Σε είδα με BMW ιστορικό και sidecar να κατεβαίνεις την Κηφισίας στο ύψος Avin στο Μαρούσι.
Χαιρετηθήκαμε, στη πένα το εργαλείο!!!!
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Σε ειδα κινητο μου να φευγεις απο τη βάση και να γινεσαι σμπαραλια στην εθνικη...
Σας ειδα και σας προς στορκ να χαιρετάτε πίσω και πολύ το χάρηκα..
Σε ειδα και σενα φίλτατε γερμανε που κανες τουρ στην Ελλαδα και ο δρόμος σε εβγαλε στον Πόρο και τα παμε λιγο στο καράβι προς Γαλατά..![]()
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Σε είδα πανίβλακα με το ποδήλατο, να κατεβαίνεις την κατηφόρα στο αντίθετο ρεύμα και να πέφτω στα φρένα για να μην σε πάρω κάτω απ΄ το αμάξι...τα "γαλλικά" που άκουσες ήταν λίγα...
"Conduisez à droite s’il vous plaît."
![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
με ειδα να ξανα μπαίνω εδώ μέσα.
και να ξεχνάω οτι υπάρχει το ΜΕ ΕΙΔΑ!![]()
Σε είδα προχθές με το καλογυαλισμένο και τριβάλιτσο BMW GS1250 με νορβηγικές πινακίδες να πηγαίνουμε σχεδόν μαζί από τα διόδια των Μαλγάρων μέχρι την είσοδο της Θεσσαλονίκης στο λιμάνι. Είχα αποφασίσει να σου πιάσω κουβέντα αλλά στο μοναδικό φανάρι που σταματήσαμε μαζί εσύ πήγες προς Εγνατία ενώ εγώ έπρεπε να πάω παραλιακά. Η απορία μου (και ήθελα να τον ρωτήσω) ήταν αν γι αυτούς το ταξίδι στην Ελλάδα είναι ότι για εμάς το ταξίδι στο Νορντκαπ!
σε ειδα χθές ρε τριμέγιστε μαλά@α γύρω στα 60 ,να εισαι με το ποδήλατο σε μονόδρομο με δεξιά παρκαρισμένα ιχ ...
να το σπρώχνεις δηλ. να εισαι στο πλάι αριστερά εσύ κ δεξιά το ποδήλατο ,να εισαι στη ΜΕΣΗ του δρόμου να ερχονται αμάξια να σου κορνάρουν να κάνεις στην ακρη για να μην σε χτυπήσουν κ εσυ να τους βρίζεις χριστοπαναγίες μανάδες πατεράδες κλπ κλπ ,τα 2 πρώτα ιχ τα οδηγούσαν κοπέλες οπότε πέρασε η μαγκιά σου...εκαναν αναστροφή κ εφυγαν απο αλλο δρόμο ,το τρίτο ιχ ομως στο οποίο ηταν 3 νεαροί μέσα 25-27 ετών μπρατσαράδες κλπ ,τι το ηθελες κ τους εβρισες ? εφαγες πολύ ξύλο κ ελπίζω να εβαλες μυαλό βλάκα...(και αν δεν εμπαινα εγω με εναν φίλο μου στη μέση για να σε αφήσουν κ να φύγουν ακόμα ξύλο θα ετρωγες ...)
Σε ειδα φοβέρε οδηγέ λεωφορειου του ΟΑΣΑ που στην πηγμενη Ρετσινα στον Πειραια, κυριολεκτικά πηγμενη ομως,
στο φαναρι με την Αλιπεδου, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 10 - 15 εκατοστα ΟΠΙΣΘΕΝ για να περασουμε ολες οι μηχανες απο το μικρο κενο που ειχαμε μπλοκαριστει.
ΟΠΙΣΘΕΝ, διπλό συρομενο λεωφορειο του ΟΑΣΑ, σε πηγμένο δρομο.
Τι να πεις για αυτον τον ανθρωπο ???
Πεζός που σπρώχνει ποδήλατο έχει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του πεζού. Οφείλουν να τον προσέχουν οι χρήστες του δρόμου με μηχανοκίνητα οχήματα, όπως προσέχουν τους πεζούς.
Ένα μηχανοκίνητο όχημα οφείλει να προσέχει τους πιο ευάλωτους πεζούς, οι οποίοι ενδέχεται να βρίσκονται επί του δρόμου όταν δεν υπάρχει βατό πεζοδρόμιο.
Καταλαβαίνω ότι κάποιος που οδηγεί αμαξι έχει την προσδοκία να πηγαίνει γρήγορα, αλλά αυτή δεν μπορεί να γίνει απαίτηση εις βάρος εκείνων που δεν έχουν την ίδια δυνατότητα. Στην Ελλάδα δυστυχώς τα πεζοδρόμια είναι ανεπαρκή, οπότε χρειάζεται αυξημένη προσοχή και σεβασμός στους πεζούς.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.