Σελίδα 82 από 102 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 1517

Θέμα: Καρυδάκια (σετ).

Παλαιό μέλος
    Βάλε βρε μεταξωσκωλικα ένα λινκ που μας παιδευεις...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από JNP Προβολή μηνύματος
    Βάλε βρε μεταξωσκωλικα ένα λινκ που μας παιδευεις...
    Ελλάδα δεν παίζει, στο Amazon την βρήκα, στον θείο μπεη είναι πιο ακριβά!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από silkman Προβολή μηνύματος
    Σας βαζω στις ευκαιριες σεταρα 3/8 Hazet* με 100€ απο αμαζον ντε και μου ετοιμαζεστε να σταξετε 228€ στο αμαζον κομ να σας ριξουν και κανα δαγκωμα τελωνειο εξτρα 100€ να βαλετε μυαλο...
    Αυτό που λες είναι πολύ λογικό, γι' αυτό δεν ενδιαφέρει πολλούς.

*ειναι με την παλια καστανια, όχι την 90αρα. Απο οτι φαινεται ξεστοκαρει η Χαζετ παλιο στοκ και το βγαζουν τμηματικα για ξεκαρφωμα. Μεχρι στιγμης το εχει βγαλει 3 φορες στα 100κατι ευρω..
    Γιατί, σταμάτησε να βγάζει την παλιά καστάνια? Νομίζω πως τη βγάζει ακόμα.

Επίσης, είναι πολλοί αυτοί που θέλουν την παλιά αντί για την καινούρια και ακόμα περισσότεροι αυτοί που δε τους νοιάζει και δε το κοιτάνε καν.
    Sent from me using a computer.

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από silkman Προβολή μηνύματος
    Σας βαζω στις ευκαιριες σεταρα 3/8 Hazet* με 100€ απο αμαζον ντε και μου ετοιμαζεστε να σταξετε 228€ στο αμαζον κομ να σας ριξουν και κανα δαγκωμα τελωνειο εξτρα 100€ να βαλετε μυαλο...

*ειναι με την παλια καστανια, όχι την 90αρα. Απο οτι φαινεται ξεστοκαρει η Χαζετ παλιο στοκ και το βγαζουν τμηματικα για ξεκαρφωμα. Μεχρι στιγμης το εχει βγαλει 3 φορες στα 100κατι ευρω..

Συνημμένο 442535
    Έχω GEDORE σε 1/2, FACOM σε 3/8 και μερικές Carolus σε 1/4.
    Η απουσία μιας KoKen είναι σαν να έχω ένα κενό στις συλλογές μου, η απουσία μιας Hazet όχι. Όπως καταλαβαίνεις δεν ψάχνω για ευκαιρίες αλλά τη κατάλληλη στιγμή που θα μπορώ να πάρω αυτό που θέλω.

Ήρεμα μιλάω, μην παρεξηγηθώ!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Έχω GEDORE σε 1/2, FACOM σε 3/8 και μερικές Carolus σε 1/4.
    Η απουσία μιας KoKen είναι σαν να έχω ένα κενό στις συλλογές μου, η απουσία μιας Hazet όχι. Όπως καταλαβαίνεις δεν ψάχνω για ευκαιρίες αλλά τη κατάλληλη στιγμή που θα μπορώ να πάρω αυτό που θέλω.

Ήρεμα μιλάω, μην παρεξηγηθώ!
    a.k.a

εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Βγάζει και η Rubicon συλλογές με καρυδάκια (η τιμή βέβαια είναι στο Θεό, και ενδέχεται να είναι και rebranded Koken ή KTC, θα μας διαφωτίσει ο ειδήμων...):
    https://www.aliexpress.com/item/1005...249192396%21sh

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lazarefa Προβολή μηνύματος
    Βγάζει και η Rubicon συλλογές με καρυδάκια (η τιμή βέβαια είναι στο Θεό, και ενδέχεται να είναι και rebranded Koken ή KTC, θα μας διαφωτίσει ο ειδήμων...):
    https://www.aliexpress.com/item/1005...249192396%21sh
    Ποια είναι αυτή?

