Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 60

Θέμα: Οδηγος αυτοκινητου για μαπες(πολλες ομως)

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Να κατέβεις με κανένα ρόπαλο το baseball που θα έχεις πάντα μαζί να του το κάνεις καλοκαιρινό . Και να ξεκινήσει με κόκκινο λέει κ να τρακάρει με νταλίκα
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Re: Οδηγος αυτοκινητου για μαπες(πολλες ομως)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kawa-Z
    Ειμαι στο δρομο του Εθνους(της εφημεριδας) και οπως πηγαινω προς Αγ.Παρασκευη, στο κομβο της Αττικης Οδου, πετιεται απο ΣΤΟΠ αυτοκινητο και παραλιγο να με ριξει. Ενω το κορναρα για να μη βγει αυτος αυτος βγηκε κανονικα και σταματησε στη μεση χωρις να πηγαινει πουθενα γιατι δεν ειχε χωρο να προχωρησει, τον εκλειναν αλλα αυτοκινητα, φουλ παρανομος δηλαδη. Φυσικα με πηραν τα νευρα και του κορναρα για να του τα ψαλλω ενα χερακι μπας και ηρεμουσα λιγο. Αυτος οχι μονο με ειρωνευτικε αλλα οταν των ρωτησα αν βλεπει η οχι μου ειπε οχι και τι θελεις τωρα!!!!Γιατι του λεω εισαι γκαβος(φορουσε γυαλια) και μου ξαναλεει ναι!!!!!!
    Τωρα πειτε μου γιατι αν κατεβεις και τον κανεις ασηκωτο στο ξυλο να εχεις προβλημα με μηνυσεις και ιστοριες αφου κοντεψε να προκαλεσει ατυχημα?
    Αν αυτοι οι οδηγοι δεν τιμωρουνται καπως γιατι να τιμωρηθεις εσυ επειδη απο τη λαχταρα και τη μαγκια του τα χασεις και του ριξεις μερικες?
    Και φανταστειτε οτι ηταν και καλα απο εμφανιση τουλαχιστον, πολυ καθως πρεπει, φανταστειτε για τη θρασος μιλαμε, αυτος ουσιαστικα μου ειπε οτι "αγορι σε γραφω στα αρχ....... μου και στο λεω κιολας γιατι δε μπορεις να κανεις και τιποτα.
    Αυτα παιδια και τωρα ελπιζω να ηρεμησω καπως.
    αδελφέ άκου ιστορία.γυρνάω από πανεπιστήμιο (πάτρα) δικάβαλος (supra 100cc).έχω 2 κουτιά μπροστά μου.βγάζω φλασ & πάω να προσπεράσω
    to 1o (μετρώντας από μένα),ουσιαστικά είμαι δίπλα στη διαχωριστική.την ώρα που είμαι σχεδόν στην πόρτα του το άλλο κουτί βγάζει δεξί φλασ & στρίβει δεξιά.ο τύπος που προσπερνάω δεν μπορεί να περιμένει να φύγει το άλλο κουτί από μπροστά του (που στρίβει δεξιά) και κόβει το τιμόνι αριστερά για να αντίθετο & να προσπεράσει (παρά τη διπλή διαχωριστική)!μην έχοντας άλλη επιλογή κορνάρω &βγάζω το παπί αντίθετο ρεύμα (ευτυχώς που δεν ερχόταν κανένας),αυτός πατάει φρένο και ισιώνει ξανά το τιμόνι.αφου τη γλυτώσαμε (είπαμε δικάβαλος) σταματάω δεξιά & του λέω 'πού πας ρεεεεεε?'.η απάντηση 'εγω που πάω?εσυ που πας ρε μ@λ@κισμένο?' και φεύγει κομμάτια.τρελαίνομαι & τον παίρνω στο κυνήγι τον προλαβαίνω σε κάτι φανάρια (μπροστά σε μπατσάδικο) του πιάνουμε κουβέντα (ήρεμα μπορώ να πω) & μας πουλάει τρέλα ('έχει διπλή διαχωριστική που πήγαινες?',ενώ αυτός πήγαινε να βγεί αντίθετο).τότε σαλτάρει το φιλαράκι
    &πηδάει απ'το παπί να τον μοντάρει για ξύλο,το ίδιο & εγώ.Μόνο τότε κόλλωσε & είπε 'εντάξει παιδιά sorry.

