Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: yamaha fazer 2006?

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.

Α και κάτι άλλο, η φράση ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ τι σημαίνει?
    Σημαινει οτι το μοντελο δεν ειναι εισαγωγη της επισημης αντιπροσωπειας. Υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να μην εχεις εγγυηση εκτος απο μια προφορικη που θα σου δωσει ο εμπορας και αν μιλαμε για εισαγωγη απο Γιαπωνια μπορει να εχεις και προβλημα ανταλλακτικων. Αυτα με λιγα λογια..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

κατάλαβα...ζόρικα δηλαδή τα πράγματα!
    μάλλον πρέπει να βάλω πολλά πράγματα (πιο πολλά από όσα υπολόγιζα) στη ζυγαριά πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση.

ρε παίδες sorry για το πρήξιμο,αλλά μου έρχονται ένα-ένα!αν αγοράσω τη μηχανή από κάποιο έμπορο (όχι επίσημο αντιπρόσωπο yamaha) συνεπάγεται ότι το μηχανάκι θα είναι παραεισαγωγής?αν όχι υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσω?
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

κατάλαβα...ζόρικα δηλαδή τα πράγματα!
    μάλλον πρέπει να βάλω πολλά πράγματα (πιο πολλά από όσα υπολόγιζα) στη ζυγαριά πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση.

ρε παίδες sorry για το πρήξιμο,αλλά μου έρχονται ένα-ένα!αν αγοράσω τη μηχανή από κάποιο έμπορο (όχι επίσημο αντιπρόσωπο yamaha) συνεπάγεται ότι το μηχανάκι θα είναι παραεισαγωγής?αν όχι υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσω?
    Στο 2ο ερώτημα νομίζω πως η απάντηση είναι τα 6 τελευταία νούμερα του αριθμού πλασίου,έτσι?

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon

Οχι στο πρωτο σκελος, ναι στο δευτερο. Υπαρχει το δικτυο της Yamaha αλλα υπαρχει και το υποδικτυο που αγοραζει απ'το δικτυο (ακουγεται λιγο μπερδεμενα ισως). Με λιγα λογια αν δεν εισαι σιγουρος, με τα 6 τελευταια νουμερα μπορεις να το τσεκαρεις στα κεντρικα της Yamaha η σε καποιο Yamaha Center
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Jo.Da. από Πάτρα δεν είσαι?Για μηχανή που κοιτάς Αθήνα?
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    to 6600 μου φαίνεται φτηνό, τσέκαρε αν είναι μοντέλλο 05 και όχι 06 γιαυτο και είναι η φτηνότερη τιμή.
    επίσης μιας και το παιρνεις τώρα σαν πρώτη μεγάλη μηχανη δες και την έκδοση με ABS ασχετα που είναι ακριβότερη. θα τα πάρεις πίσω αν το πουλήσεις αργότερα και θα σε βγάλει απο δύσκολες καταστάσεις στις ελληνικές πίστες*

*πιστες πατινάζ εννοώ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Jo.Da. από Πάτρα δεν είσαι?Για μηχανή που κοιτάς Αθήνα?
    είμαι φοιτητής στην Πάτρα!Απλά αθήνα έχει καλύτερες προσφορές.Στην Πάτρα (αν δεν κάνω λάθος) υπάρχουν 3 επίσημοι αντιπρόσωπο yamaha.εννοείται πως θα τους τσεκάρω και αυτούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
    to 6600 μου φαίνεται φτηνό, τσέκαρε αν είναι μοντέλλο 05 και όχι 06 γιαυτο και είναι η φτηνότερη τιμή.
    επίσης μιας και το παιρνεις τώρα σαν πρώτη μεγάλη μηχανη δες και την έκδοση με ABS ασχετα που είναι ακριβότερη. θα τα πάρεις πίσω αν το πουλήσεις αργότερα και θα σε βγάλει απο δύσκολες καταστάσεις στις ελληνικές πίστες*
    .

*πιστες πατινάζ εννοώ

ναι αυτό το σκέφτηκα κι εγώ,είναι κάτι που δε διευκρινίζεται στη διαφήμιση.

είμαι φοιτητής στην Πάτρα!Απλά αθήνα έχει καλύτερες προσφορές.
    Εννοείται οτι Αθήνα θα βρεις καλύτερες προσφορές...

Στην Πάτρα (αν δεν κάνω λάθος) υπάρχουν 3 επίσημοι αντιπρόσωπο yamaha.εννοείται πως θα τους τσεκάρω και αυτούς.
    3??Εκτός από το Ζαπάντη ποιούς άλλους εννοείς?

Εννοείται οτι Αθήνα θα βρεις καλύτερες προσφορές...

3??Εκτός από το Ζαπάντη ποιούς άλλους εννοείς?
    γύρνα στην προηγούμενη σελίδα.κάποιος φίλος έχει βάλει link με τους αντιπροσώπους.βάλε πελοπόνησος και δες.υπάρχει και κάποιος μαργαρής-κουρής.δύο πρέπει να είναι.
    και εγώ μόνο το ζαπάντη ήξερα.:wacko:

γύρνα στην προηγούμενη σελίδα.κάποιος φίλος έχει βάλει link με τους αντιπροσώπους.βάλε πελοπόνησος και δες.υπάρχει και κάποιος μαργαρής-κουρής.δύο πρέπει να είναι.
    και εγώ μόνο το ζαπάντη ήξερα.:wacko:
    Mόνο ο Ζαπάντης είναι.Στην Πάτρα μόνο αυτόν βγάζει,και εγώ δεν ξέρω κανένα άλλο.Το "Μάργαρης-Κουρής" είναι το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Yamaha (εκεί πάω το δικό μου),δεν πουλάει μηχανάκια...

Mόνο ο Ζαπάντης είναι.Στην Πάτρα μόνο αυτόν βγάζει,και εγώ δεν ξέρω κανένα άλλο.Το "Μάργαρης-Κουρής" είναι το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Yamaha (εκεί πάω το δικό μου),δεν πουλάει μηχανάκια...
    ναι ρε συ το πήρα χαμπάρι,αλλά είχα ήδη γράψει το μηνυματάκι.
    thanks.

παίδες πήρα τηλ. στο μαγαζί που το δίνει 6600 ευρώπουλα.
    έμαθα τα εξής:
    1) στην τιμή περιλαμβάνεται το fazer S (χωρίς ABS) μαζί με το ΦΠΑ.
    2) έξοδα πινακίδας & τέλη κυκλοφορίας 85 ευρώ.
    3) μοντέλο 2006 (έτσι είπε,αλλά μετά πέταξε ότι το 2005 με το 2006 είναι ίδια).
    4) το μηχανάκι είναι ελεύθερης εισαγωγής (όταν τον ρώτησα αν αυτό σημαίνει παραεισαγωγής είπε πως τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει).
    5) ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ εγγύηση για 2 χρόνια.
    6) παράδοση (αν σκάσω τα λεφτά μπαμ) εκείνη την ώρα (για την ακρίβεια ''το παίρνεις & φεύγεις'').παράδοση πινακίδας την επόμενη μέρα.
    Αυτά,οι απόψεις σας μου είναι χρήσιμες.Ακούω...

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    παίδες πήρα τηλ. στο μαγαζί που το δίνει 6600 ευρώπουλα.
    έμαθα τα εξής:
    1) στην τιμή περιλαμβάνεται το fazer S (χωρίς ABS) μαζί με το ΦΠΑ.
    2) έξοδα πινακίδας & τέλη κυκλοφορίας 85 ευρώ.
    3) μοντέλο 2006 (έτσι είπε,αλλά μετά πέταξε ότι το 2005 με το 2006 είναι ίδια).
    4) το μηχανάκι είναι ελεύθερης εισαγωγής (όταν τον ρώτησα αν αυτό σημαίνει παραεισαγωγής είπε πως τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει).
    5) ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ εγγύηση για 2 χρόνια.
    6) παράδοση (αν σκάσω τα λεφτά μπαμ) εκείνη την ώρα (για την ακρίβεια ''το παίρνεις & φεύγεις'').παράδοση πινακίδας την επόμενη μέρα.
    Αυτά,οι απόψεις σας μου είναι χρήσιμες.Ακούω...

:hypnotize :hypnotize :hypnotize
    Καινούργιος είσαι για να μην τα γνωρίζεις ήδη αυτά....

Τέσπα...
    Λοιπόν είτε το ονομάζεις ελέυθερη εισαγωγή είτε παραεισαγωγή είτε όπως αλλιώς θέλεις, το γεγονός είναι ένα....Το μηχανάκι δεν το έχει εισάγει στην Ελλάδα η Μοτοδυναμική.
    Τυπικά και μόνο καλύπτεται από την πανευρωπαική εγγύηση της Yamaha, αλλά εδώ είναι Ελλάδα όχι παίξε-γέλασε...Στην πράξη επαφίεσαι στον επαγγελματισμό του εμπόρου αν τυχόν συμβεί κάτι (που συνήθως κάνει τον Κινέζο και σε παραπέμπει στην Μοτοδυναμική ή στην Ευρώπη...).
    Για να σε καλύψει η Μοτοδυναμική σε οτιδήποτε (ακόμα και απλό) θα πρέπει να φωνάξεις, να γκαρίξεις, να απειλήσεις και ακόμα και αν στο τέλος σε καλύψει, θα σου βγάλει την ψυχή στην καθυστέρηση....

Τώρα το αν είναι μοντέλο 2005 ή 2006 θα το ξεχωρίσεις από τα χρώματα ή αν έχεις πρόσβαση από τον αριθμό πλαισίου. Όντως τα 2 μοντέλα δεν έχουν αλλαγές από ότι ξέρω αλλά όταν θα το ξαναπουλήσεις θα μετρήσει καλύτερα να είναι το 06...

Όσο αφορά την άμεση παράδοση αυτό δεν είναι θέμα εισαγωγέα...Αν το μαγαζί το έχει ετοιμοπαράδοτο θα στο δώσει την επόμενη ή μεθεπόμενη άσχετα αν είναι παραεισαγωγής ή όχι...

Γνώμη μου ...αν χρηματικά η διαφορά είναι μικρή (της τάξης των 300-400 ευρώ) πάρε επίσημο μηχανάκι. Έχε υπ' όψιν σου ότι τις τελευταίες μέρες η τιμή του Φέιζερ έπεσε και δεν αποκλείεται παζαρεύοντας να βρείς και επίσημο μηχανάκι κοντά στα 7100 ευρώ...Αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη, ζύγισε το θέμα ανάλογα τα οικονομικά σου και αποφάσισε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Καινούργιος είσαι για να μην τα γνωρίζεις ήδη αυτά....

Τέσπα...
    Λοιπόν είτε το ονομάζεις ελέυθερη εισαγωγή είτε παραεισαγωγή είτε όπως αλλιώς θέλεις, το γεγονός είναι ένα....Το μηχανάκι δεν το έχει εισάγει στην Ελλάδα η Μοτοδυναμική.
    Τυπικά και μόνο καλύπτεται από την πανευρωπαική εγγύηση της Yamaha, αλλά εδώ είναι Ελλάδα όχι παίξε-γέλασε...Στην πράξη επαφίεσαι στον επαγγελματισμό του εμπόρου αν τυχόν συμβεί κάτι (που συνήθως κάνει τον Κινέζο και σε παραπέμπει στην Μοτοδυναμική ή στην Ευρώπη...).
    Για να σε καλύψει η Μοτοδυναμική σε οτιδήποτε (ακόμα και απλό) θα πρέπει να φωνάξεις, να γκαρίξεις, να απειλήσεις και ακόμα και αν στο τέλος σε καλύψει, θα σου βγάλει την ψυχή στην καθυστέρηση....

Τώρα το αν είναι μοντέλο 2005 ή 2006 θα το ξεχωρίσεις από τα χρώματα ή αν έχεις πρόσβαση από τον αριθμό πλαισίου. Όντως τα 2 μοντέλα δεν έχουν αλλαγές από ότι ξέρω αλλά όταν θα το ξαναπουλήσεις θα μετρήσει καλύτερα να είναι το 06...

Όσο αφορά την άμεση παράδοση αυτό δεν είναι θέμα εισαγωγέα...Αν το μαγαζί το έχει ετοιμοπαράδοτο θα στο δώσει την επόμενη ή μεθεπόμενη άσχετα αν είναι παραεισαγωγής ή όχι...

Γνώμη μου ...αν χρηματικά η διαφορά είναι μικρή (της τάξης των 300-400 ευρώ) πάρε επίσημο μηχανάκι. Έχε υπ' όψιν σου ότι τις τελευταίες μέρες η τιμή του Φέιζερ έπεσε και δεν αποκλείεται παζαρεύοντας να βρείς και επίσημο μηχανάκι κοντά στα 7100 ευρώ...Αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη, ζύγισε το θέμα ανάλογα τα οικονομικά σου και αποφάσισε....

theod αυτό που είπες ότι ο έμπορος συνήθως κάνει τον κινέζο & σε παραπέμπει σε μοτοδυναμική & ευρώπη δε μου άρεσε καθόλου!!Κι αυτό γιατί ο τυπάς στο τηλέφωνο μου είπε : ''αν πάθει κάτι το μηχανάκι & είσαι μες στην εγγύηση η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ δεν μπορεί να σου πει τπτ αν το πας νομικά το θέμα.Ασε που όλες οι αντιπροσωπείες στην ΕΥΡΩΠΗ θα σε εξυπηρετούσαν...''

thanks man!!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha R1 2006 - model
    από gmakris στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2005, 14:43
  2. Κρυφες δοκιμες του Rossi με το νεο Yamaha του 2006.....
    από gmakris στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 10:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF