Ο Bowleno?
Μπράβο ρε παιδιά, χαίρομαι που δεν βραχήκατε! Τα υπόλοιπα τα θεωρώ δεδομένα γι αυτό δεν λέω μπράβοΕλπίζω να ξανακανονιστει σύντομα!
Πίσω κι εγώ στο σπίτι.... Ήθελε η γυναίκα βόλτα και άργησα να μπω.
Χάρη, βάλε ρε viber....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αφού γυρίσαμε όλοι σώοι και αβλαβείς να πω δύο λόγια .
Ευχαριστώ πολύ για την παρέα, ήταν ανακουφιστικό να ξέρω ότι αν γίνει μαλακία θα υπάρχει κάποιος να βοηθήσει.
Ήταν μια καθόλα γεμάτη βόλτα , με τα απροόπτα με το άγχος για τον καιρό και με αρκετή διάθεση για να χαρούμε τις μηχανές μας.
Μπατζάβαλης εξαιρετικός. Στορκ μια χαρά ωραία θέα .
Χάρηκα που γνώρισα φάτσες πίσω από Nicknames
Ιδιαίτερη μνεία στον Karellen που ήρθε από Καλαμάτα και δεν είχε ούτε μια σταλιά κούραση πάνω του.
Ακόμα πιο ιδιαίτερη μνεία στον Νίκο που ενώ του έκατσε η μαλακία πριν λίγο καιρό, πήρε το νέο του NC και μας ανέβασε τον Ρυθμό και την διάθεση.
Θα πω καλώς να γίνει η επόμενη , γιατί σίγουρα θα κανονιστεί!
The Dirty Harry
Σε λίγο θα βάλω και φωτογραφίες.
Να κοιμηθεί η μικρή μικρή για να μπορέσω να τις περάσω στο πισι
Μπράβο μάγκες !!
when life gets complicated... i ride.
Και 2 λόγια απο εμένα.
Η βόλτα ήταν πολύ ωραία.
Κινηθήκαμε απο παλιά εθνική μέχρι τον Ισθμό, με πολύ ήρεμο ρυθμό και όλες οι μοτοσυκλέτες ήταν πάντα μαζεμένες.
Μετά τα λουτρά, σπάσαμε κάπως κυρίως γιατι είχα ένα θέμα με τη θερμοκρασία της Βενζίνης (η οποία κυριολεκτικά έβραζε μέσα στο ντεπόζιτο), λόγω της πολύ αργής ταχύτητας με την οποία περάσαμε τα λουτρά (60Km/Hr). Δεν ξέρω ποιανού ιδέα ήταν να πάμε τόσο αργά....
Εκεί λοιπόν εγώ σταμάτησα στην άκρη (έμεινα με άλλα λόγια) και περίμενα να σταματήσει να βράζει η βενζίνη για να μπορέσω να ξεκινήσω πάλι.
Μαζί με εμένα, σταμάτησαν και 2 παιδιά να μου κάνουν παρέα, να μην κάθομαι στην άκρη μόνος μου σα μαλάκας.
Καθόμουν λοιπόν στην άκρη σα μαλάκας, με άλλους 2.
Δεν ξέρω πόση ώρα κάτσαμε εκεί αλλα μόλις ξεκινήσαμε, για να τους ευχαριστήσω που έμειναν μαζί μου, άνοιξα το γκάζι και εξαφανίστηκα...
Στα μέσα της διαδρομής προς το Stork, άρχισε να ρίχνει κάτι ψιχάλες. Οι ψιχάλες ήταν λίγες και δεν χρειαζόταν αδιάβροχο. 3-4 στροφές μετά, οι ψιχάλες σταμάτησαν και ήταν και η τελευταία φορά που οδήγησα στη βροχή σε αυτή τη βόλτα.
Έφτασα στο Στορκ και βρήκα τους υπόλοιπους στο πάρκινγκ να φωτογραφίζονται...
Χώθηκα και εγώ στη φωτογραφία για να μην φανεί πουθενά οτι άργησα γιατι έμεινε το Ducati (δειτε το post 250 του Mikes)....
Ήπιαμε το καφεδάκι μας μαζί με τον Karellen ο οποίος ήταν μέσα και μας περίμενε όσο εμείς βγάζαμε φωτογραφίες και ξεκινήσαμε για το φαι
Στο μπατζάβαλη περάσαμε φοβερά. Το φαί ήταν πάρα πολύ καλό, η παρέα έδεσε όμορφα και γελάσαμε πολύ.
Αφού είχαμε φάει, έπιασε μία τρελή βρόχα, και αγχώθηκα γιατι είχαμε 3 γερμανικά στη παρέα και σκεφτόμουν οτι με τόσο νερό παίζει να μην παίρνουν μπροστά...
Μόλις σταμάτησε η βροχή, φορέσαμε τα αδιάβροχά μας και ξεκινήσαμε για το γυρισμό.
Εκτός απο εκείνο το σημείο που μόλις είχε βρέξει, όλος ο υπόλοιπος δρόμος ήταν στεγνός. (τσάμπα τα αδιάβροχα)
Η βόλτα ήταν άψογη και η παρέα αψογότερη.
Άντε και στην επόμενη!!
άααλλα δύο λόγια κ από μένα μιας και μόλις τώρα έπιασα λαπετοπ.
Πολύ όμορφη Κυριακάτικη βολτα. Ακριβώς όπως τα είπαν και οι πάνω!
Ο CorpseAlive λένε, έπειτα από εξαντλητικές αναλύσεις και υπολογισμούς, πέτυχε το ακατόρθωτο!
Η βροχή έκατσε ακριβώς όση ώρα τρώγαμε τις σαλάτες στην ταβέρνα, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα ρομαντικό κλίμα και μια χαλαρή ατμόσφαιρα που πολύ χαρήκαμε!
Κάτι ακόμα που σκεφτόμουν κατά την χωνευτική επιστροφή.
2η (ή 3η) φορά που συμμετέχω σε βόλτα εδώ και επιβεβαιώνεται ξανά, ότι όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά (μέχρι και αυτά με dct honda), έχουν ωραία, μοτοσυκλετιστική κουλτούρα, εξαιρετική διάθεση, αλληλοσεβασμό και χιούμορ, για αυτό και όλοι περνάμε όμορφα στο τέλος.
Χάρηκα για τη γνωριμία
και
Σύντομα στην επόμενη!
Για το ντουκουντουκου-κάτι τι να σχολιάσεις τώρα...
Καλά να περνάτε,θαρχομουν και γω , άλλα φοβήθηκα την βροχή.Μια ερώτηση στον volpad γιατί βράζει η βενζίνη στο ντουκατι αν πηγαίνεις σιγά;;
Ανδρεα την αλλη φορα με το benelli. Ασε αυτα που εχουν χαρακτηρα για την πολη ρε συ.
Quod me nutrit... me destruit.....
Σας είχα το νου μου και αναρωτιόμουν πως θα πάει η εξόρμηση. Από ότι είδα περάσατε σούπερ. Την παρακολουθούσα τη βόλτα και σκεφτόμουν μήπως το συνδυάσω κάπως και έρθω να σας δω λίγο αλλά το τραγικό συμβάν της Παρασκευής με έχει επηρεάσει πολύ και δεν ήμουν για χαβαλέ σε μεγάλη παρέα. Σε κάποια επόμενη κάπως θα συνδυαστεί.
Πάντα όρθιοι με χαμόγελο!![]()
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE