Για αυτό το δίνει ο δικός μου, 1 χρόνο το κράτησε, ''πολύς κραδασμός ρε φίλε ''
Τρυφερά πόδια ρε γμτ![]()
when life gets complicated... i ride.
Είναι όμως πανέμορφη...από μικρός αυτού του στυλ οι μηχανές είναι οι πρώτες που κοιτούσα.
Ωστόσο δεν έτυχε να οδηγήσω κάποια, ίσως να γινόταν και να μου έφευγε η κάψα λέγοντας πως πάει έτσι το ρημαδι... χαχαχα.
Με το καλό να έρθει και να τη χαρείς.
Σε ευχαριστώ φίλε.
Εγώ πάλι το αντίθετο,μικρός δεν ήθελα ούτε να τις βλέπω.
Πήρα και μία τιμή μεταφοράς, 700ε,εντός του μπάτζετ και την βρίσκω λογική .
Δε θα το βρίσκαμε ποτέ, όντως αμερικανοτραφης μοντέλο, κραδασμούς δεν έχει χοντα είναι, σα ραπτομηχανή δουλεύει. Ποιότητα σίγουρα καλή και δεν νομίζω να έχει κανένα θέμα αξιοπιστίας. Ροπή θα έχει καλή που θα κινεί με ζωντάνια το βαρύ σύνολο. Θα ρολάρει ωραία στη βόλτα
Το θεμα ειναι εργονομικά με την τόσο επικλινής θέση θα κάθεσαι πάνω στην ουρίτσα σου. Πρέπει να εχει πολύ ενίσχυση σε εκείνο το σημείο η σέλα, αλλιώς τα πολύωρα ταξιδια θα ειναι θέμα..
Και το δεύτερο τι θα γίνεται με τα αποσβέσεις σε κακά οδοστρώματα. Τα ψηλοπροφιλα λάστιχα βοηθάνε αποτελεσματικά στις μικρές διαδρομές αναρτήσεων
χεχε,όντως έτσι είναι ,τα σκέφτηκα και αυτά όπως και το ότι ένα μπροστά λάστιχο κοστίζει όσο τα 2 του τδμ
Από την άλλη λέω τόσα εκ. κόσμος απέναντι γυρνάνε δεκαετίες με τέτοια/παρόμοια , τόσο μαζόχες είναι;
Όπως και να έχει ας κάνω μια την κ@υλα μου και βλέπουμε , ακόμα και στην περίπτωση που δεν τα βρούμε οικονομική χασούρα δεν θα έχω σίγουρα
εκτός του ότι δεν έχει πολλούς υποψήφιους αγοραστές εδώ.
Μια χαρά είναι, ακόμα και με το δικό της αφρώδες δεν θα καταλάβεις ενόχληση για ώρες αν είσαι κάτω από 85-90κ.
Κάτι που μπορεί να σε χαλάσει στην αρχή είναι ο συνδιασμός άνετου κορντουρα με εσώρουχο.
Γλιστράνε μεταξύ τους και κάποια στιγμή διαμαρτύρεται το δέρμα σου.
Αν κάνεις διαδρομές θα δεις ότι είναι εύκολο να μουδιάσουν τα πόδια από το θρόισμα του παντελονιου στους αστραγάλους. Αρβυλακια μπότες κ.λπ. όχι all-star είναι αστείο με κορδόνια.
Θα εκπλαγείς με την ευκολία της.
Αγοραστικό κοινό έχει και θα έχει για πάντα.
Συνήθως εκτός κλαμπ, οι περισσότεροι όμως ψήνονται γιατί είναι φιλική.
Όπως καθε μοτο χρειάζεται ρυθμίσεις για να ταιριάξεις καλά.
Με το καλό!
Κολλητά και απάνω τούρλα![]()
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 17/08/2023 στις 23:45.
Γιομίσαμε..............
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Ναμαστε οι πρωινοι........
Τι ποταμόπλοιο είναι αυτό ωρέ!!!
Κατά τα άλλα, στενό τζιν, "κομάντο", δερμάτινο με κρόσσια, μπαντάνα με νέκρα και κάρτα μέλους στα ΕΛΠE.
Α μην ξεχάσεις και γυμναστήριο, every-day leg day.
Πέρα από τη πλάκα, να το χαρείς και είμαι πάρα πολύ περίεργος να ακούσω εντυπώσεις.
Oldfarts never die
Katsar θα εχει ερθει μεχρι την ετησια;![]()