Τα συμπεράσματα δικά σας...!
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Re: Re: Οδηγος αυτοκινητου για μαπες(πολλες ομως)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    αδελφέ άκου ιστορία.γυρνάω από πανεπιστήμιο (πάτρα) δικάβαλος (supra 100cc).έχω 2 κουτιά μπροστά μου.βγάζω φλασ & πάω να προσπεράσω
    to 1o (μετρώντας από μένα),ουσιαστικά είμαι δίπλα στη διαχωριστική.την ώρα που είμαι σχεδόν στην πόρτα του το άλλο κουτί βγάζει δεξί φλασ & στρίβει δεξιά.ο τύπος που προσπερνάω δεν μπορεί να περιμένει να φύγει το άλλο κουτί από μπροστά του (που στρίβει δεξιά) και κόβει το τιμόνι αριστερά για να αντίθετο & να προσπεράσει (παρά τη διπλή διαχωριστική)!μην έχοντας άλλη επιλογή κορνάρω &βγάζω το παπί αντίθετο ρεύμα (ευτυχώς που δεν ερχόταν κανένας),αυτός πατάει φρένο και ισιώνει ξανά το τιμόνι.αφου τη γλυτώσαμε (είπαμε δικάβαλος) σταματάω δεξιά & του λέω 'πού πας ρεεεεεε?'.η απάντηση 'εγω που πάω?εσυ που πας ρε μ@λ@κισμένο?' και φεύγει κομμάτια.τρελαίνομαι & τον παίρνω στο κυνήγι τον προλαβαίνω σε κάτι φανάρια (μπροστά σε μπατσάδικο) του πιάνουμε κουβέντα (ήρεμα μπορώ να πω) & μας πουλάει τρέλα ('έχει διπλή διαχωριστική που πήγαινες?',ενώ αυτός πήγαινε να βγεί αντίθετο).τότε σαλτάρει το φιλαράκι
    &πηδάει απ'το παπί να τον μοντάρει για ξύλο,το ίδιο & εγώ.Μόνο τότε κόλλωσε & είπε 'εντάξει παιδιά sorry'.

Τα συμπεράσματα δικά σας...!

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    1.με τον νομο ΦΤΑΙΣ φιλαρακι.
    2.δυο εναντιον ενος sorry αλλα παλι φταις
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Tι του λετε ρε παιδια του ανθρωπου????????????

Πηγε να τον σκοτωσει και θα του πειτε οτι φταει κιολας???

Ναι βγηκε να τον περασει, ο αλλος ο μαλακας ομως επρεπε να κοψει αριστερα??? για να τον τιμωρησει το εκανε, να τον σκοτωσει.!!!!

Η μηπως αυτος δεν θα παταγε διαχωριστικη? Δεν ειδε και εστριψε, και μονο για αυτο επρεπε να φαει βρισιδι.

Οσο για το 2 εναντιον 1, οταν πανε να σε σκοτωσουν δεν κοιτας τους αριθμους, λυπαμαι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Tι του λετε ρε παιδια του ανθρωπου????????????

Πηγε να τον σκοτωσει και θα του πειτε οτι φταει κιολας???

Ναι βγηκε να τον περασει, ο αλλος ο μαλακας ομως επρεπε να κοψει αριστερα??? για να τον τιμωρησει το εκανε, να τον σκοτωσει.!!!!

Η μηπως αυτος δεν θα παταγε διαχωριστικη? Δεν ειδε και εστριψε, και μονο για αυτο επρεπε να φαει βρισιδι.

Οσο για το 2 εναντιον 1, οταν πανε να σε σκοτωσουν δεν κοιτας τους αριθμους, λυπαμαι.
    -----------------------------------------------------------------------------
    το οτι οδηγουμε μηχανη δεν σημαινει οτι εχουμε αφεση αμαρτιων.λαθος ειναι και το αυτοκινητο και το μηχανακι.οσο για τον τσαμπουκα τετοια παραδειγματα να λες.ποσους θα δειρεις;1+2+3+4+5+6+7....100;αν καθε φορα που παει να γινει στραβη πηδας κατω απο την μηχανη για φασαρια πες τι ωρες κυκλοφορεις να μενουμε σπιτια μας

Νέο μέλος
    Ειναι αυτο που ειπα στην αρχη, το θρασος αυτου που εχει κανει μαλακια σε κανει να θελεις να τον δειρεις να τον βρισεις.Γι'αυτο ανοιξα το θεμα, αλλωστε πολλα θα μας συμβουν πολλες φορες, δε θα δερνουμε συνεχεια, απλα λιγο σεβασμο, τοσο δυσκολο ειναι?Απορω ειλικρινα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    -----------------------------------------------------------------------------
    το οτι οδηγουμε μηχανη δεν σημαινει οτι εχουμε αφεση αμαρτιων.λαθος ειναι και το αυτοκινητο και το μηχανακι.οσο για τον τσαμπουκα τετοια παραδειγματα να λες.ποσους θα δειρεις;1+2+3+4+5+6+7....100;αν καθε φορα που παει να γινει στραβη πηδας κατω απο την μηχανη για φασαρια πες τι ωρες κυκλοφορεις να μενουμε σπιτια μας

Φιλε μου εγω ΠΟΤΕ δεν εχω τσακωθει στον δρομο. Απλα μπαινω στην ψυχολογια του φιλου επειδη εχει συμβει σε ολους σχεδον εδω μεσα, και ειναι οντως δυσκολο να συγκρατησεις νευρα και να μην βρισεις. Παρολαυτα τα κραταω και φευγω. Με παρεξηγησες.

