Καλημέρα,
ως γνωστό το χειμώνα οι καιρικές συνθήκες μας αναγκάζουν να ντυθούμε και επομένως χρησιμοποιούμε μπουφάν με τις απαραίτητες ενισχύσεις και κάποιοι φοράνε επίσης και παντελόνια με ανάλογες ενισχύσεις.
Θα ήθελα να ρωτήσω, όταν καλοκαιριάζει πως περίπου ανεβαίνετε στη μηχανή σας από πλευράς ένδυσης, για να πάτε στην εργασία σας λόγου χάρη ;
Πιστεύετε ότι αν κάποιος θελήσει να αγοράσει κάποιο καλοκαιρινό μπουφάν τελικά θα το πετάξει αμέσως από πάνω του λόγω της μεγάλης ζέστης ; Δεν λέω να κατέβεις παραλία με μπουφάν αλλά τουλάχιστον μέχρι να πας στην εργασία σου (για 30-40'). Το έχει δοκιμάσει κανένας ;
Επίσης, πωλούνται μήπως επιγονατίδες για να τις φοράω εξωτερικά από κάποιο καλοκαιρινό μου παντελόνι ; Λογικά στην αγορά υπάχουν παντελονια με ενισχύσεις στα γόνατα αλλά για καλοκαίρι θες να φοράς λεπτά παντελόνια. Γι' αυτό ψάχνομαι για εξωτερικές επιγονατίδες που δένονται με ιμάντα πίσω από το γόνατο.
Έχω σκεφτεί να πάρω το παρακάτω μπουφάν με τις ενισχύσεις της Colori. Δεν θα επιλέξω το αδιάβροχο μοντέλο που επίσης υπάρχει, για να αναπνέει το δέρμα καλύτερα. Λέτε να το χρησιμοποιώ μόνο τα βράδια ή θα αντέχω να το φορώ και την ημέρα ; Αν νομίζετε ότι δεν μπορεί να φορεθεί με τίποτα στις καλοκαιρινές θερμοκρασίες της Ελλάδας, τότε είναι πεταμένα χρήματα. Φοράει κάποιος μέσα στη ζέστη μπουφάν ;; Αναρωτιέμαι πως τα καταφέρνουν οι Γερμαναράδες που κατεβαίνουν με τις μηχανές τους κάτω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και είναι από τη κορυφή ως τα νύχια με δέρμα