Καλησπερα παιδια, νεος στο φορουμ(γενικα σε φορουμ) οποτε συγχωρεστε με αν κανω καποιο λαθος σχετικα με τη διαδικασια του θεματος. Προσφατα νοικιασα μια θεση παρκινγκ για την μηχανη μου. Βρηκα την αγγελια μεσω ιντερνετ και αφου βολευε οικονομικα ειπα να το κλεισω κατευθειαν μιας και δεν ηθελα να αφησω τη μηχανη μου εξω. Το θεμα ειναι οτι ο ιδιοκτητης του παρκινγκ πρωτα μ ζητησε φωτο την αδεια της μηχανης που ενταξει μου εβγαζε νοημα ασ πουμε για να ξερει ποια μηχανη ειναι ποιου. Τωρα μια βδομαδα μετα μου ζητησε και φωτογραφια την ταυτοτητα μου για να ξερει ποιος μπαινει και ποιος βγαινει απο οτι λεει. Να σημειωσω εδω οτι το γκαραζ δουλευει με πληρωμες με φακελακι και οτι εγω ξερω μονο το ονομα του ιδιοκτητη(τον εχω γνωρισει αλλα δεν ρωτησα, λαθος μου). Η ερωτηση μου μιας και δεν εχω ιδεα πως δουλευουν ολα αυτα(νεος στο κοσμο της μηχανης και των παργκινγκ χαχα), ειναι λογικο να εχει αυτα τα στοιχεια μου? μπορει να γινει κατι με την μηχανη μου(αυτος ειναι ο φοβος μου)? Να του ζητησω και εγω μια φωτογραφια της ταυτοτητας του για να χω και γω ενα μετρο ασφαλειας?