Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 45

Θέμα: ΑΕΚ - ΠΑΟ = 0 - 1....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

η τιμωρία των ομάδων για επεισόδιά έξω από το γήπεδο ήταν αδιέξοδο και μεγάλο λάθος.....

οπως καταλαβαίνεις αυτή η λύση είναι ανεφάρμοστη γιατί θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο...οι λύσεις για τη βία είναι άλλες αλλά δεν θέλουν να την εφαρμόσουν...
    Ο Ντέμης έκανε μια αρχή αλλά είναι δύσκολη η συνέχεια...
    αυτό το έχω πει απο την αρχή κι εγώ.
    Και όχι μόνο για τα επεισόδια έξω απο τα γήπεδα γιατι εκεί δεν μπορεί να κάνει κάτι η διοίκηση των ομάδων.
    Θεωρώ λάθος την λογική να τιμωρείται η ομάδα.Αφού μπορούν να πιάσουν τα τσογλάνια γιατι δεν το κάνουν.Αυτά πρέπει να τιμωρηθούν.Κι ας τα τιμωρήσουν όσο θέλουν δεν με νοιάζει καθόλου.

Εγώ που θέλω να πάω να δω έναν αγώνα χωρις να κοιτάω τα 75 απο τα 90 λεπτά στην απέναντι εξέδρα μην μου καρφωθεί καμια φωτοβολίδα τι χρωστάω.

Αλλά μην πάμε στο άλλο άκρο...της εκκλησίας...π.χ ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα...τιμωρία.Συμφωνώ ότι κάποια δεν πρέπει να ακούγονται.
    Ομοίως δεν με ενδιαφέρει να ανοίξουν καπνογόνα αρκει να μην τα πετάνε μέσα δημιουργώντας κινδύνους.κακα τα ψέματα δίνουν άλλη ατμόσφαιρα.Οχι να τα επιτρεψουν γιατι θα γίνει της μουρλής μετα αλλά ας είναι όπως είναι,σχεδόν,τώρα.

Ωραίος ο ντεμης για αυτο που δήλωσε

υ.γ δεν ξέρω αν φάνηκε πουθενά ότι εννοώ να τιμωρήσουν καμια ομάδα.Αν φάνηκε κατι τετοιο είναι λάθος.
    Πιο πολύ αναφέρθηκα στα ΜΜΕ και πως μεγιστοποιούν κάποιες φορές και κάποιες άλλες αδιαφορούν.Οπως επίσης και για τους διάφορους οπαδούς που όταν αφορούν αυτούς κάνουν τους κινέζους και δικαιολογούν τα πάντα και τους πάντες αλλα ξέρουν άριστα να κριτικάρουν τα επεισόδια των άλλων και να τους χαρακτηρίζουν
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    αυτό το έχω πει απο την αρχή κι εγώ.
    Και όχι μόνο για τα επεισόδια έξω απο τα γήπεδα γιατι εκεί δεν μπορεί να κάνει κάτι η διοίκηση των ομάδων.
    Θεωρώ λάθος την λογική να τιμωρείται η ομάδα.Αφού μπορούν να πιάσουν τα τσογλάνια γιατι δεν το κάνουν.Αυτά πρέπει να τιμωρηθούν.Κι ας τα τιμωρήσουν όσο θέλουν δεν με νοιάζει καθόλου.

Εγώ που θέλω να πάω να δω έναν αγώνα χωρις να κοιτάω τα 75 απο τα 90 λεπτά στην απέναντι εξέδρα μην μου καρφωθεί καμια φωτοβολίδα τι χρωστάω.

Αλλά μην πάμε στο άλλο άκρο...της εκκλησίας...π.χ ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα...τιμωρία.Συμφωνώ ότι κάποια δεν πρέπει να ακούγονται.
    Ομοίως δεν με ενδιαφέρει να ανοίξουν καπνογόνα αρκει να μην τα πετάνε μέσα.κακα τα ψέματα δίνουν άλλη ατμόσφαιρα.Οχι να τα επιτρεψουν γιατι θα γίνει της μουρλής μετα αλλά ας είναι όπως είναι,σχεδόν,τώρα.

Ωραίος ο ντεμης για αυτο που δήλωσε

υ.γ δεν ξέρω αν φάνηκε πουθενά ότι εννοώ να τιμωρήσουν καμια ομάδα.Αν φάνηκε κατι τετοιο είναι λάθος.
    Πιο πολύ αναφέρθηκα στα ΜΜΕ και πως μεγιστοποιούν κάποιες φορές και κάποιες άλλες αδιαφορούν.Οπως επίσης και για τους διάφορους οπαδούς που όταν αφορούν αυτούς κάνουν τους κινέζους αλλα ξέρουν άριστα να κριτικάρουν τα επισόδια των άλλων
    κατά την άποψη μου τα συνθήμσατα δεν πρέπει να συνιστούν λόγ τιμωρίας....δεν αποτελούν βία....μπορεί να είναι προσβλητικά...
    αλλά εκεί χάνουμε τι μπάλα....τι είναι προσβλητικό????και ποιος θα το κρίνει???θα απαγορέψουμε συγκεκριμένες λέξεις???
    και μην μου πει κανένας για αντεθνικα΄συνθήματα....
    εδώ και 200 χρόνια έχουμε αντεθνικές Κυβερνήσεις και τους πειράζουν τα αντεθνικά συνθήματα στα γήπεδα?????ΕΛΕΟΣ....
    δώσαν τα ίμια και τη μισή Κύπρο και τους πειράζει το Βούλγαροι????
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Διαφωνείς σχετικα με τον θόρυβο που δημιουργείτε απο τα ΜΜΕ γυρω απο τα επεισόδια όταν τα προκαλούν οι ολυμπιακοί σε σχέση με το όταν τα προκαλούν οι άλλες ομάδες????Θα μου πεις ο Ολυμπιακός πουλαει γι αυτόν γράφουν και ασχολούνται.Σωστό.

ρε παιδια γιατι το κουραζουμε? απλα ο γαυρος ειναι το πιο μισητο σωματειο στην Ελλαδα απο ολα τα αλλα .... η σιχαμαρα για τον γαυρο ειναι διασυλλογικη , δεν ειμαστε μονο εμεις οι Πανθηναϊκοι που δεν χωνευουμε αυτην την ομαδα...επειδη τοσα χρονια ξερουμε το πως σκεφτεται ο καθε γαυρος και τι πιπες θα γραψει , τον προλαβαινω και του λεω οτι και στα χρονια -που τοσο ευκολα λησμονουν....- τις πιπας , παλι αυτους αγαπουσαμε να σιχαινομαστε , δεν εχει να κανει λοιπον με το γεγονος οτι ειστε πρωτοι ... ...τι φταιει δεν ξερω ....ισως το γεγονος οτι νομιζουν βλακωδως και μονιμα οτι ειναι καλυτεροι των αλλων , ισως φταιει και ο Πειραιας ... μια εκδηλη υπεροψια που εχουν , εξου και το προσονυμιο ''θρυλος'' που μονοι τους φυσικα εχουν οικοιοποιηθει .... πολυ σωστα καποιος παρατηρησε οτι το επιπεδο ειναι χαμηλο και γνωριζουν λιγα απο ποδοσφαιρο...μπορει να ειναι και αυτο....τεσπα γουταρω να υπαρχει ο γαυρος γιατι εχω λογους να γελω ....αυτα

(...επειδη τωρα τελευταια εχω παρατηρησει οτι καποιοι περνουν τα πραγματα πολυ τις μετρητοις , επισημαινω οτι ολα αυτο γραφτηκαν στα πλαισια του καλως ενοουμενου πειραγματος και του χαβαλε .. )

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ρε παιδια γιατι το κουραζουμε? απλα ο γαυρος ειναι το πιο μισητο σωματειο στην Ελλαδα απο ολα τα αλλα .... η σιχαμαρα για τον γαυρο ειναι διασυλλογικη , δεν ειμαστε μονο εμεις οι Πανθηναϊκοι που δεν χωνευουμε αυτην την ομαδα...επειδη τοσα χρονια ξερουμε το πως σκεφτεται ο καθε γαυρος και τι πιπες θα γραψει , τον προλαβαινω και του λεω οτι και στα χρονια -που τοσο ευκολα λησμονουν....- τις πιπας , παλι αυτους αγαπουσαμε να σιχαινομαστε , δεν εχει να κανει λοιπον με το γεγονος οτι ειστε πρωτοι ... ...τι φταιει δεν ξερω ....ισως το γεγονος οτι νομιζουν βλακωδως και μονιμα οτι ειναι καλυτεροι των αλλων , ισως φταιει και ο Πειραιας ... μια εκδηλη υπεροψια που εχουν , εξου και το προσονυμιο ''θρυλος'' που μονοι τους φυσικα εχουν οικοιοποιηθει .... πολυ σωστα καποιος παρατηρησε οτι το επιπεδο ειναι χαμηλο και γνωριζουν λιγα απο ποδοσφαιρο...μπορει να ειναι και αυτο....τεσπα γουταρω να υπαρχει ο γαυρος γιατι εχω λογους να γελω ....αυτα

(...επειδη τωρα τελευταια εχω παρατηρησει οτι καποιοι περνουν τα πραγματα πολυ τις μετρητοις , επισημαινω οτι ολα αυτο γραφτηκαν στα πλαισια του καλως ενοουμενου πειραγματος και του χαβαλε .. )
    ρε παιδιά ΑΕΚ - ΠΑΟ είναι το πόστ ας μην το εκφυλίσουμε πάλι σε μια διαμάχη με τους γαύρους....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ρε παιδιά ΑΕΚ - ΠΑΟ είναι το πόστ ας μην το εκφυλίσουμε πάλι σε μια διαμάχη με τους γαύρους....

ναι αλλα αυτοι μιλησαν πρωτοι!!!

κατά την άποψη μου τα συνθήμσατα δεν πρέπει να συνιστούν λόγ τιμωρίας....δεν αποτελούν βία....μπορεί να είναι προσβλητικά...
    αλλά εκεί χάνουμε τι μπάλα....τι είναι προσβλητικό????και ποιος θα το κρίνει???θα απαγορέψουμε συγκεκριμένες λέξεις???
    και μην μου πει κανένας για αντεθνικα΄συνθήματα....
    εδώ και 200 χρόνια έχουμε αντεθνικές Κυβερνήσεις και τους πειράζουν τα αντεθνικά συνθήματα στα γήπεδα?????ΕΛΕΟΣ....
    δώσαν τα ίμια και τη μισή Κύπρο και τους πειράζει το Βούλγαροι????
    συμφωνούμε και σε κάτι γιατι κοντεύουν να τα ισοπεδώσουν όλα όπως πάει.

el_...
    Ναι ρε μας μισείτε γιατι απλά δεν θα μας φτασετε ποτε.Δεν θα γίνετε ποτε Θρύλος.Ακόμα και στα χρόνια της ξηρασίας πιπ@ κ@λο σας πηγαιναμε όλους στα ντέρμπυ.ΜΟυχσχαχχαχαχα απλώς τωρα παίρνουμε και τους τιτλους

εεεεεεεε θέλουμε να παίξουμε κι εμείς.
    Εξάλλου τα χανουμάκια είναι "πεθαμένα" δεν τα βλέπεις ...ούτε μιλιά ούτε ακρόαση.

αυτα κάνει η μεγάλη γλώσσα μπουχαχαχαχαχα ...καλές π@π@ς

εμπρος αεκ ολοι μαζι το σύνθημα

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ οε οε οε

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    zzr2005
    ευχαριστώ απλώς το σχόλιο ήταν γιατί θέλω τα post να είναι σαφή για να γίνεται ουσιαστική συζήτηση....
    είναι ευκαιρία εξάλλου μιας και άπουσιάζουν από τη συζήτηση οι Ολυμπιακοί που είναι γνωστοί για το χαμήλό επίπεδο αντίληψης των περί ποδοσφαίρου
    Υ.Γ. (με εξαίρεση τον LA VILLA)
    ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ..

1) Οι ολυμπιακοι φιλε μου εχουν μαθει απο καιρο να κοιτανε τα του οικου τους και να υποστηριζουν μονο αυτον.. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ << ΑΕΚ - ΠΑΟ = 0 - 1.... >>Πραγμα που σας φωναζουμε απο καιρο και σε σας και στους αλλους ! Αν κοιταγατε την ομαδα σας ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα ειχατε γλιτωσει την φετινη ξεφτιλα που λεγετε -12 και βαλε το προπερασμενο -6 και παει λεγοντας...

2) Αλλοι παλι συμφορουμιτες σου χρειαστηκαν την τελικη φαπα για να κανουν ουσιαστικες συζητησεις και λιγο αυτοκριτικη στην ομαδα τους μετα απο πολλους μηνες διχως να τους φταιει ο ολυμπιακος και ο κοκκαλης..

3) Σε αφηνω zzr2005 στις ουσιαστικες συζητησεις σου που μπορεις να κανεις μονο τωρα γιατι αν μπορουσα να βγαλω μηνυματα σου απο τις αρχες της σαιζον θα μπορουσα να σου δειξω την ουσια που ειχες στα λεγομενα σου τοτε...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Να απαντήσω;

idi...

Περυσινό υλικό , ήταν εκείνο που είχε μ.ο. ηλικίας τα 22-23...θυμάσαι;

Σήμερα έχουμε φτάσει τα 29-30.... τι έγινε μέσα σε ενα χρόνο;

Επίσης , όπως έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να το λέω... ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΩ, αλλά το πως χάνω....

Και αυτό το κάνει αισθητό η ΑΕΚ του σήμερα. Όσο για το πόσα παιχνίδια έχω δεί, πίστεψε με , δεν χρειάζεται να δείς πάνω απο 2-3 παιχνίδια, για να διαπιστώσεις αν μια ομάδα μπορεί ή οχι, σύμφωνα με τις δυνατότητες της, να παίξει μπάλα.

Την ομάδα μας, την πήρε η κατρακύλα , απο τότε που με την Συντριμ-"team", καρδιοχτύπησε τους πάντες να νικήσει την Grasshoppers μέσα στην Λεωφόρο, με λίγη τύχη και 3-1 (στο 3-2 χάναμε) .
    Εκεί ήταν και η τελευταία ευρωπαική της διάκριση για μένα.
    Εκεί έπαιξε και το τελευταίο παιχνίδι , με καλή μπάλα, επιθετική και οχι άμυνα με αντεπιθέσεις.

Πέρισυ, στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο παιχνίδι με τους 60.000 κόσμο , τους παίκτες μέσα , έπρεπε να τους δούμε στο πρόγραμμα για να τους αναγνωρίσουμε. Μετά , απλά έκαναν την δουλειά τους και κόντεψαν να πάρουν πρωτάθλημα , μόνο που στον Ιωνικό , κατόρθωσαν (Όλοι και και ο Σάντος μαζί) να χάσουν την ευκαιρία... να θυμίσω οτι ο Σάντος κάνει καλή δουλειά αλλά έχει αυτό που είχε και ο Ιωαννίδης στο basket... μυαλό στην άμυνα και οχι στην δημιουργία... αποτέλεσματα που δεν φέρνουν κύπελα και διακρίσεις. Να θυμηθούμε και το 3-2 με τους γαύρους εν καιρώ Μάκαρου στην ισοβαθμία που πήραν πρωτάθλημα οι κόκκινοι;

Μόνο που εκεί η ΑΕΚ είχε παίκτες με παράσταση νικητών και μερικούς που είχαν τουμπάρει ακόμα και την Ρεάλ που έπαιζε μπαλάρα τότε , μέσα στο Μπερναμπέου... Συν τον μέγιστο Γκαμάρα που έκανε μια άμυνα μόνος του...

Μην μου μιλάτε για φετινή ΑΕΚ.... είναι σκέτη απογοήτευση... και το άσχημο είναι οτι με τους νέους παίκτες δανεικούς και φευγάτους, δεν ξέρω τι να περιμένω για του χρόνου....
    έχοντας και στο μυαλό οτι χρήματα δεν υπάρχουν.

Για τον ΠΑΟ, τα είπα... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ... μην γελιόμαστε... και ειδικά με τον Ιταλό που έχασε τον μπούσουλα στα τελευταία λεπτά με την αλλαγή του Σέζαρ και κόντεψε να πάθει συγκοπή στο 93+ με την κεφαλιά του Λυμπερόπουλου , 4 μέτρα απο το τέρμα (καλά πως το εστειλε τόσο άουτ αυτό; )

Θα πω για τους κόκκινους και ας με κατηγορήσουν οτι , μπορεί και να τους "πάω"...

Πρώτη φορά έχουν σοβαρό προπονητή, που κάνει δουλειά αθόρυβα... έστω και με μπλοκάκι...

έχουν απίστευτο κρυφό κυνηγό (Τουρέ) , ένα μέσο επιθετικό (Ριβάλντο) που με δυό κινήσεις γυρνάει παιχνίδια, ειδικά φέτος.... έχουν μια σταθερότητα, που αυξάνεται ....Αν το κρατήσουν για ενα χρόνο ακόμα και πάρουν και ενα σοβαρό επιτελικό αμυντικό, να είστε σίγουροι οτι του χρόνου μπορεί και να σπάσουν το αρνητικό σερί , έξω....

Αρκεί μόνο να μην αρχίσουν τις γνωστές υπέρμετρες αισιοδοξίες τους, για τελικό CH.L. :rotflmao: :rotflmao:

Και μπορεί να πάνε και καλά...

Και μην ξεχνάτε οτι και οι διαιτητές της Ευρώπης, τα ονόματα τα προστατεύουν.... βλ. Τουρέ, Ριβάλντο... και θα τους δώσουν αβάντα..

και απο οτι φαίνεται τα λεγόμενα μου για την ΑΕΚ, δεν τα υποστηρίζω μόνο εγώ αλλά και αρκετοί παλαιοί ΑΕΚτζήδες που την έχουν δει για πολλά χρόνια να παίζει ΜΠΑΛΑΡΑ...
    http://www.contra.gr/Columns/You/114213.html

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Διαφωνείς σχετικα με τον θόρυβο που δημιουργείτε απο τα ΜΜΕ γυρω απο τα επεισόδια όταν τα προκαλούν οι ολυμπιακοί σε σχέση με το όταν τα προκαλούν οι άλλες ομάδες????Θα μου πεις ο Ολυμπιακός πουλαει γι αυτόν γράφουν και ασχολούνται.Σωστό.

Δεν τα αναφέρω τυχαία τωρα τα περι επεισοδίων.
    Ενω πάντα αναφερεστε στα επεισόδια όταν αφορά άλλες ομάδες όταν αφορά εσάς για ακόμη μια φορά βλέπω να το κάνετε γαργάρα και να αποφεύγετε να τα σχολιάσετε.Αλλες φορές κιόλας φτανετε και στο σημειο να τους δικαιολογήσετε τους καημένους.Ετσι δεν είναι φίλε idi?Παρασύρονται τα παιδιά ε?
    Δεν ξέρω μπορεί να σας το έχει απαγορεύσει ο χατζηχρήστος και να φοβάστε να εκφραστείτε μην σας κάνει ντα.
    Αλλά για αυτό το αναφέρω πάλι.Μου αρέσει να σας βλέπω να προσπαθειτε να ξεγλιστρύσετε και να πάτε αλλού την συζήτηση και έτσι να εκτείθεστε.

κατα τα λοιπά συμφωνώ :a44:

Tha mas trelaneis re sy. Poios ekane gargara kai ti akrivos? Oson afora tous traboukismous den yparxoun kitrinoi-kokkinoi-prasinoi para mia omada alitiron eglimation pou den aksizoun sxoliasmo.

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    zzr2005
    3) Σε αφηνω zzr2005 στις ουσιαστικες συζητησεις σου που μπορεις να κανεις μονο τωρα γιατι αν μπορουσα να βγαλω μηνυματα σου απο τις αρχες της σαιζον θα μπορουσα να σου δειξω την ουσια που ειχες στα λεγομενα σου τοτε...

