Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Φωτιές

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    @parking.
    Ενώ ξεκίνησε τόσο καλά και με εμπεριστατωμένες απόψεις κατάφερες και το γαμησες το θέμα,σύνηθες φαινόμενο και σε άλλες σου δημοσιεύσεις.
    Δεν το κλειδώνω (ακόμα) γιατί σέβομαι τις γνώμες των άλλων παιδιών και μόνο.
    Τελευταία τροποποίηση από karellen; 30/07/2023 στις 17:09.

Επειδή είμαι στην πυρόσβεση από το 2007. Και έχω πάρει μέρος σχεδόν σε κάθε μεγάλη φωτιά στην χώρα μας αλλά και αλλού. Μπορώ να πω ότι η κατάσταση δεν υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί. Έχει απαξιωθεί ο μηχανισμός και δεν υπάρχει φως στο άμεσο μέλλον.
    Κριμα κρίμα κρίμα.
    Δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα.
    Η κατάσταση είναι τραγική, πολυεπίπεδα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δυστυχώς τα cl 215 δεν είναι επιλογή εδώ και χρόνια.
    Οι εναλλακτικές λύσεις σε αεροπλάνα είναι λίγες και ουσιαστικά αφορούν μικρά αεροπλανα με μικροτερη μεταφορική ικανότητα και μικρότερη αυτονομία.
    Η υπαιθρος έχει ερημώσει τα ορεινά χωριά είναι άδεια οι δρόμοι παρατημένοι.Τι περιμένουμε.Ακομα και εντός Αττικής στους περισσότερους δρόμους των οικισμών που συνήθως καίγονται δεν χωράνε πυροσβεστικά οχήματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kouk Προβολή μηνύματος
    Επειδή είμαι στην πυρόσβεση από το 2007. Και έχω πάρει μέρος σχεδόν σε κάθε μεγάλη φωτιά στην χώρα μας αλλά και αλλού. Μπορώ να πω ότι η κατάσταση δεν υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί. Έχει απαξιωθεί ο μηχανισμός και δεν υπάρχει φως στο άμεσο μέλλον.
    Κριμα κρίμα κρίμα.
    Το ίδιο ισχύει σε όλο το Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ.
    Και είναι και εντελώς φυσικό μετα από 10 χρόνια μνημόνιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς τα cl 215 δεν είναι επιλογή εδώ και χρόνια.
    Οι εναλλακτικές λύσεις σε αεροπλάνα είναι λίγες και ουσιαστικά αφορούν μικρά αεροπλανα με μικροτερη μεταφορική ικανότητα και μικρότερη αυτονομία.
    Η υπαιθρος έχει ερημώσει τα ορεινά χωριά είναι άδεια οι δρόμοι παρατημένοι.Τι περιμένουμε.Ακομα και εντός Αττικής στους περισσότερους δρόμους των οικισμών που συνήθως καίγονται δεν χωράνε πυροσβεστικά οχήματα.
    Τα cl215 είναι ικανά να προσφέρουν υπηρεσίες ανάλογες των 415 . Ναι . Δεν έχουν το engine performance των cl415 αλλά το σκάφος και τα χαρακτηριστικά πτήσης είναι τα ίδια.
    Σαφώς και θα ήταν καλό να αντικατασταθεί ο στόλος με cl415 αλλά η ΕΑΒ έχει μεγάλη εμπειρία στους PW R2800 και τα κρατάει πλώιμα χρόνια τώρα.
    Μην ξεχνάμε ότι στο συγκεκριμένο operation αυτό που χρειάζεται είναι skills και engine performance .
    Οι ταχύτητες παραμένουν οι ίδιες. Αλλά το θέμα είπαμε ποιο είναι. Πρόληψη και συντονισμός.
    Και πρόστιμα. Δεν μπορει ο κάθε λακαμας που συλλαμβάνετε να του επιβάλετε διοικητικό πρόστιμο 500-700 ευρώ
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Parking Προβολή μηνύματος
    Ε μην τον αδικούμε κι όλας εντάξει δεν έπεσε κι απ τον ουρανό κάποιος κόπανος τον θεωρεί άξιο για υπουργό
    και τον ψηφίζει ξανά και ξανά

