Για γόνατα μιλάτε να υποθέσω.
Κοιτάξτε μήπως υπάρχει έτοιμη και η υφασμάτινη θήκη για προστασία γοφού.
εγώ το σκεφτηκα λίγο πιο Προκρουστικά : ότι περισσεύει απο τη seesoft , να κοπεί
Πιο λογικό είναι προφανώς η υφασμάτινη θήκη να διαμορφωθεί αλλά θέλει ράφτη η υπόθεση
Eτσι όπως το βλέπω, η προστασία γονάτου του Nordcode (της SW είναι οι προστασίες, Γερμανικά υλικά που τα ψήνουν στο Πακιστάν) δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με τις Seesoft.
Για όποιον ενδιαφέρεται έχει το motocard εως 70% εκπτώσεις (σε πολυ λιγα κομμάτια ειναι ανω του 50% η έκπτωση)
ήμουν σε επαγγελματικο την προηγούμενη εβδομάδα στην βαρκελώνη και πέρασα στα πεταχτά απο το motocard να δω κανα καλοκαιρινό δερμάτινο, δοκίμασα ενα dainese που είχε σε πολύ καλή προσφορά αλλά θεόβαρο, πιο βαρύ και απο το χειμερινό μου.. Βρηκα ενα καφε που ήθελα της tucanourbano με δερμα κατσίκας, πολύ ελαφρύ, ιδανικό για μένα, δεν είχε όμως νούμερο και το medium μου ήταν τσίμα-τσίμα
Τελικά δεν άντεξα, μολις χτυπησα ιντερνετικώς L αλλα σε μαυρο (κομμάτια να γίνει)... τιμή σπέσιαλ 191 και 10 μεταφορικά
ιδού
https://www.motocard.com/en/jackets/...BoCVNMQAvD_BwE
you rise you fall you're down then you rise again
Πανέμορφο...με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς όσο δεν πάει
Μιας και είχα μείνει μόνο με το δερμάτινο μπουφάν , που πάνω από 26-28 δεν φοριέται προσωπικά,έπρεπε να προχωρήσω άμεσα σε αγορά καλοκαιρινού
Βρήκα της spidi το solar net σε προσφορά στα 109€ ,το μαύρο,και το τσίμπησα.
Το πρώτο καλοκαιρινό καθώς το προηγούμενο που είχα ήταν 4 εποχών, alpinestars t jaws στο οποίο είχα και προστασία στήθους κ πλάτης έξτρα.
Το solar net είναι ελαφρύ, με σχετικά στενή γραμμή και καλό αερισμό όσο μπόρεσα να καταλάβω σήμερα.
Ποιοτικά φαίνεται αρκετά καλό και προσεγμένο και διαθέτει ανακλαστικά για καλύτερη ορατοτητα από τους άλλους οδηγους
Το άλλο καλό ότι μπορείς να το αναβαθμίσεις είτε για το κρύο είτε για βροχή με επένδυση έξτρα
Οι προστασίες σε ώμους κ αγκώνες είναι level 1 αλλά….
Από την πτωση προ μηνών είχα καταστρέψει το t-jaws, δεν το εχω πετάξει,όποτε πήρα τις προστασίες του που είναι καλύτερες level2 , τις δοκίμασα και μπήκαν μια χαρά όποτε ανέβηκε επίπεδο προστασίας
Κάποια πατέντα σκέφτομαι να κάνω και στην πλάτη για να βάλω απλά την foam που είχε το t jaws, στο spidi δεν έχει τσέπη για να μπει μιας και στο κάτω μέρος πιάνει σκρατς
Will see![]()
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Καλοφορετο και σε σένα λοιπόν.
Εγώ δεν έχω εμπειρία από άλλα μπουφάν, αλλά το μόνο και πρώτο καλοκαιρινό της revit που έχω πάρει είναι πολύ καλό.
Μόνο σε στάση υπάρχει η ενόχληση καθώς έστω και με είκοσι μόλις χιλιόμετρα ο αερισμός είναι πολύ καλός.
Αχρειαστες να είναι οι προστασίες του.
Έχει κανένας υπόψιν κάποια προσφορά σε καλοκαιρινό γάντι; Άνοιξε μια τρύπα στον αντίχειρα στα five που έχω.
Μου φαίνεται καλή περίπτωση, εαν θέλουν δύο και σπάσουν/μοιραστούν κάποιο πακέτο διπλού σετ.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!