Τις φωτογραφίες από τα καρυδάκια μέσα γιατί τις έβαλε? Τι πρόβλημα έχει το εσωτερικό? Βασικά ξέρω τι πρόβλημα έχει. Τα mac τα snap on και τα proto είναι Και λεία και γυαλισμένα μέσα. Αυτά δεν έχουν μόνο ραφ φινις αλλά... πως σκατά είναι έτσι?
Ενας άλλος σε άλλο θρεντ έγραφε πως δε του αρέσουν τα gedore γιατί μέσα λέει είναι βαμμένα.
Πράγματι έτσι φαίνεται! Δεν είναι φυσικά αλλά έτσι φαίνεται.
Το πιο καινούριο και αχρησιμομοποίητο καρυδάκι μου..
Δυστυχώς δε φαίνεται πολύ καλά γιατί είχα βάλει το le tag μεσα και το έβγαλα για να βγάλω τη φωτό και έφυγε το "βάψιμο".
Αν το τρύψεις όμως λίγο με το χέρι σου μένει στο δάχτυλο.
Τα βάφουν για να μη σκουριάζουν.Κάνουν οικονομία στο χρώμιο. Δε τα βουτάνε ολόκληρα μέσα σε χρώμιο, έχουν κάποιον και τα περνάει εξωτερικά με πινέλο για οικονομια και από μέσα τους ρίχνουν μίνιο σε σπρέι.
Ρωτήστε όλους τους ξερόλες στις αντιρποσωπίες που τα πουλάνε. Αλλος θα πει οτι το βάζουν για να μη σκουριάζουν, άλλος θα πει οτι το βάζουν ώστε να φαίνεται αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει πριν πουληθεί ή ότι άλλο πουν.
Για να μη σκουριάζει αποκλείεται. Είναι χρωμιωμένο αλλά και εργαλεία που έχω κόψει, δε σκουριάζουν. Αν χρησιμοποιηθεί, πριν πουληθεί όντως θα φανεί. Όσο και να το καθαρίσεις μετά, απλά θα φαίνεται ακόμα περισσότερο γιατί θα βγάλεις αυτή την άσπρη σα πούδρα αλλά ούτε γι' αυτό πιστεύω οτι είναι.
Νομίζω οτι απλά μένει όταν στεγνώνει από το λουτρό χρωμίου ενώ εξωτερικά μπορεί να φεύγει γιατί είναι πιο λείο. Όσο πιο "αγρια" ειναι η επιφάνεια στο εσωτερικό, τόσο.... φαίνεται έτσι περίεργα όπως σε κάποιες φωτό. Δε θυμάμαι αν σε αυτό το θρεντ νόμιζαν οτι από κάτω βγάζει σκουριά ή τέλος πάντων τι σκατά είπαν αλλά απλά δεν είναι τίποτα.
macro, 77% ζουμ και crop στο σημείο, στο μεγαλύτερο και λιγότερο χρησιμοποιημένο καρυδάκι μου και φαίνεται σαν κάποιο απ' αυτά που έβαλε και αυτός.
Όταν ήταν καινούριο αυτές οι ρωγμές υποθέτω θα φαίνονταν πολύ πιο έντονα. Όσο πιο άγρια είναι η επιφάνεια που κάθεται αυτή η "σκόνη" (να την πω?) τόσο πιο έντονα φαίνεται. Δεν είναι απολύτως τίποτα.
Το καρυδάκι. 36μμ 3/4 της ίνσας.
Δίπλα απ' το 18αρι 3/8 που έβαλα παραπάνω.
![]()