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lazarefa Προβολή μηνύματος
    Μα το λέει.. μια φορά κι ένα καιρό έφτιαχνε κατσαβίδια και τώρα, για τις σύγχρονες ανάγκες, επεκτάθηκε σε όλες τις κατηγορίες με εργαλεία από βαθιά Κίνα.

Για τα παλιά japonia κατσαβίδια της Rubicon τα έχουμε πει πολλές φορές στο θρεντ των κατσαβιδιων και αλλού. Με τα υπόλοιπα εργαλεία που αποφάσισε να πουλήσει σήμερα, γιατί να ασχοληθεί καποιος? Επειδή γράφουν Rubicon? Σχεδιαστικά παντως δε μοιάζουν με κανένα επώνυμο.
    Τώρα πόσο καλά είναι και πωλούνται σε τέτοιες τιμές δε το γνωρίζω αλλά προτιμώ να πάω στο βραττη και να πάρω φακομ στην ίδια τιμή που έχουν και εγγύηση.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 11/04/2023 στις 06:49.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Χρειάζομαι τα φώτα σας...

Μου χάλασε η φτηνή καστανια 1/4 και είπα να την αντικαταστήσω με κάτι ποιοτικότερο.

Πως σας φαίνεται αυτή η κασετίνα?

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Είμαι πολύ ευχαριστημένος από σετ της Proxxon. Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις στην ελληνική αγορά πλέον το ίδιο, αλλά μπορείς να βρεις αντίστοιχα.

https://www.proxxon.com/en/industrial/socket-sets-in-sturdy-steel-cases.php

Πάντως, αν σου χάλασε καστάνια, δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις ολόκληρη συλλογή. Μπορείς να πάρεις μόνο καστάνια και να επιλέξεις μία πολύ ποιοτική, ακριβώς με τα χαρακτηριστικά που θέλεις. Σπαστή ή όχι κεφαλή, πλήθος δοντιών κλπ. Κοντά στην εργασία σου νομίζω είναι ο Γαράφας, όπου αξίζει να ρίξεις μία ματιά. Έχει καλή ποικιλία από ποιοτικά εργαλεία, αλλά οι τιμές δεν είναι χαμηλές. Προσοχή μόνο στη διαφορά e-shop και φυσικού καταστήματος, διότι το χειρίζονται σαν να είναι κάτι διαφορετικό. Άλλο τι βλέπεις στο e-shop, άλλο στο κατάστημα, τόσο για τη διαθεσιμότητα, όσο και για τις τιμές.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 16/04/2023 στις 21:18.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Moderator
    Θα σου πω τι έπαθα.

-Χάλασε η 1/4.
    -άρχισα να ψάχνω για καινούρια και κατέληξα σε αυτη που βγαινει 68€ με τελωνεία και μεταφορικά.
    -είπα κατσε να δω τι εναλλακτικές έχω σε αυτά τα χρήματα. Οπότε άρχισα να ψάχνω.
    -βρήκα αυτή τη milwaukee που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα περίπτωση, δεδομένου ότι και τα καρύδια μου είναι φτηνά και πρεπει να τα αναβαθμίσω, αλλά με χαλάει ότι δεν έχει κουμπί απασφαλισης λίγο.
    -έγραψα εδώ, είδα το comment σου για τη proxxon και άρχισα να τη ψάχνω.
    -διαβασα καμία 40αρια σελίδες στο θέμα και άρχισα να ψάχνομαι για κασετίνες με 1/4 και 1/2, γιατί η αλήθεια είναι ότι 1/2 δεν έχω (ούτε 3/8 έχω) και όταν τα χρειάζομαι τα παίρνω από τη δουλειά... είδα το κόστος θα είναι περίπου 180€
    -μετά είπα μήπως πάρω μια 3/8 που είναι κάπου ενδιάμεσα αλλά σκέφτηκα ότι θα μου λείπει το μικρό μέγεθος της 1/4, οπότε σρχισα να κοιτάω πάλι 1/4, οπότε ξαναπήγα στο βήμα 1...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Χρειάζομαι τα φώτα σας...

