όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθετε
ας βάλουμε ο κάθε ένας μας μια διαθεσιμότητα για να οριστούν πότε, που και για τι διάρκεια
όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθετε
ας βάλουμε ο κάθε ένας μας μια διαθεσιμότητα για να οριστούν πότε, που και για τι διάρκεια
you rise you fall you're down then you rise again
Εμένα με βολεύει πολύ τα μεσημέρια μέσα στην εβδομάδα και ειδικά Τετάρτες και Δευτέρες - λιγότερο έως καθόλου τα ΣΚ.
Πολύ γενικά μιλώντας αυτό, αν κανονιστεί κάτι διαφορετικό δύναμαι να ξεβολευτώ!
Πειραζει να προτεινω κατι διαφορετικο;
Σερρες TD 1η Μαϊου ;;
Καιρου επιτρεποντος θα ειμαι εκει!
pew pew pew pew pew pew !!!
Μιας και ανοιχτηκε το θεμα να πω οτι την Κυριακη το πρωι θα παμε μια βολτουλα με δυο φιλους. Ακομα δεν εχουμε κανονισει το πού, αλλα δε θα ειναι τιποτα μακρινο. Για Πετροκερασα το βλεπω μαλλον.
Αν ψηνεται κανεις το μιλαμε.
Πέμπτες, Κυριακές.
Μετά το Μάιο πιθανότατα και Τρίτες.
Αν το "αξιόπιστο" αντέξει μέχρι τότε.![]()
Oldfarts never die
Νομίζω το πιο εφαρμόσιμο και ρεαλιστικό είναι αυτό που προτείνει ο Πέτρος και εφαρμόζει ο Νεοσσός. Δηλαδή ένα άτομο ή δύο που έχουν αποφασίσει να κάνουν την βόλτα ούτως ή άλλως να την ανεβάζουν εδώ και όποιος μπορεί να ακολουθεί. Αν γίνουν δυο, τρεις βόλτες τέτοιες έστω και με τρία, τέσσερα άτομα σιγά σιγά μπορεί να δέσει μια παρέα στην οποία να προσθαφαιρούνται αναβάτες ανάλογα με την περίσταση. Αν περιμένουμε να κανονιστεί βόλτα που να βολεύει εφτά, οχτώ, δέκα άτομα νομίζω θα αργήσουμε πολύ, δεδομένου ότι κάποιοι καβαλάμε αναξιόπιστα χρέπια, ενώ από ότι αντιλαμβάνομαι δεν είμαστε κατά βάση πιτσιρικάδες που κάνουν ότι γουστάρουν όποτε γουστάρουν, αλλά πρέπει να συντονιστούν αρκετές επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.
Συμφωνώ με όλους, χωρίς δεσμεύσεις για να μην αισθανθεί κάποιος εγκλωβισμένος.
Ας μείνει αρχικά ανοιχτό το τοπίκ για καλέσματα τύπου: -πάω βόλτα οποίος θέλει έρχεται-
Και βλέπουμε στο μέλλον
Η διαθεσιμότητα νου για βόλτες είναι κατόπιν προγραμματισμού μόνο Σ η Κ καθημερινές δουλειά και οικογένεια δεν αφήνουν κανένα περιθώριο.
Τους 3 μήνες του καλοκαιριού (και μόνο τότε) θα μπορούσα απόγευματιβραδακι καθημερινής για βόλτα εντός η πέριξ της πόλης για ένα μηχανοκίνητο καφέ και μοτοσχολιασμό για τα δρώμενα free of charge![]()
Υ.σ. Η 1τη Μαΐου φίλε pew ειναι απεργία.
Καλησπέρα! Γενικά είμαι και εγώ πολύ ψημένος για μοτοκαφέ ή/και ημερήσια εκδρομή. Πλην των εφημεριών, το ωράριο μου τις καθημερινές είναι 08:00-15:00. Γενικά προτιμώ ΣΚ χωρίς βέβαια να αποκλείω τις καθημερινές, απλά θα μου είναι λίγο πιο δύσκολο.
Κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να θεσπίσουμε το παρόν θέμα ως "θέμα αναφοράς" για να κανονίζουμε βόλτες/εκδρομές!
Βόλτες, ημερήσιες, καφεδάκια......
με τον πόνο μας παίζουν αυτοί οι βόρειοι![]()
![]()
(πως το περιμένω να κάτσει καμιά φορά......)
Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)
Αύριο τελικά, καιρού επιτρέποντος, θα πάτε Πετροκέρασα και αν ναι τι ώρα περίπου;
Αυτό θα πει timing Νίκο. Μπαίνω να ενημερώσω για την αυριανή βόλτα και βλέπω πως μόλις ρώτησες. Όντως Πετροκέρασα θα πάμε. Είμαστε σίγουρα δύο, ο τρίτος παίζει ακόμα. Ραντεβού έχουμε δώσει στις έντεκα στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη στο εμπορικό Μακεδονία.