Ρε μπας και έχουνε βάλει 18"πίσω για να χαλάει πιο αργά στα ασφάλτινα ταξίδια;
Ρε μπας και έχουνε βάλει 18"πίσω για να χαλάει πιο αργά στα ασφάλτινα ταξίδια;
Mε θυμασαι ρε Πουστη?
Το διπλό σταντ βρήκε μην αγχώνεστε! Εντάξει χωρίς καλή αφτερμάρκετ ανάρτηση ποιό μηχανάκι δε θα τερμάτιζε? Πολύ το βάρος για τέτοια άλματα.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Και φυσικά όλοι όσοι το αγοράζουν, με τέτοια άλματα φεύγουν το πρωί για την δουλειά.![]()
Τελευταία τροποποίηση από panavour; 27/06/2023 στις 10:41.
Ποιο διπλό ρε Μπιλ.
Αυτό κοντεψε να γίνει δισδιαστατο.
Αφου δεν ειναι γι αυτο το πραγμα γιατι προσπαθουν να το προμοταρουν οτι ειναι? Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα?
έτυχε και το δα κι εγώ φευγαλέα (πέρασε δίπλα μου από το απέναντι ρεύμα) προχθές που πήγαινα παραλία με την κυρά.
ειναι ένα μεγαλύτερο cbx500 στην όψη.
δεν είδα κάτι που δεν εχω ξαναδεί, αρκετά γνώριμο το σουλούπι.
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Ε αφού τα ξέρεις! Γιατί και ο Τάρρες δεν είχε πάρει το Τενερέ και έκανε ταρζανιές? Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε ένα σημείο που σπινιάρει είχε ξεκολλήσει μια ακτίνα! Το είχε σκίσει το μηχανάκι
Δυστυχώς αυτό που πουλάει είναι η ιδέα και όχι το τι θα κάνει ο τελικός αγοραστής. Καταρχήν ειδικά στην Ελλάδα ένα ελάχιστο ποσοστό θα δώσει 11 χιλιάρικα για να το σπάει στο χώμα. Πρέπει όμως ο αγοραστής να νιώθει ότι πήρε μηχάνημα που θα κάνει παπάδες, άσχετα αν ο ίδιος δε μπορεί να φτάσει ούτε μέχρι μια παραλία.
Το σημαντικότερο όλων είναι να βγει το ίδιο αξιόπιστο και ανθεκτικό με το παλιό σε βάθος χρόνου.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Ωραίο.
Για άλματα και λοιπά κ@ρ@γκιοζιλίκια δεν είναι σίγουρα αλλά δεν είναι και κανένα της κατηγορίας.
Ότι πρέπει για να το φορτώσεις και να πάρεις τις Καλιακούδες.
when life gets complicated... i ride.
Το οδήγησα πριν από καμιά 20ριά μέρες!
Δε μου φάνηκαν πιο μαλακές από το σύνηθες οι αναρτήσεις του, ούτε πιο μαλακές από του V-strom που οδήγησα εχθές. Τυπικό Japan θα έλεγα. Όπως ήταν σεταρισμένο πολύ ξεκούραστο για έναν αναβάτη με τη γνώριμη φιλική αίσθηση των Honda. Αρκετό γκαζάκι για να μη το βαρεθείς και καλά φρένα. Θα ήθελα μια υδραυλική προφόρτιση για την ευκολία της ρύθμισης στο φόρτωμα με δικάβαλο.
Σε γενικές γραμμές νομίζω χάνει στα σημεία από τη πρόταση της Suzuki που είναι ποιο ολοκληρωμένη αλλά και καλύτερη παντού. Δεν νομίζω πάντως πως αυτό θα εμποδίσει τις πωλήσεις του στο παραμικρό. Εμένα τυχαίνει να μου αρέσει εμφανισιακά πιο πολύ το Honda αλλά δε μπορώ να αγνοήσω ότι το Suzuki σαν σύνολο είναι καλύτερο και προσφέρεται σε ανταγωνιστική τιμή.
Θα έγραφα περισσότερα αλλά είμαι με το κινητό.