Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 124

Θέμα: IX .Υποκυβισμός "μαϊμού" και τσουχτερα προστημα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Μα τι λεμε τωρα.., Υπηρχε περιοδος που οσο εκανε ενα μεσαια εκδοση Focus 1,6 εκανε και το διλιτρο Maverick και με 3Κ παραπανω επαιρνες Kuga 2,5 λιτρα

Ουτε πολυτελειες, ουτε λουσα. Πηγα να το κανω κι εγω το τολμημα αλλα με κρατησε ο πατερας μου με μια κουβεντα. "Μην εμπιστευεσαι το κρατος, θα κανει τα παντα για να στην φερει"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    μεγαλωσα σε μια γενια που το οικογενειακο 1300 ηταν απιαστο ονειρο
    δεν μπορουσα να χωνεψω οτι εγω ξαφνικα χρειαζομουν και μπορουσα να εχω διλιτρο+

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    μεγαλωσα σε μια γενια που το οικογενειακο 1300 ηταν απιαστο ονειρο
    δεν μπορουσα να χωνεψω οτι εγω ξαφνικα χρειαζομουν και μπορουσα να εχω διλιτρο+
    Οπότε?
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οποτε πηρα αυτο που χρειαζομουν κι οχι αυτο που μου πουλαγανε
    επισης αν καποιος μαιμουδεψει για να γλυτωσει λεφτα ειναι απατεωνας στη δικη μου πλατη ειτε τον εκανε το κρατος ειτε οχι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Προφανώς μιλάτε για αυτοκίνητα 10ετιας και πάνω.

Γιατι στα καινουργια ο υποκυβισμός πιθανότατα θα είναι μεγάλη μανουρα, ακόμα μεγαλύτερη από τη γραφειοκρατεία του νταβατζή που έχουμε.

Με τόσα ηλεκτρονικά και τέτοια πολυπλοκότητα που έχουν πλέον τα αυτοκίνητα οποιαδήποτε αλλαγή κινητήρα με άλλον διαφορετικό μπορεί πολύ ευκολα να εξελιχθει σε γολγοθα και με αμφίβολο αποτέλεσμα.

Επιπλέον με τις κλίμακες που έχουν διαμορφώσει τώρα, πολλά καινουργια διλιτρα έχουν τα ίδια τέλη με παλιά 1600αρια και μόνο τα τεκμήρια είναι που αυξάνουν το κόστος κατοχής τους. Τα οποία ΛΕΝΕ σιγά σιγά θα καταργηθούν (αμήν!)
    Οπότε οποιοδήποτε σενάριο υποκυβιμού κρίνεται εκ των προτέρων τουλάχιστον ασύμφορο.

Προσωπικά κι εγώ δίλιτρο πήρα πρόσφατα και με ζόρικα τέλη, το έκανα όμως εντελώς συνειδητά γιατί δεν πληρώνω ενοικιο. Αποφάσισα ότι μπορώ έτσι να σκάω 2 θεωρητικά ενοίκια κάθε χρόνο στο νταβατζή μας και να το χαρω όσο μπορώ να του βάζω βενζίνη.

επισης αν καποιος μαιμουδεψει για να γλυτωσει λεφτα ειναι απατεωνας στη δικη μου πλατη ειτε τον εκανε το κρατος ειτε οχι
    Καλά έκανες,όμως το λάθος σου είναι το ότι θεωρείς πως οποίος πήρε 2λιτρο+ το έκανε επειδή "του το πούλησαν".

Άσε που είναι εντελώς στρεβλό να μιλάμε για πολυτέλεια αυτοκινήτων με βάση τον κυβισμό τους.