Ναι εχει αδικο, εγω ομως τονισα το γεγονος οτι ΔΕΝ τον ειδε. Ενω κανονικα αφου εκανε αριστερα επρεπε να κοιταξει. Εδω εγω οταν εχω το αμαξι και βλεπω λακουβα δεν παω να την αποφυγω γιατι αν κανω τιμονια να την αποφυγω μπορει να ερχεται καποιος απο πισω και να γινει ατυχημα. Αυτος πηγε να κανει προσπεραση σχεδον και δεν ειδε τιποτα. Λαθος για μενα.

''ΚΤΜ640lc4'' το θεμα ειναι οτι δεν οδηγουν ολοι μηχανες για να σκεφτουν με τα δικα μας μυαλα.εσυ,εγω και οσοι οδηγουν και τα δυο θα κοιτουσαν πρωτα πριν κανουν την προσπεραση.οι αλλοι...ο θεος μαζι μας.γι'αυτο την πατησε ο φιλος.

στην θεση του θα σκεφτομουν την πιθανοτητα μαλακιας απο τον οδηγο του αυτοκινητου.
    -κοψε ταχυτητα
    -αναψε φωτα
    -κορνα

οτιδηποτε να καταλαβει οτι ειναι μηχανη πισω.αλλα να το εκανε επιτηδες; δεν νομιζω.

ολοι την εχουμε παθει, λιγο η' πολυ.το θεμα ειναι απλα, ποτε θα ειναι η επομενη.

Γεια σου φιλε.
    Ευχομαι να μην υπαρξει επομενη για κανεναν ποτε.

Τωρα αυτο το επιτηδες το συζηταμε αν θες γιατι εχω ακουσει πολλα. Ακομα και τιμονια επιτηδες, για να χτυπηση μηχανακι. Δηλαδη φονος εκ προθεσεως.

Τεσπα, προσοχη στους δρομους.

1.με τον νομο ΦΤΑΙΣ φιλαρακι.
    2.δυο εναντιον ενος sorry αλλα παλι φταις
    supermario αντιλαμβάνομαι πως σκέφτεσαι με "κρύο'' αίμα!εγώ θα σε ρωτήσω 2 πράγματα:
    1)τι μηχανή καβαλάς?
    2)όταν βγαίνεις εθνική με πόσα πας?σε συνθήκες πόλης με πόση ταχύτητα οδηγείς?
    Αυτά για το ΝΟΜΟ (και θυμίσου ότι ξεκινώντας την προσπέραση ήμουν στο ρεύμα μου,ούτε καν πατούσα διαχωριστική).
    ΔΕΝ μπορώ να πω αν ο οδηγός το έκανε επίτηδες (δεν θέλω να το πιστεύω),ενδεχομένως να ήμουν και στη νεκρή γωνια του καθρέπτη του!Εγώ πιο πολύ εκνευρίστηκα με την απάντησή του & με το γεγονός ότι θα ΜΑΣ σκότωνε (ή θα χτυπούσαμε για τα καλά) & αυτός πουλούσε τρελίτσα ενώ αυτός πήγε να βγεί αντίθετο.
    Οσο για το 2 με 1 εκείνη την ώρα δε νομίζω ότι ούτε & εσύ θα το πολυσκεφτόσουν...!

Αυτά για να μην παρεξηγούμαστε!

ktm640lc4 thanks man.

supermario αντιλαμβάνομαι πως σκέφτεσαι με "κρύο'' αίμα!εγώ θα σε ρωτήσω 2 πράγματα:
    1)τι μηχανή καβαλάς?
    2)όταν βγαίνεις εθνική με πόσα πας?σε συνθήκες πόλης με πόση ταχύτητα οδηγείς?
    Αυτά για το ΝΟΜΟ (και θυμίσου ότι ξεκινώντας την προσπέραση ήμουν στο ρεύμα μου,ούτε καν πατούσα διαχωριστική).
    ΔΕΝ μπορώ να πω αν ο οδηγός το έκανε επίτηδες (δεν θέλω να το πιστεύω),ενδεχομένως να ήμουν και στη νεκρή γωνια του καθρέπτη του!Εγώ πιο πολύ εκνευρίστηκα με την απάντησή του & με το γεγονός ότι θα ΜΑΣ σκότωνε (ή θα χτυπούσαμε για τα καλά) & αυτός πουλούσε τρελίτσα ενώ αυτός πήγε να βγεί αντίθετο.
    Οσο για το 2 με 1 εκείνη την ώρα δε νομίζω ότι ούτε & εσύ θα το πολυσκεφτόσουν...!