Συνημμένο 445191
    Εδώ ΔΕΝ είναι πεδίο πολιτικής/αθλητικής αντιπαράθεσης. Ολόκληρη η Μεσόγειος φλέγεται κι εμείς τουμπεκί ψιλοκομμένο;
    Παρακαλώ όχι άλλες πολιτικές αναφορές, δόξα τω θεώ, υπάρχουν τόσα άλλα φορά να βγάλει ο καθείς τα σχετικά απωθημένα του.
    Αν επαναληφθεί θα φύγει άπατο.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Εδώ ΔΕΝ είναι πεδίο πολιτικής/αθλητικής αντιπαράθεσης. Ολόκληρη η Μεσόγειος φλέγεται κι εμείς τουμπεκί ψιλοκομμένο;
    Παρακαλώ όχι άλλες πολιτικές αναφορές, δόξα τω θεώ, υπάρχουν τόσα άλλα φορά να βγάλει ο καθείς τα σχετικά απωθημένα του.
    Αν επαναληφθεί θα φύγει άπατο.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    @parking.
    Ενώ ξεκίνησε τόσο καλά και με εμπεριστατωμένες απόψεις κατάφερες και το γαμησες το θέμα,σύνηθες φαινόμενο και σε άλλες σου δημοσιεύσεις.
    Δεν το κλειδώνω (ακόμα) γιατί σέβομαι τις γνώμες των άλλων παιδιών και μόνο.
    Απαντάω και 2 μαζί
    Δεν ξέρω τι γίνεται στην Μεσόγειο δεν με αφορά

Ξέρω τι έγινε στην Ρόδο και στην Κέρκυρα γιατί έχω φίλους και συναδέλφους που δούλευαν εκεί και τώρα είναι σπίτι τους και κλαίνε τη μοίρα τους.
    Είτε λοιπόν σας αρέσει, είτε δεν σας αρέσει γιατί είστε ΝΔ, αυτό που συνέβη είναι προϊόν πολικής ανικανότητας
    Αυτό στην Ελλάδα συμβαίνει από πάντα και θα συνεχίσει να συμβαίνει όσο τους ψηφίζεται
    Όσες ωραίες εμπεριστατωμένες μελέτες κι αν ποστάρετε όποιος έχει την παραμικρή ιδέα για το συμβαίνει γύρω του ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον
    γιατί ξέρει τι έχει συμβεί στο παρελθόν

Τώρα υπάρχει στο σύνταγμα αυτό που λέγεται ελευθερία της άποψης
    Εγώ ούτε χαρακτήρισα κανένα, ούτε του είπα γάμησες το θέμα ούτε είπα ότι θα το κλειδώσω επειδή κάποιος δεν συμφωνεί μαζί μου
    Δεν είμαι υποχρεωμένος με λίγα λόγια να συμφωνώ και δεν θα το κάνω
    Αν δεν θέτε πολιτικές αναφορές μείνετε στο μπενέλι 501 και μην ακουμπάτε κοινωνικά θέματα γιατί υπάρχουν οικογένειες που υποφέρουν αυτή τη στιγμή
    και που σκέφτονται με αγωνία το χειμώνα.
    Δεν είναι όλοι δημόσιο και ούτε βολεμένοι

Α και πούστε κανένα νέο αεροπλάνο δεν θα έρθει και κανείς δεν θα ενισχύσει την πυροσβεστική ότι κι αν σας λένε γιατί το λέει ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ δηλαδή της τρόικας
    αλλά ξέχασα δεν σας αρέσουν οι πολικές αναφορές οπότε όνειρα γλυκά κι εύχομαι οι φωτιές και οι άλλες θεομηνίες να μην χτυπήσουν τη δική σας πόρτα

Parking έχεις δηλώσει εθελοντής πυροσβέστης? Έχεις δηλώσει εθελοντής στον δήμο που ανήκεις? Έχεις δηλώσει να εκπαιδεύσεις σε ομάδα διάσωσης?
    Γιατι πίσω από το πληκτρολόγιο όλοι Τσε Γκεβάρα είμαστε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Ντάξει ρε παιδί, μην βάζεις κι εσύ πολικές αναφορές, βάλε καρτεσιανές, εκεί θα τα χαλάσουμε;
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος
    1.Καιγονται,κάηκαν,και θα ξανακαουν.
    2.Φωναξτε τους Αμερ(ι)κανους με τα Β52 να ρίξουν ειτζεντ οραντζ στα δάση με το μπουρδελοδεντρο που λέγεται πεύκο.
    3.Αμα δεν έχει φωτιές κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους.
    4.Ολοι οι ΚΚ που μιλάνε με τα εξώφυλλα με τα μπαντίλικια και τις σούζες έχουν στείλει χιλιάδες στα νεκροταφεία

