εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Μοτοσακάκι;
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Επειδή κάποιος, κακοπροαίρετα βέβαια , ανέφερε το κόστος, να πω ότι το μόνο που σου δίνουν δωρεάν είτε στην αντιπροσωπεία είτε στο συνεργείο είναι ο καφές, κάψουλα μεν ιταλική δε. Πέραν τούτο μέχρι στιγμής δν έχω επισκεφτεί το συνεργείο και να χω δώσει κάτω από τριψήφιο.
Περισσότερα σύντομα εκτός αν το συνεχίσουμε στο τρολάρισμα που βρήκατε τον κατάλληλο
Αλλαγή πίσω ελαστικού και τοποθέτηση προστατευτικών ψυγείου που τους τα έδωσα εγώ... 530€
Πανέμορφη Ιταλίδα, να τη χαίρεσαι.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Φίλε σε ζηλεύω, με τη καλή έννοια, που μπορείς και το χαίρεσαι εκεί που πρέπει. Στη πίστα. Πανέμορφο το άτιμο.
Αν δεν κάνω λάθος ζεις εξωτερικό, όποτε εκεί τα συνεργεία χρεώνουν πραγματικά τις εργατοώρες, όχι όπως εδώ που σου λέει "α λάδια, άσε ένα εικοσαρικο" ενώ πρέπει να ξεβρακωσει την μισή μοτοσυκλέτας.
Επίσης άλλη αξία έχουν τα 500€ στην Γερμανία, άλλη στην υποβαλκανια Αφρική.
Πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα και φοβερό βίντεο. Να την χαίρεσαι!
Ισχύει ότι χρεώνουν και το δευτερόλεπτο και δυστυχώς δεν κάνουν και τη δουλειά που κάνουν στην Ελλάδα οι καλοί μηχανικοί.