Άι γνωμαι διίστανται όσον αφορά την ηλικία,το μόνο σίγουρο είναι η διανοητική κατάσταση του θύματος.
Εδώ θα μεταφέρονται δημοσιεύσεις σπαμ ή άσχετες με το αρχικό τους θέμα.
Τελευταία τροποποίηση από karellen; 13/07/2023 στις 12:51.
[Grinia on] Ούτε εδώ δεν μπορείς να ανεβάσεις βίνδεο... γιατί ρε παιδιά; Με iframe απλώς ανοίγει μια οθονούλα στο γιουτούμπ δεν πιάνει χώρο στον σέρβερ όπως μια φώτο που ανεβάζεις. [Grinia off]
Ακομα και ετσι να ειναι,ποσο απροσεκτος και βλαξ μπορεις να εισαι,ωστε να μην προσεξεις το τραινο?Μονο αν εχεις ανοια,εισαι τσιπουρωμενος,εισαι χαπακωμενος,ή εισαι συριγγωμενος,ή εισαι για καποιο λογο τρελλαμενος π.χ σταχει κανει τουμπανο η γυναικα για να πουλησεις το μηχανακι..Δεν βλεπω αλλο λογο.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Αχαρακτηριστε Ολυμπιονίκη...
Εγώ δεν διέγραψα τίποτε.
Σταμάτα να μας ενοχλείς με της ψωλής σου το χαβά.
Όσο ήμουν διαχειριστής, είχες φάει αμέτρητες κάρτες αλλά βλέπω ότι όλες στο βρόντο πήγαν.
Συνεχίζεις το ίδιο τροπάρι.
Άνοιξε ένα φεησμπουκ και πρηζε τους "φίλους" στην τελική.
Είσαι τόσα χρόνια μέλος και δεν λες να νιώσεις λίγο τη φάση.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Για να διαγράψει κάτι ο gayros πρέπει πρώτα να είναι διαχειριστής και πλέον δεν είναι, έδωσε αλλού τα κλειδιά άρα μην γράφεις ότι σου έρχεται, ναι;
Επίσης στο επισήμανα όταν έβαλες την "είδηση" αλλά όπως είπε ο Γιάννης, δεν καταλαβαίνεις Χριστό.... και είσαι και πιο παλιός από μένα εδώ ρε γμτ
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου