Τις βασικές.Δεν έβαλα οδική βοήθεια που είναι ενα 20αρι.Τα v strom δε μένουν
Οχι.Παντα εχω 5-6 λιτρα μεσα οταν βαζω βενζινη.Ετυχε μου ειπαν στην mototrend.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ναι ειμαι εντος εγγυησης.Αλλα εφαγα ταλαιπωρια γιατι εμεινα νυχτα,μετα τη δουλεια.Ολα καλα.
Επειδή έχω vstrom 1ης γενιάς αγορασμένο από μένα το 2004 και επειδή είχα και παπί πριν από από αυτό ( πολύ πριν βασικά, είχα transalp και χτζ750, πριν από το στρώμα), θα πρότεινα να μην το επιχειρήσεις. Ιδίως με 4 χιλιάρικα. Ούτε καν.
Θα έχει κάποια θέματα που δεν φαίνονται με τη πρώτη. Σίγουρα θα θέλει αναρτήσεις, ίσως αντλία βενζίνης, μπορεί TPS, μπορεί ο θόρυβος της καμπάνας να σε ενοχλεί, μπορεί να θέλει ανορθωτή, ρουλεμάν ψαλιδιού-μοχλικού, κλπ κλπ κλπ....
Ναι είναι αξιόπιστα, αλλά μόνο αν είναι αξιόπιστος και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης/ες.
Ακόμη και γω τώρα τελευταία που δε το χρησιμοποιώ πολύ, δε του ρίχνω λεφτά για επισκευές, πχ αναρτήσεις, αντλία βενζίνης, λάστιχα, αρχίζει και γίνεται αναξιόπιστο.
Επίσης το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε ένα παλιό μηχανάκι είναι να το χρησιμοποιείς δυο τρεις φορές το χρόνο.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Άρα προτείνεις στον φίλο να αγοράσει καινούριο μηχανάκι ή να μην αγοράσει τίποτα; Γιατί μόνο έτσι θα έχει το κεφάλι του ήσυχο. Μη γινόμαστε υπερβολικοί προφανώς και δεν θα πρέπει να έχουμε τρελές απαιτήσεις από μηχανάκια 20 χρόνων. Και μιλάς για επισκευές οι οποίες θα γίνουν έτσι και αλλιώς όπως αναρτήσεις πηνια ρουλεμάν κτλ. Ναι αυτές οι επισκευές κοστίζουν αλλά ο μόνος τρόπος να της αποφύγει είναι να πάει σε καινούριο.
Υπάρχει και άλλη επιλογή από μηχανάκια 20ετίας. Μεταχειρισμένα μεν αλλά όχι 20ετίας που θέλουν ένα μηνιάτικο στο συνεργείο για επισκευές. Δλδ για μένα προτιμότερο είναι να δώσει 5000€ για να πάρει ένα νεώτερο μοντέλο (να έχει και abs), παρά 3000€ + 1000€ σε επισκευές, και αναλώσιμα.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Όταν ελέγξεις το μηχανάκι και τον ιδιοκτήτη χτύπησε το άφοβα.
Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να σου βγάλει είναι ο διακόπτης στο δεξί γκριπ, τον λύνεις και με σπρει επαφών γίνεται καινούριος.
Αντλία βενζίνης υπάρχει η αντίστοιχη από γιαπωνέζικα αυτοκίνητα με 40 ευρώ.
Πρόσεξε να είναι από νοικοκύρη ιδιοκτήτη και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, να έχει και τπτ έξτρα ε? κάγκελα, ζελατίνα κλπ.
Αγόρασα vstrom του 2009 με ABS πριν ένα χρόνο με 92.000 χιλιόμετρα και είναι πιπίλα. Το μόνο που του έκανα δώρο ήταν μια ψηλότερη ζελατίνα.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από D3300; 03/04/2023 στις 09:46.
I'm diagonally parked in a parallel universe.
https://www.facebook.com/panagiotis.hatzis.9
https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