Τεσπά, έγραψα κι άλλα αλλά τα έσβησα.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ακριβώς.
    Δηλαδή αυτός που πήρε ένα σπορτατζ 2λιτρο με 27000€ ήταν φορτογκας;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Υπάρχει και χειρότερο,να δανειστείς και να το πάρεις, όπως κάνανε πολλοί τις χρυσές εποχές πριν τα μνημόνια,,που πήραν αυτοκίνητα (κυρίως suv) με περισσότερα κυβικά,απ' αυτά που δικαιολογούσε ο μισθός τους,και που μετά πληρώνανε εκτός απ' τα τέλη κυκλοφορίας καί το δάνειο στην τράπεζα.Κλασσικη περίπτωση νοοτροπίας στην χώρα που ζούμε.Πως να δείξουμε στον γείτονα, πόσο μάγκες είμαστε.Δεν ισχύει για όλους, άλλα για συντριπτικό ποσοστό.Ας πρόσεχαν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει και χειρότερο,να δανειστείς και να το πάρεις, όπως κάνανε πολλοί τις χρυσές εποχές πριν τα μνημόνια,,που πήραν αυτοκίνητα (κυρίως suv) με περισσότερα κυβικά,απ' αυτά που δικαιολογούσε ο μισθός τους,και που μετά πληρώνανε εκτός απ' τα τέλη κυκλοφορίας καί το δάνειο στην τράπεζα.Κλασσικη περίπτωση νοοτροπίας στην χώρα που ζούμε.Πως να δείξουμε στον γείτονα, πόσο μάγκες είμαστε.Δεν ισχύει για όλους, άλλα για συντριπτικό ποσοστό.Ας πρόσεχαν.
    Η διαχρονική ελληνική μ****** της κοινωνικής καταξίωσης μέσω του οχήματος. Και ο νομοθέτης όρισε ως πολυτελές ένα δίλιτρο volkswagen polo που σε οποιαδήποτε νορμάλ χώρα είναι ένα νεανικό πρώτο αυτοκίνητο. Μία χαρά.
    Εδώ ακούμε 2.000 κυβικά και μας πιάνει δέος
    Που ένας σύγχρονος δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας είναι ότι καλύτερο από πλευράς απόδοσης (άρα και ενεργητικής ασφάλειας) και οικονομίας.

Οπότε και εγώ κρατάω το μη πολυτελές 1.9 diesel και δεν πάω στο επόμενο μοντέλο των 1970 κυβικών με την απαράμιλλη πολυτέλεια. Για να μην κακομάθω βρε

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Έτσι,λατέρνα φτώχια και μιζέρια θέλει η ζωή,άκου εκεί θέλουν ΙΧ 2.000κε και μοτο χιλιάρες.
    τεκμήρια διαβίωσης και φόρος ''πολυτελείας'' είναι καθαρή ληστεία πάμε γερά τώρα αφού μείναμε στο ευρό θα έρθει και η ανάπτυξη ,δούλευε κορόιδο Έλληνα με μισό μισθό από τους άλλους.
    Α και μην κλέβεις το κράτος ε
    when life gets complicated... i ride.

Σωστά όσα λέτε οι από πάνω, άλλα σ αυτό το κράτος ζούμε.Αρα προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα, αλλιώς η μεταναστευουμε η προσαρμοζόμαστε,(εννοείται ότι υπάρχουν καί αυτοί που δεν τους αγγίζει η σκληρή πραγματικότητα ).Για τους υπόλοιπους ξεφορτογκες αναφέρομαι.

Σωστά όσα λέτε οι από πάνω, άλλα σ αυτό το κράτος ζούμε.Αρα προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα, αλλιώς η μεταναστευουμε η προσαρμοζόμαστε,(εννοείται ότι υπάρχουν καί αυτοί που δεν τους αγγίζει η σκληρή πραγματικότητα ).Για τους υπόλοιπους ξεφορτογκες αναφέρομαι.
    Αυτό ακριβώς έκαναν όσοι προέβησαν σε μαϊμού υποκυβίσεις: προσαρμόστηκαν

Τώρα όμως θα προσαρμοσθούν στις αληθινές κυβισθησεις στα τέσσερα,δια τα περαιτέρω.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    "Αυτό που χρειάζομουν"
    Εξ ου, έχω 500αράκι κι όχι 700+ κυβικά. Διότι αυτά χρειάζομαι μόνο. Και φαντάζομαι και πολύς κόσμος ακόμα, το ίδιο. Αλλά....

Αυτό. Μόνο....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Τώρα όμως θα προσαρμοσθούν στις αληθινές κυβισθησεις στα τέσσερα,δια τα περαιτέρω.
    Θα ορκιζόμουν ότι το έγραψες με μειδίαμα. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23
  4. Μαιμού και βάτραχος!