Εμένα μ' αρέσει το μαύρο, νομίζω ταιριάζει τέλεια με τις μαύρες μπότες του πιρουνιού και την ποδιά και ισορροπεί το σύνολο ασημί - μαύρο.
Εν τω μεταξύ τα φυλλαράκια ακριβώς κάτω απ' το κάρτερ σε μικρή οθόνη μοιάζουν καταπληκτικά με λαδιά
Το είδα το βράδυ στο τάμπλετ και λέω πάει, χάλασαν και αυτοί, αλλά μηδέ προ της Χόνδα μακάριζε![]()
Εγω εβαλα μπροστα το μεγαλο μετα απο 2 μηνες ακινησιας...
Η μπαταρια λιθιου εχει κλεισει 16 μηνες κ πηρε τσακμακι!!!
Δεν το πιστευα οτι μετα απο 2 μηνες δεν θα ειχε ξελιγωθει... Με αυτα που διαβαζα οτι δεν αντεχει πολυ κλπ κλπ.
Εντυπωσιαστηκα. Κ μιλαμε τωρα για το μεγαλο που κινειται αραια κ που κ καθεται κ με συναγερμο στο γκαραζ.
Θα δειξει ο καιρος...
Ride(s) the wind of change...
Ευχαριστώ! Είναι απ τα μηχανάκια που θα μείνουν στην οικογένεια...
Και εδώ ένα μικρό βιντεακι μετά το ξεσκόνισμα
Έχει γίνει σωστή (κατά τη γνώμη μου) ανακατασκευή. Όταν θα βρω λιγο χρόνο θα ανεβάσω ένα θέμα σχετικά με το πως έφτασε σε αυτήν την κατάσταση και σε ποια σημεία έγιναν επεμβάσεις
Λοιπόν, σήμερα πήρα στα χέρια μου και το παλιό ψαλίδι που είχε μείνει στο συνεργείο.
Επειδή έχω και κάτι χρωστούμενα από άλλο thread...
NC750X NC750D (Integra) Ψαλίδι, χωρίς άξονα, τεντωτήρες, αποστάτες * 7,80 Kg 5,50 Kg Άξονας & τεντωτήρες 1,60 Kg 0,86 Kg Αποστάτες 0,61 Kg 0,61 Kg Σύνολο 10,01 Kg 6,97 Kg
* Συμπεριλαμβάνονται βίδες, γλύστρα και βάση hugger που δεν είχα μετρήσει στα 5,1 που ανέφερα στο άλλο thread.
Η διαφορά είναι σχεδόν 3 κιλά ή 30% του αρχικού.
Έχω περιθώριο να βάλω και λασπωτήρα "αλά GS" (1,5 κιλό) και να μου μείνουν και ρέστα.
3 κιλά , χάος, βάλε και καμία δεκαριά από εξάτμιση και καταλύτες και μια λιθίου και γίνεται άλλο μηχανάκι.
Αλλά πλέον οι καταναλωτές ενδιαφέρονται περισσότερο για θήρα usb και tablet είπαμε.
Καθιερωμένα λαδακια φίλτρα στο Ttr το οποίο ακολουθεί στις βόλτες με κάθε νέο αίμα που εκδηλώνει ενδιαφέρον
Δεν κατάλαβα ποτέ πως στράβωσε ο εσωτερικός αποστάτης του προφυλακτήρα της αλυσίδας
Ευτυχώς το είδα νωρίς και αποχρωματισε μόνο την ζάντα
Είναι μια μεταλλική γλώσσα που είχε στραβώσει γυρισει 180 μοίρες (διακρίνεται μέσα στο πλαστικό του προφυλακτήρα)
Έφτιαξα και μια προέκταση με ένα αλουμινένιο σωληνα για το πίσω φρένο στο wrf (48 νουμερο μπότες)αναστρέψιμη αλλά το δοκίμασα και είναι τέλειο οπότε θα το αφήσω όπως είναι
Τελευταία τροποποίηση από george.S; 19/09/2023 στις 17:09. Αιτία: Ορθογραφία