυχή με την αντιθαμβωτική εσωτερική επίστρωση που "μαδούσε" αμέσως και σταμάτησαν να μου αλλάζουν ζελατίνες μόνο όταν παρέλαβαν τις πιο πρόσφατες που... δεν "μαδάνε" αλλά δεν παρέχουν και τόση αντιθαμβωτική προστασία.
Να σημειώσω πως το αγόρασα από Ελλάδα 450Ε μετρητοίς.
Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....
Υπαρχει ενα σπρεϋ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ εδω:Αρχικά δημιουργήθηκε από startengine
Να είναι καλορίζικο, αχρείαστο πάντα αλλά παιδιά να προσέξετε πολύ (αλλά πολύ!) να είναι κατασκευής τέλους 2005, αλλιώς.... πάρτε ανταλλακτικές ζελατίνες.
Το κράνος το έχω, είναι όντως εξαιρετικά ήσυχο, δε μπάζει καθόλου (ό,τι πρέπει για χειμώνα), όμως μου έβγαλε την ψυχή με την αντιθαμβωτική εσωτερική επίστρωση που "μαδούσε" αμέσως και σταμάτησαν να μου αλλάζουν ζελατίνες μόνο όταν παρέλαβαν τις πιο πρόσφατες που... δεν "μαδάνε" αλλά δεν παρέχουν και τόση αντιθαμβωτική προστασία.
Να σημειώσω πως το αγόρασα από Ελλάδα 450Ε μετρητοίς.
PILOT GMBH
CHEMIE - TECHNIK
Steinhof 37
D-40699 Erkrath
Germany
tel: 0049211924020
fax: 0049211242194
email: pilotgmbh@aol.com
Το σπρεϋ λεγεται KLAR-PILOT -kp-Comfort
1 μπουκαλακι με σπρεϋ 17 ml και 1 εξτρα για γεμισμα 50 ml = 22 γιουργια.
To αλλο σπρεϋ λεγεται KLAR PILOT GEL
σε Dispenser-Tube 50 ml = 10 γιουργια.
Εξοδα αποστολης γυρω στα 4-6 γιουργια.
Απλωνεται στην εσωτερικη μερια της ζελατινας και δεν θαμπωνει ποτε πια !!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από efialtis
σκεφτομαι να πάρω το schuberth s1 και θέλω να το δοκιμάσω και να δω τιμές.
μόνο στην ιλιοφιλ που το φέρνει και στο warm up θα το βρω ;;;
ξέρει κανείς μαγαζιά και τιμές ;;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΡΒΑΧΗ- ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ (ΚΑΛΛΗΡΟΗΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ SCHUBERTH-ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ (ΓΩΝΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ)!
ΤΕΛΟΣ
Eγώ το παρήγγειλα και το παραλαμβάνω αύριο απο το κατάστημα που προανέφερε ο φίλος στην Μεσογείων 3 (PRS) ίδιο με την φωτό με τα γραφικά που πόσταρε άλλος φίλος πρίν...
520 ευρώπουλα...μου φάνηκαν λίγο πολλά αλλά είναι καταπληκτικό στην αίσθηση όταν το φοράς!!!!!!!!
Ποτε ειπαμε εχεις γενεθλια ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
thelo ke egooooo
![]()
![]()
![]()
Τι προτιμας ; Μπατσινα η Κρανακι ;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχηγος ο louis!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Το ιδιο ακριβως το πηρα για ενα φιλο μου απο το www.louis.de πριν τα Χριστουγεννα.
Ολοι μου ζητουσαν 245 ευρω αλλα εγω το πηρα με 130.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
We never get enough...
Ρε συ δεν ειναι το S1 !Αρχικά δημιουργήθηκε από saki_tsan
Αρχηγος ο louis!!!![]()
![]()
To QM1 κανει τοσο αλλα δεν εναι για μηχανες !
Απομιμηση απο αυτο που φοραει ο Τσαγκαρης στη φορμουλα !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ποτε ειπαμε εχεις γενεθλια ;;
Τι προτιμας ; Μπατσινα η Κρανακι ;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
min gelas....konteboun!!!!!!
gia fetos tha dialekso to kranos...kokino me riges parakalo.
ke to tel tis xoriatirsa...
ase tin mpatisna gia argotera
![]()
einai to kalitero kranos gamoto
πω πω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εγω πηρα σημερα αυτο !!
S1 = 485 γιουργια
![]()
κατι τεραστιες ζωγραφιστες πιπεριες που εχει πανω!!!
![]()
:hypnotize
![]()
:a029: :a029: :a029: