Αναγκάζομαι και εγώ προς αποφυγή παρεξηγήσεων να απαντήσω στον εαυτό μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
+1
προς χάριν της μαζικότητας. Όμως αυτό που πρέπει να μας διαχωρίζει από μία αγέλη αλήτων μηχανόβιων είναι η ενημέρωση την οποία τουλάχιστον εγώ δεν έχω. Ποιό είναι αυτό το σκανδαλώδες άρθρο 49 του ΚΟΚ;![]()
.
.
.
Υ.Γ: Αναλογιστείτε μόνο το πλήγμα για τους αλήτες μηχανόβιους που ληστεύουν τράπεζες και διαφέυγουν με μηχανές μεγάλου κυβισμού (τι κλισέ @@ από τους δημοσιογράφους), άμα υπάρχουν στη πορεία επεισόδια με μολότοφ είτε επίσημα είτε ανεπίσημα![]()
![]()
Δεν ισχυρίζομαι ότι στην πορεία θα μαζευτούμε αλήτες μηχανόβιοι για χαβαλέ. Απλά αναφέρομαι σε κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξουμε για να αποφύγουμε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς από τρίτους. Καλό είναι να είμαστε ενημερωμένοι και να αποτρέψουμε τις καταστροφές (επεισόδεια) όσο αυτό περνάει από το χέρι μας.
Προσωπικά, ΚΑΘΑΡΑ προσωπική μου άποψη, δεν γουστάρω να παίζονται παιχνίδια στην πλάτη μου ... απλά πράγματα ... γι' αυτό και προσπαθώ να εξετάσω τις αγαθές προτάσεις της ΜΟΤΟΕ. Ούτε αυτό αποκλείει ότι θα παρευρεθώ σε μια τέτοια πορεία.
Καλή φώτιση σε όλους μας![]()
![]()