Είναι σε χωριό και θα μένω μόνιμα εκεί,οπότε εκεί θα το αφήνω,έχει αποθήκη.Για κλοπή δεν το πολυφοβάμαι γενικά ειμαστε πολύ ήρεμα εδώ,σπάνια συμβαίνει κάτι.Άσε που έχω και 5 σκυλιά,δεν νομίζω να θέλει να μπει κάποιος
Είναι σε χωριό και θα μένω μόνιμα εκεί,οπότε εκεί θα το αφήνω,έχει αποθήκη.Για κλοπή δεν το πολυφοβάμαι γενικά ειμαστε πολύ ήρεμα εδώ,σπάνια συμβαίνει κάτι.Άσε που έχω και 5 σκυλιά,δεν νομίζω να θέλει να μπει κάποιος
Ένα τρακτέρ του χωριού με καταστροφέα.Επενδυσε σε ένα ραντιστικο για χορτάρια και μετά κοίτα για χλοοκοπτικο stihl.Θα ταλαιπωρηθείς,δεν είναι κήπος είναι 5στρ...
πολυ καλο αυτο , εγω θα επαιρνα echo -efco -oleo mac τα δουλεύουν επαγγελματικά γνωστοί μου που κόβουν χόρτα σε ιδιώτες η σε δήμους - χωριά κλπ , μετα θα πηγαινα σε stihl αλλα πανω απο 700 ευρω τουλάχιστον ,οσο για τα husqvarna εχει φίλος των 550ευρω αγορά κ ειχε θεμα με την αντιπροσωπεία κ τα ανταλλακτικά...το ξαναγράφω να διαλέξεις μονο με ΑΝΤΙΔΟΝΗΣΗ μηχάνημα
Λοιπόν,έκοψα γύρω στις 4 ώρες.Το μηχάνημα είναι ενα Husqvarna 128R,μικρό,28cc και ελαφρύ,5 κιλά.Δουλειά έκανα,αν και κατάλαβα οτι θέλω μεγαλύτερο μηχανημα απο αυτό.Όχι κάτι αμάν,αλλά επειδή η βλάστηση έχει γίνςι 1.5-2 μετρα το άκουγα που λίγο ζοριστηκε σε κάποιες φάσεις.Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ηταν οτι μου κοψε καμια 4 φορες την μεσινεζα οταν το δοκιμασα σε αγριόχορτα που χουν κάνει χοντρούτσικο κορμό και είναι χλωρά.Εκεί δλδ ενα μεγαλύτερο με εναν δισκο μπροστά θα ηταν οτι πρέπει
Χαρά στο κουράγιο σου!
Πες σε κάποιον με καταστροφέα να περάσει το χωράφι σου (πόσο να πάρει; 30€ το στρέμμα; )
Αν βάλεις δίσκο, μεγάλη προσοχή στις πέτρες...
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
πάρε για δοκιμή εστω τετράγωνη μεσινέζα ΟΧΙ στρογγυλή κ βάλτην μεσα σε κουβά με νερό για 24 ωρες τουλάχιστον και την αλλη μέρα βάλτη για δουλειά
Δεν μπορεί να μπει τρακτέρ για την ώρα τουλάχιστον γιατί έχει διαφορες κατασκευές/φρακτες κτλ μέσα.Τον χειμώνα που θα πεσει η βλάστηση και θα δούμε τι υπάρχει μεσα στο κτημα(τωρα το πήραμε) το ξαναβλέπουμε για τρακτέρ.Πήγα τώρα και πήρα μεσινέζα και μου πε αυτό με το νερό.Αλλά μου πε επίσης οτι με αυτό το μηχανάκι τζάμπα ταλαιπωρούμαι και να νοικιάσω με 30€ το μεγάλο,θα το βαλω δισκο λεει και σε 4 ώρες θα το κανω όλο αλοιφή.Πήγα με το παπί και και οχι με το αυτοκίνητο και δεν το πήρα,αλλα μαλλον αύριο αυτό θα γίνει
Τελευταία τροποποίηση από billyka; 17/08/2023 στις 20:20.
Να πω κ εγώ την άποψη μου.
Έχω αγοράσει πριν 5 χρόνια ένα κινέζικο θαμνοκοπτικό μάρκας Kraft.
Τιμή 120€.
Δίχρονο 3,1 ίπποι κ αλουμινένιο μπαστούνι με ποιοτικά γρανάζια.
Το εργαλείο κόβει τα πάντα, χωρίς πρόβλημα.
Χρειάζεται όμως ποιοτική, χοντρή μεσινετζα, τακτική λίπανση με γράσο στην κεφαλή κ λειτουργία μηχανής μέχρι να τελειώσει η βενζίνη.
Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα, για τις λίγες φορές που το έχω χρησιμοποιήσει.
Πληροφοριακά πάντως, ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσει κάποιος ΞΕΡΟ χορτάρι είναι τρακτέρ με φρεζα ή καταστροφέας.
Τα χορτοκοπτικά κάνουν για χλωρό χορτάρι....