Αυτά για να μην παρεξηγούμαστε!

ktm640lc4 thanks man.

1.για αρχη θα σου πω οτι δεν ΕΙΜΑΙ σε ολα νομιμος.δεν ειμαι ο αλανθαστος και δεν σου την λεω.απλα σου εξηγω στην συγκεκριμενη φαση πιο θα ηταν το αποτελεσμα.
    2.αν σε χτυπουσε οχι μονο δεν θα εβρισκες το δικιο σου αλλα θα τον πληρωνες και απο πανω.(ειναι ετσι η' οχι
    3.το φταις που ειπα δεν ειναι ''κατηγορω'' αλλα το αποτελεσμα στα ματια της τροχαιας.

-γιατι φωναζουμε ρε μαγκες τοσα χρονια να επιτρεψουν στα μηχανακια να περνουν αναμεσα απο τα αυτοκινητα;αν χτυπησω και το κουτι να εχει κανει μαλακια εγω θα ΦΤΑΙΩ.
    -εγω θα πληρωσω
    -εγω θα τα ακουσω
    -εγω θα την πατησω....ΤΕΛΟΣ.
    καλος η' κακος ετσι εχουν τα πραγματα.

οσο για τον τσαμπουκα ταπεινη μου γνωμη αν δεν θελεις να τον πληρωνεις μια ζωη αστο να παει...
    γιατι μη νομιζεις οτι και εδω θα εβρισκες το δικιο σου.

1.για αρχη θα σου πω οτι δεν ΕΙΜΑΙ σε ολα νομιμος.δεν ειμαι ο αλανθαστος και δεν σου την λεω.απλα σου εξηγω στην συγκεκριμενη φαση πιο θα ηταν το αποτελεσμα.
    2.αν σε χτυπουσε οχι μονο δεν θα εβρισκες το δικιο σου αλλα θα τον πληρωνες και απο πανω.(ειναι ετσι η' οχι
    3.το φταις που ειπα δεν ειναι ''κατηγορω'' αλλα το αποτελεσμα στα ματια της τροχαιας.

-γιατι φωναζουμε ρε μαγκες τοσα χρονια να επιτρεψουν στα μηχανακια να περνουν αναμεσα απο τα αυτοκινητα;αν χτυπησω και το κουτι να εχει κανει μαλακια εγω θα ΦΤΑΙΩ.
    -εγω θα πληρωσω
    -εγω θα τα ακουσω
    -εγω θα την πατησω....ΤΕΛΟΣ.
    καλος η' κακος ετσι εχουν τα πραγματα.

οσο για τον τσαμπουκα ταπεινη μου γνωμη αν δεν θελεις να τον πληρωνεις μια ζωη αστο να παει...
    γιατι μη νομιζεις οτι και εδω θα εβρισκες το δικιο σου.
    ok supermario τώρα καταλαβαίνω αυτά που λες.Δε θα με πείραζε αν μου την έλεγες,απλά στην αρχή νόμισα ότι έμπλεξα με κανέναν ηθικολόγο (από αυτούς που δεν αντέχω...)!Φαίνεται πως εγώ σε παρεξήγησα περισσότερο απ'ότι εσύ.

Lightbulb COOL

COOL ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ ........................ΩΡΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ GP...... :rotflmao: :rotflmao: :wacko:
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

ok supermario τώρα καταλαβαίνω αυτά που λες.Δε θα με πείραζε αν μου την έλεγες,απλά στην αρχή νόμισα ότι έμπλεξα με κανέναν ηθικολόγο (από αυτούς που δεν αντέχω...)!Φαίνεται πως εγώ σε παρεξήγησα περισσότερο απ'ότι εσύ.

.........

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. οδηγός μεγέθους για γαντια Alpinestars
    από zzr2005 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2009, 17:11
  2. Οδηγός αυτοκινήτου τρέχει με 200.
    από effieee στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2008, 00:19
  3. νεος οδηγος ρωτα για xt660x
    από tik στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 15:54
  4. κλωτσιά στο typhoon. Ώρα για παπί. ποιο όμως..?
    από Lux Aeterna στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2007, 00:32
  5. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 10:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