εσύ έχεις αποθηκεύσει στον υπολογιστή σου τα μηνύματά μου από την αρχή της χρονιάς??? ποιος είσαι η vodafone?
    αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω πως θυμάσε τι έλεγα στην αρχή της χρονιάς!!!
    εκτός αν κάθισες και έψαξες τα ποστ ...οπότε μιλάμε είσαι πολύ κατεστραμένος...αχχααχαχ
    φαντάζομε πάντως ότι αμα μιλαγα μαζί σου αποκλείεται να μίλαγα ουσιαστικά και σοβαρά ....έχω την ικανότητα να προσαρμόζω το επίπεδο της συζήτησης στο επίπεδο τον συνομιλητών
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    zzr2005
    έχεις αποθηκεύσει στον υπολογιστή σου τα μηνύματά μου από την αρχή της χρονιάς??? ποιος είσαι η vodafone?αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω πως θυμάσε τι έλεγα στην αρχή της χρονιάς!!!
    Ησουν ουσιαστικοτατος στην απαντηση σου...

Αστο μην χεσ...με και το ξενο ποστ...

el_...
    Ναι ρε μας μισείτε γιατι απλά δεν θα μας φτασετε ποτε.Δεν θα γίνετε ποτε Θρύλος.Ακόμα και στα χρόνια της ξηρασίας πιπ@ κ@λο σας πηγαιναμε όλους στα ντέρμπυ.ΜΟυχσχαχχαχαχα απλώς τωρα παίρνουμε και τους τιτλους

Το οτι καποιος γαυρος θα πεταγοταν να πει αυτην την λαλακια ηταν αναμενομενο...

La Bιλια , δεν θα σας φτασουμε ποτε γιατι οσο και να προσπαθουμε το γ@μημενο το γονιδιομα , μας θυμιζει οτι ειμαστε ανθρωποι....εσεις που μπορειτε να σκεφτεστε και να λειτουργειτε σαν τα Ορκ στον Αρχοντα των δαχτυλιδιων ειστε μοναδικο ειδος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

La Bιλια , δεν θα σας φτασουμε ποτε γιατι οσο και να προσπαθουμε το γ@μημενο το γονιδιομα , μας θυμιζει οτι ειμαστε ανθρωποι....εσεις που μπορειτε να σκεφτεστε και να λειτουργειτε σαν τα Ορκ στον Αρχοντα των δαχτυλιδιων ειστε μοναδικο ειδος...
    Αυτο το καταλάβαμε όλοι προχθες όταν είδαμε 50 άτομα να βαράνε με λοστους και μαδέρια ανελέητα έναν άνθρωπο που βρισκόταν πεσμένος κάτω.

Οπως επίσης και τον μαχαιρωμενο ρώσσο.

όπως τον βαζελο που άκουσα προχτες στο ραδιόφωνο, φρίκαρε και ο παρουσιαστής, που έλεγε ότι καλα του κάναν αφου έμεινε πίσω μόνος μου,όπως στους αιχμαλωτους πολέμου λεει (!!!) που κι εκει ακομα ισχυουν καποιες συνθηκες.

Ευτυχως έχετε το γονίδιομα δηλαδή γιατι διαφορετικά....

υ.γ μην αρχισεις και εσεις κανατε τουτο και τ'αλλο.Πάντου υπάρχουν λουλουδια

Αυτο το καταλάβαμε όλοι προχθες όταν είδαμε 50 άτομα να βαράνε με λοστους και μαδέρια ανελέητα έναν άνθρωπο που βρισκόταν πεσμένος κάτω.

Οπως επίσης και τον μαχαιρωμενο ρώσσο.

όπως τον βαζελο που άκουσα προχτες στο ραδιόφωνο, φρίκαρε και ο παρουσιαστής, που έλεγε ότι καλα του κάναν αφου έμεινε πίσω μόνος μου,όπως στους αιχμαλωτους πολέμου λεει (!!!) που κι εκει ακομα ισχυουν καποιες συνθηκες.

Ευτυχως έχετε το γονίδιομα δηλαδή γιατι διαφορετικά....

υ.γ μην αρχισεις και εσεις κανατε τουτο και τ'αλλο.Πάντου υπάρχουν λουλουδια
    προφανως και δεν αναφερομαι σε τετοιους τυπους....ουτε σε τετοιες τακτικες .Οπως ειπα και στην αρχη μιλαω για το μεγαλυτερο συνολο τον οπαδων (ανεξαρτητου ομαδος)αυτης της χωρας που γουσταρει να κανει χαβαλε και οχι πολεμο...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ-ΠΑΟ
    από BAD BOY στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2005, 14:29
  2. Αεκ-παο
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 07:26
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17