Ρε Κατσαι...![]()
πολύ χαμηλά κοιτάς για τον μπουφέ...![]()
![]()
Ρε Κατσαι...![]()
πολύ χαμηλά κοιτάς για τον μπουφέ...![]()
![]()
Μήπως πήρε το μάτι σας αν υπήρχε το νέο CBF250;![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Tri oval είχε αλλά δέν του πάει περισσότερο απο την ''μαμήσια''.Αρχικά δημιουργήθηκε από mirrorofsorrow
Ώπα, τι εξάτμιση είναι αυτή; Λογικά η Tri-oval της Yoshomura θα είναι αλλά... άνθρωπέ μου, βγάλε και μια φώτο απο το πλάι να την δούμε και αμείς οι ταπεινοί!! :rotflmao: :rotflmao:![]()
Πολλοί καλές οι φωτο. Άψογος. Σε ζηλέυω που μπόρεσες και πάτησες το πόδι σου και είδες όλα τα μωρά πριν απο μάς. Μου έχεις ανοίξει την όρεξη τώρα. Αύριο οτ πρωί θα είμαι εκεί.
Άντε να δούμε πως θα κοιμηθώ...Το K6 θα ονειρεύομαι πάλι.
![]()
![]()
Το μηχανάκι το 600 και το 750 είναι καταπληκτικά, τα λάστιχα βέβαι που φοράνε ειναι μαλακίες BT-014 και έχει ηλήθιες ατέλειες όπως το 'αβαφτο ψυγείο που κάνει μπάμ στα σκουρόχρωμα μηχανάκια, στο μοτέρ μόνο τα καπάκια είναι βαμένα μαυρα ενω το υπόλοιπο μοτερ ασημι και φαινεται ψιλοάσχημο, ενω τα σωληνάκια στα φρένα είναι χοντροκομμένα σαν σωλήνες AC αυτοκινήτου, πάντως είναι άκρως ερωτευσιμα και τα 2.
Τέλειωσα απο δουλίτσες που είχα, έφαγα, και όλα καλά...
...ότι πρέπει για ένα καφεδάκι Αν.Αερολιμένα ...
Λέω να ξεκινήσω 16.30 απο εδώ να μαι κάτω 17.00 , θα ρθει κανείς?
Δεν θα ξαναβρέξει σήμερα απο ότι είδα...
Tropea θα το ρισκάρουμε τελικά ; Μπορεί να φάμε καμιά ψιχάλα αλλά μικρό το κακό. Το πολύ πολύ να ξαναπλένω το μηχανάκι.
Αμα θες πάρε ένα τηλ γιατι δεν πρόκειται να προλάβουμε με το ρυθμό που συνεννοούμαστε :ZZZ:
ΕΔΙΤ :::: Ώπα άκυρο δεν το είδα το τελευταίο ποστ. Θα συναντηθούμε στην έκθεση λοιπόν ; Άμα μπορούσες και λίγο νωρίτερα θα ήταν μούρλια.
Ρε παιδιά να βάλετε και καμιά φώτο να γουστάρουμε (=παρηγορηθούμε) και εμείς οι εκτός των τειχών που δεν....
Σημ: μην ξεχάσετε και τις ωραίες γλαστρούλες..![]()
![]()
![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
APRILIA Ω ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!
Ειδατε τα νεα rsv & tuono?
Σκετη lavla ειναι
Πραγματικά υπέροχη!Αρχικά δημιουργήθηκε από mirrorofsorrow
Με το που την αντίκρυσα, δεν μπορούσα να ξεκολλήσω. Ζήτησα test ride αλλά καμία Suzuki δεν υπήρχε διαθέσιμη.
Απλά ένα αριστούργημα.