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kouk Προβολή μηνύματος
    Κριμα κρίμα κρίμα.
    φετος ο συντονισμος ηταν ο χειροτερος με διαφορα απο καθε αλλη χρονια και επισης δεν αφηναν τους πυροσβέστες καθολου να πολεμησουν μεσα στο δασος τη φωτια. παντως εχουν αρχισει να εκνευρίζονται και οι δικοι τους με την κατασταση αυτη. 112 και αγιος ο θεος. δεν παει αλλο ετσι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tallyban Προβολή μηνύματος
    1.Καιγονται,κάηκαν,και θα ξανακαουν.
    2.Φωναξτε τους Αμερ(ι)κανους με τα Β52 να ρίξουν ειτζεντ οραντζ στα δάση με το μπουρδελοδεντρο που λέγεται πεύκο.
    3.Αμα δεν έχει φωτιές κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους.
    4.Ολοι οι ΚΚ που μιλάνε με τα εξώφυλλα με τα μπαντίλικια και τις σούζες έχουν στείλει χιλιάδες στα νεκροταφεία
    Να θυμηθώ να το αφήσω στο off

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	chemtrail.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	6,2 KB 
ID:	445193

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Πρώτα ψηφίζεται άχρηστους, Μετά οι άχρηστοι διορίζουν άλλους άλλους άχρηστους που διαλέγουν άχρηστους να είναι δίπλα τους.

Κι εσείς με το ίδιο άρρωστο τρόπο μιλάτε για το λιγότερο κακό.

Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι άχρηστοι και όποιος τους στηρίζει είτε είναι τσάτσος κι έχει συμφέροντα είτε είναι τέρμα μαλάκας και δεν ξέρει του γίνεται
    Είτε λοιπόν σας αρέσει, είτε δεν σας αρέσει γιατί είστε ΝΔ, αυτό που συνέβη είναι προϊόν πολικής ανικανότητας Αυτό στην Ελλάδα συμβαίνει από πάντα και θα συνεχίσει να συμβαίνει όσο τους ψηφίζεται

Σου απαντώ με παραθέσεις δικών σου γραπτών γιατί δεν διαθέτεις ούτε τη στοιχειώδη λογική να υποστηρίξεις τα επιχειρήματά σου:
    Όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι δικοί σου,είμαστε άχρηστοι και μιλάμε με άρρωστο τρόπο γιατί υποθέτεις ότι ψηφίσαμε ΝΔ ενώ εσύ ο άψογος ψήφισες...τους σωστούς,αλλά δε σου βγήκαν.

Ξεκίνησε ο Παναβούρ ένα καίριο θέμα που απασχολεί όλους τους υγιώς σκεπτόμενους (εσύ εξαιρείσαι),το συνέχισαν οι υπόλοιποι σε αξιοπρεπές ύφος μέχρι που μπήκε ένας τυχάρπαστος κομήτης που κομματικοποίησε όλη την κουβέντα με συνεχείς αφορισμούς στον Κικίλια και χαρακτηρίζοντας μαλάκες όσους ψήφισαν ΝΔ.

Μάθε να συζητάς σαν άνθρωπος, να ακούς τι λέει ο άλλος και να απαντάς με επιχειρήματα.Δεν έχει σημασία αν διαφωνείς,ίσα ίσα που έτσι είναι πιο εποικοδομητικός ο διάλογος.Δεν κερδίζεις κάτι με το τσαντισμένο υφάκι "είστε μαλάκες" "σας έχω νέα" καθώς και το επικό Φυσικά δεν διάβασα το κείμενο μετά τις 3 πρώτες γραμμές γιατί το θεωρώ χάσιμο χρόνου. (σιγά ρε μεγάλε γνώστη).

Για να μην το κουράζουμε το θέμα (οποία έκπληξις !) κλειδώνει εδώ.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Φωτιές? Ταξιδιωτικά?
    από Nikoskazer2000 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2007, 02:40
  2. υπομονη για τις φωτιες
    από alexrs1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 22:15
  3. Σκόπια - scopia misko ... ανάψανε φωτιές,...
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2007, 15:01
  4. Τροια - Μικρες φωτιες
    από tifoefs στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2005, 06:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας