Το οτι οδηγουσε κλεμενο μηχανακι τον κανει αυτοματα και αυτοδίκαια κλεφτη..??
Το οτι οδηγουσε κλεμενο μηχανακι τον κανει αυτοματα και αυτοδίκαια κλεφτη..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δεν τον κανει; Είναι τόσο φυσιολογικό να κυκλοφορεί κάποιος με κλεμένο όχημα;
Οι Ρομαλεν Τσαβαλεν δεν καβαλανε μηχανάκια ειδικά οταν έχουν τρισεγγονα σε αυτή την ηλικία. Τωρα ο μακαρίτης όπως και να έχει δεν ξέρουμε αν και γιατί καβαλουσε κλεμμένο μηχανάκι. Μπορεί να το είχε δηλώσει παλιά για να πάρει λεφτά απο ασφαλιστική,μπορεί όντως να το είχε κλέψει αυτός, αλλά μεταξύ μας το πιο πιθανό είναι να μην το ήξερε καν και να πήρε ενα μηχανακι εν άγνοια του κλεμμένο γιατί θέλω ενα μηχανάκι ισα ισα να κάνω την δουλειά μου να πηγαίνω στα χωράφια τι είμαι κορόιδο να πληρώνω ασφάλειες και τέλη κυκλοφορίας, αφού θα πηγαίνω χωματόδρομο.. Ε βρήκε ενα με 200-300€, του είπανε ότι είναι απο διαγραφή απο τρακάρισμα ή το είχε ο παππούς που πέθανε και δεν κάναμε αποδοχή κληρονομιάς και τελικά είναι το supra που κλέψανε απο τον Μιχάλη στο Κερατσίνι το 2002 και από το 2003 κυκλοφορεί "αχαρτο" στην Θήβα. Οποίος βαριέται ας μπει στο car να δει ενα σωρό παλιά παπια ή μηχανάκια που πωλούνται "αχαρτα". Καταλήγουμε νομίζω πάλι στο "αφού δεν υπάρχει κράτος".
Imagine life without motorcycling
now slap yourself and never do it again
Κάπου έχει ξαναγραφτει αλλά δεν το βρίσκω οπότε ρωτάω εδω.
Πως μπορούμε να καθαρίσουμε το μπουφάν της μηχανής;
Δεν ειναι δερμάτινο, έχει σχετικά ανοιχτό χρώμα (ανοιχτο καφέ, σαν ευκοιλια είναι) και από τον καιρό και τη χρήση έχει μαύρους λεκέδες επάνω.
Προφανως δεν μπαίνει πλυντήριο, υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω επιφανειακά και να φύγουν οι διάφορες μαυρίλες;
Υπάρχουν κιτ καθαρισμού για κορντούρα με μαλακό σφουγγάρι ή μπορείς να δοκιμάσεις με ενα σφουγγάρι κοινό να το καθαρίσεις.Εγω ενα παλιο colori που έχω το βάζω πλυντήριο σε χαμηλή θερμοκρασία με βγαλμένες προστασίες και μεμβράνες
Τσέκαρε αυτό τον αφρό της Motorex:
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=161453&page=3
Σε αυτό που περιγράφεις κάνει δουλειά αλλά τα δικά μου ρούχα είναι σκουρόχρωμα και δεν μπορώ να εγγυηθώ για αφαίρεση λεκέδων.
Εχω ήδη έναν αφρό για καθαρισμό του εσωτερικου του κράνους. Δεν ειναι κακή ιδέα, θα τον δοκιμάσω.
Έχει κανείς εμπειρία από παρόχους ίντερνετ με οπτικές ίνες;
'Ημουν ανάμεσα σε vodafone και nova, ώσπου είδα σήμερα το μεσημέρι ότι η vodafone αύξησε ελαφρώς τα πάγια (το πρωί είχαν την παλιά τιμή).
Τώρα τείνω σε nova, με την προσφορά που έχουν βγαίνει 100 ευρω φτηνότερη τον πρώτο χρόνο ενω από τον επόμενο φτηνότερη μεν αλλά με πολύ μικρή διαφορά.
Το ερώτημα είναι πόσο αξιόπιστη (μπορεί να) είναι η nova;
Η οπτική ίνα φτάνει μέχρι το σπίτι και λέω να το εκμεταλλευτώ αλλά όχι στο βαθμό να δίνω 40αρια και 50αρια το μήνα για να λέω οτι πετάει το ιντερνετ.
Σε οποιαδήποτε τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της οπτικής ίνας, το ιδανικό είναι να επιλέγεις ως πάροχο πρόσβασης στο διαδίκτυο εκείνον που διαχειρίζεται τις αντίστοιχες υποδομές στην περιοχή σου. Στις περισσότερες περιοχές είναι η Cosmote, αλλά δίκτυο οπτικών ινών FTTH έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια και η Nova και Vodafone. Η θεσμική συμφωνία είναι να αναπτύσσει ένας δίκτυο FTTH σε κάθε περιοχή και να επινοικιάζει στους άλλους δύο. Επομένως, θα πρέπει να μάθεις ποια εταιρεία διαχειρίζεται τις οπτικές ίνες στην περιοχή σου και με αυτή να κάνεις σύμβαση.
Η αιτία είναι η ταχύτητα υποστήριξης. Αν συμπίπτει ο διαχειριστής τοπικού δικτύου με τον πάροχο πρόσβασης στο διαδίκτυο, ενδεχόμενες βλάβες θα αντιμετωπίζονται μέσα σε μερικές ώρες ή ελάχιστες μέρες. Διαφορετικά ο χρόνος αναμονής μετριέται σε εβδομάδες (δεν υπερβάλλω), μέχρι να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να κάνουν τα διάφορα διαδοχικά βήματα εντοπισμού του προβλήματος με συνδυαστικά ραντεβού με SLA 3 εργάσιμων ημερών (εκεί θα μετανιώσεις για τα 100€ ευρώ που πήγες να γλιτώσεις).
Αν είσαι τυχερός και είσαι στις λίγες περιοχές που έχει ιδιόκτητο δίκτυο FTTH η Nova, δίνει με 33€/μήνα γραμμή 1000/100 Mbps (downstream/upstream). Η Cosmote δίνει με τα ίδια χρήματα 100/10 Mbps, ενώ με 28€/μήνα δίνει 50/5 Mbps με οπτική ίνα στο σπίτι.
Υπάρχει και τέταρτη εταιρεία, η Inalan, που έχει ακόμα καλύτερες τιμές και δεν έχει σύμπραξη με τις παραπάνω εταιρείες για το δίκτυο FTTH. Έχει βέβαια πολύ μικρή γεωγραφική κάλυψη δικτύου. Σημαντικό πλεονέκτημα ότι δίνει συμμετρικές γραμμές 200/200, 1000/1000 Mbps downstream/upstream, ενώ οι άλλοι πάροχοι δίνουν αναλογία 10/1.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 02/05/2023 στις 23:03.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Σ'ευχαριστώ, όπως πάντα κατατοπιστικότατος.
Ακριβώς αυτό θέλω να αποφύγω, να υποστω πιθανη ταλαιπωρία για 100 ευρώ. Που η διαφορά αυτή ισχυει μόνο για τον πρώτο χρόνο, από το δευτερο είναι αμεληταία (της ταξης των 20 ευρω).
Τα 1000 θεωρω δεν εχουν νοημα για τη χρήση που θα κάνω (και κατ'επεκταση το κοστος που θα πληρωνω). 50αρα με καλύπτει, αντε 100 έτσι για το γιολο, αλλα με κοστος κατω από 30 ευρώ.
Αν κατάλαβα καλά η νόβα εχει ιδιοκτητο δίκτυο στην περιοχη που ανήκω (δήμος Αθηναίων).
Το κουτάκι όμως που τοποθέτησαν στο σπίτι γράφει οτε. Παίζει κάποιο ρόλο; Ο προηγούμενος δεν ξέρω αν χρησιμοποιούσε (και από ποιον πάροχο) οπτική ίνα.
η αξιοπιστια ειναι ξεκαθαρα θεμα περιοχης. εγω ας πουμε με τον οτε ειχα στο ενα σπιτι μια χαρα στο αλλο αστα να πανε. αλλαξα σε νοβα και υσηχασα. τωρα που ειμαι παλι σε αλλο σπιτι μονο νοβα. δυστυχως την πηρε η wind και ισως χαλασει αλλα μεχρι τωρα ηταν μπομπα. 15+ χρονια κανενα προβλημα πραγματικα. ο οτε με τρελλανε!