Η καλή εξάτμιση είναι ανοξείδωτη.
Η χαλύβδινη θα τρυπήσει από σκουριά.
Η καλή εξάτμιση είναι ανοξείδωτη.
Η χαλύβδινη θα τρυπήσει από σκουριά.
Ο Λεωνίδας καλά είναι; Έχουμε να τον δούμε πάνω από δύο μήνες.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Μια χαρά είναι,αραχτός στην Καλαμάτα. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο.
Καλοκαιράκι βραδυνο μπανακι.... Μεγάλες θερμοκρασίες ας αλλάξουμε και κανα παραφλου φρέσκο να βοηθήσουμε την κατάσταση. Έχει διαφορά το αυτοκινηταδικο με το μοτοσυκλεταδικο; Οι τιμές είναι πολλαπλασιες. Εχω ακούσει ότι τα μοτοσυκλεταδικα είναι πιο φιλικά με υλικά όπως το μαγνήσιο που δεν υπάρχει σε αυτοκίνητα. Είναι όντως έτσι ή είναι παπατζα; τα μηχανάκια είναι ενα nx250 του κάποτε και ενα vstrom 650.
Imagine life without motorcycling
now slap yourself and never do it again
Δεν ξέρω αν κάνουν ζημιά ή όχι. Εγώ βάζω το αντιψυκτικό της Honda το οποίο διαθέτει ειδικά πρόσθετα για την προστασία από την διάβρωση, δεν είναι σκέτο αποσταγμένο νερό με γλυκόλη.. όπως είναι τα περισσότερα.
Πέντε αλλαγές μέχρι τώρα από καινούργιο, μπλε τα βάζω, μπλε τα βγάζω...σε φάση που αναρωτιέμαι γιατί τα άλλαξα.
Στο παραφλου έχει μεγάλη σημασία να ακολουθούμε ακριβώς αυτό που ζητάει ο κατασκευαστής
Θέλει λίγο ψάξιμο γιατί τα συνεργεία δυστυχώς βάζουν ότι ναναι
Και 120κ και 13 χρόνια δουλεύει ακόμα.
Αλλά έχω πάρει 2 l honda για να τα αλλάξω γιατί περισι χρειάστηκε συμπλήρωμα
Και στα δυο εχω προσωρινά σκέτο νερό απιονισμενο λόγω επισκευων. Απλα επειδή δεν προβλέπεται να αλλάξω ξανα σύντομα να βάλω ενα σωστό καλό. Πχ απο το να βάλω το πιο φθηνό μοτο κοολ να βάλω ενα ακριβό αμαξαδικο στα ίδια χρήματα.
Imagine life without motorcycling
now slap yourself and never do it again
Καλημέρα Κώστα, όντως κάποια συστατικά μπορούν να κάνουν ζημιά μακροχρόνια.
Εγώ το αλλάζω κάθε δύο χρόνια, συνήθως πριν από κάποιο ταξίδι ή το καλοκαίρι, τελευταία χρησιμοποιώ το Motul Moto Cool και είμαι ευχαριστημένος
* Αναφέρεις άλλα μηχανάκια αλλά πρόσεξε και το Er γιατί το μοντέλο μας έχει το μικρό ψυγείο και καλό είναι να είσαι συνεπής, ειδικά με τέτοια ζέστη![]()
οτι ζουμι και να βαλεις μεσα ψυξη θα κανει...
οι ζημιες σε τρομπες και κεφαλες γινονται με αργους ρυθμους και ειναι μη αναστρεψιμες
αλλιως θα βαζαμε ολοι παντου το πρασινο νερακι με τα 3 ευρω το τετραλιτρο
Και είναι γνωστό ότι με τον τρόπο που το χρησιμοποιεί, εξατμιζει αρκετό.
Για τα er versys υπάρχει διπλάσιο ψυγείο με
ίδιο μήκος πλάτος λίγο πιο βαθύ.
Πολύ εύκολα μπαίνει και των zx6 zx10, που βρίσκεται πολύ οικονομικά.
Πολύ μεγάλη διαφορά το μίγμα με αποσταγμένο
που πωλείται για αυτή τη χρήση από το παραφλου των 15-19€.
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 20/07/2023 στις 11:50.