κατέβασε το novoville στο κινητό και ανέβασε το. το έχω χρησιμοποιήσει πολλες φορές και τα επισκευάζουν πολύ σύντομα
ή γράψε μια που ειναι ακριβώς να το ανεβασω εγω
ΣΕ ΕΙΔΑ!
Στην Λ. Μαραθώνος, μετά από βροχή, με το ωραίο μεγάλο αυτοκίνητο (δεν πρόσεξα σορυ) και το επίσης εντυπωσιακό
7μετρο σκάφος με τις 3 (ή 4; ) μαμάδες με τα μωρά τους μέσα!
Χίλια μπράβο! συγκινητικό και αξιοζήλευτο!
Σε ειδα σταματημενο με το αυτοκινητο κοντα στις πηγες λαδωνα, να χαιρετας μοτοσυκλετιστικα ενω περναγα με την παρεα μου. Το συνωμοτικο σου γελακι ολα τα λεφτα ρε μαγκα, μου φτιαξες τη μέρα !!!
Ειδα και σενα καιρε να μας κανεις το χατηρι, οργωναμε απο τις 8 το πρωι τους δρόμους στην Πελοπόννησο και πλην μιας μισαωρης μπορας λιγο μετα τις 15:00, μας κρατησες καλα.
Σε είδα κοπελιά πίσω απο το δημαρχείο στο Χαϊδάρι, στην πίσω σέλα μοτοσακού με μαύρο μπλουζάκι moto.gr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε είδα σήμερα στην Πατρών - Πύργου κόκκινο Yamaha TRX......άψογο έδειχνε.........................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Σας είδα χτες Στέργιο (s_gogos) και Αλεξάνδρα και χάρηκα πολύ έστω και στιγμιαία που γνώρισα 2 παιδιά που γυρνάνε τον κόσμο με τρέλα και ρομαντισμό. Δεν είδα τον "Κιτσο" αλλά χαλάλι! Να είστε καλά και να πάτε όπου δεν έχει πάει 2 τροχο ποτέ. Γιατί? Γιατί πιστεύω ότι μπορείτε! Καλούς δρόμους!
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Σε είδα πριν λίγο με το Ζ στις στροφές του Πικερμίου. Πλάκα είχε.
Σε είδα και σένα με το ΜΤ να κάνεις σούζες στη Φλέμινγκ. Ντροπή.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 26/06/2023 στις 01:21.
Life begins at 45°.