Μου χάλασε η φτηνή καστανια 1/4 και είπα να την αντικαταστήσω με κάτι ποιοτικότερο.

Πως σας φαίνεται αυτή η κασετίνα?
    Καλή καστανιά, καλή τιμή, πολύ καλό περιεχόμενο, θα είναι λίγο σπαστικες οι σκληρές πλαστικές βάσεις της κασετίνας αλλά μέχρι εδώ θα σου έλεγα να την πάρεις.
    Κυρίως λόγο της καστάνιας.

Η άθλια ιδέα που για μένα είναι deal breaker και σκοπό έχει να πουλήσει διαφορετικότητα είναι τα τετράγωνα καρυδακια.

Εντάξει κάποιοι προσπαθούν να ανακαλύψουν πάλι τον τροχό.

Moderator
    Παρήγγειλα την milwaukee...

Αποφάσισα να μην το σκεφτώ πολύ, γιατι πάντα το ίδιο κάνω και καταλήγω να δίνω περισσότερα λεφτά αποτι είχα υπολογίσει στην αρχή...
    Δεδομένου κιόλας, πως έδωσες το οκ, είπα να μην το βασανίσω άλλο...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Θα σου πω τι έπαθα.

-Χάλασε η 1/4.
    -άρχισα να ψάχνω για καινούρια και κατέληξα σε αυτη που βγαινει 68€ με τελωνεία και μεταφορικά.
    -είπα κατσε να δω τι εναλλακτικές έχω σε αυτά τα χρήματα. Οπότε άρχισα να ψάχνω.
    -βρήκα αυτή τη milwaukee που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα περίπτωση, δεδομένου ότι και τα καρύδια μου είναι φτηνά και πρεπει να τα αναβαθμίσω, αλλά με χαλάει ότι δεν έχει κουμπί απασφαλισης λίγο.
    -έγραψα εδώ, είδα το comment σου για τη proxxon και άρχισα να τη ψάχνω.
    -διαβασα καμία 40αρια σελίδες στο θέμα και άρχισα να ψάχνομαι για κασετίνες με 1/4 και 1/2, γιατί η αλήθεια είναι ότι 1/2 δεν έχω (ούτε 3/8 έχω) και όταν τα χρειάζομαι τα παίρνω από τη δουλειά... είδα το κόστος θα είναι περίπου 180€
    -μετά είπα μήπως πάρω μια 3/8 που είναι κάπου ενδιάμεσα αλλά σκέφτηκα ότι θα μου λείπει το μικρό μέγεθος της 1/4, οπότε σρχισα να κοιτάω πάλι 1/4, οπότε ξαναπήγα στο βήμα 1...
    Το 1/4 είναι μαστ.

Δυστυχώς το 1/2 επίσης χρειάζεται παρόλο που το 3/8 είναι αφάνταστα πιο βολικό και μπορεί να κάνει πολλές απ' τις δουλειές του 1/2.

Οπότε.. είτε πας στην ασφαλή επιλογή 1/4 & 1/2 ..

Είτε αγοράζεις 1/4 με μια πληρέστερη 3/8 που θα σου επιτρέψεις να μπεις και στα χωράφια της μεγάλης αδελφής.
    Και για τις λίγες δουλειές που απαιτείται 1/2 θα αγοράσεις μόνο κάποια πολυ βασικά και φθηνά εργαλεία (μια κρικομανελα και 3-4 καρυδακια).

Εσύ ξέρεις σε τι δουλεύεις και τι θα σε βόλευε απ' τις δυο επιλογές.

Όταν αποφασίσεις, πες και τιμή να κάνουμε προτάσεις.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2022, 12:44
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Σετ Καστάνιες & Καρυδάκια HAZET 854-2
    από dimitrisinside στο forum Αγγελίες ποικίλης ύλης
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2020, 09:12
  3. Σετ καρυδάκια - καστάνια μέχρι 100 ευρώ (1/2")
    από Takata Dome στο forum Εργαλεία
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2016, 19:39
  4. Σετ εργαλείων???
    από Kizoku στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2006, 10:34
  5. σετ εργαλείων
    από christos34 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2005, 21:17

Κανόνες δημοσιεύσεων