Τι λέει αυτό το Weekend?![]()
XORIS NA EIMAI SIGOUROS.........ALA MALON .........SYNNEFIASMENH KYRIAKH........KAI KSANA MANA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a37: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37:
Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M
Παντως εγω αυτη την Κυριακη που μας περασε εκανα το Αθηνα Λαρισα μεσω Δομοκου και μετα πηγα και Βολο.Ο καιρος ηταν μια χαρα.Ταξιδεψα μαζι με ενα Στρομ.Ξεκινησαμε 10 παρα απο Καλιθεα και 12 και μιση ημασταν Λαρισα με μια σταθερη ταχυτητα 150χιλ.Ξεμεινα απο βενζινη μολις εφτασα Λαμια και μετα γεμισα Βολο αφου πηγα απο Λαρισα.
Λαρισα πετυχα και 6 street απο Πτολαιμαιδα.Πηγα να μιλησω στα παιδια αλλα ειδα οτι ηταν ασηκωτοι και εφυγα για Βολο.Ενα μπραβο παντως γιατι τα μηχανακια ηταν ολα μοντελα 05-06 και ηταν στην τριχα.Αυτοι βεβαια ειχαν τζινακι απο κατω αλλα μαλλον γι'αυτους ηταν λεπτομερια.
Ean apla exei sinefies as to kanoume!
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
ελα ρε Γρηγορη
βασικα δε βλεπω ορεξη γι αυτο το σκ
παμε για 19?
τι λες?
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Εγω πάντως διαθέσιμος...![]()
![]()
ειναι η μοτοεκθεση ε??? σωστα ..........εγω ειμαι οκ και για 12 και 19 αυτου του μηνα ε.........Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
βασικα δε βλεπω ορεξη γι αυτο το σκ
![]()
μηπως καλυτερα πριν την μοτοεκθεση??? γιατι μετα θα παει στις 26![]()
οριστε .......για σενα καθυστερησε η βολτα :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
δλδ θα πηγαινουμε ουρα στον ζητα??Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Ti tha ginei re pedia?Tha katevoume? Tha anevete? Simera vrika enan Zita pou exei oloidia mixani me tin dikia mou kai endiaferete na erthei ( ean den exei ipiresia) Ante tha exoume kai prostasia!ξερω γω .....λεω
γιατι ειναι και περιεργοι μερικοι![]()
Ok pame 19 mpas kai veltiothei kai o kairos.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
::
(kano ksorkia!)
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Να μου πείτε πότε και τι ώρα θα πάτε αν είναι να ξεκινήσω ένα τριωρο ποιο πριν τώρα που είμαι στο στρώσιμο , και να τα πούμε στο φαί...
Αντε ρε κανονίστε ακόμα να βρεθήτε μεταξύ σας και είσαστε λιγότεροι και απο τους SV....![]()
19 γαμωτ....
και ποτε θα παμε στην εκθεση!!
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
19 γαμωτ....
και ποτε θα παμε στην εκθεση!!
![]()
![]()
![]()
απο αυριο σαββατο 11 μεχρι το αλλο σαββατο 18 δε θα βρεις χρονο ρε π@π@ρ@ ????????????????????![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......