Πολύ όμορφη, να τη χαίρεσαι.
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις
Έχω να σας πω και εγώ μια ιστορία με μια καμμένη τρόμπα βενζίνης, αλλά θα σας τη πω στο δέσιμο, γιατί δεν έβγαλα καμία φωτογραφία στο λύσιμο...
Ο προηγούμενος κάτοχος αντί για φλας είχε κολλήσει στο πίσω φτερό 2 ταινίες led. Τις αφαίρεσα, έφτιαξα βάσεις φλας homemade μέχρι να βρω τις OEM που δεν υπάρχουν, και μπήκαν φλασάκια κανονικά.
Άλλαξα και το ρελέ των φλας με το OEM γιατί αυτό που είχε πάνω υποστήριζε led. Δυστυχώς ο πρώην είχε κόψει την Φύσσα που πάει στα 3 μικρά pins του ρελέ οπότε έπαιξε πατέντα μεχρι να βρω στα μεταχειρισμένα το σωστό κομμάτι της καλωδίωσης.
Εμένα για την δική μου μου κόστισε 300 Ευρώ.
Την κράτησε από την Πέμπτη 14/09/2023 μέχρι και 19/09/2023 .
Από όσο γνωρίζω τις πρώτες μέρες ουσιαστικά την πλένει και την στεγνώνει για να μην έχει τίποτα πάνω της .
Μετά ξεκινά τα γυαλίσματα σε όλα τα κομμάτια .
Και τις τελευταίες μέρες περνάει κεραμική στα πάντα πλην λαιμούς εξάτμισης .
Εμένα π.χ. έχει περάσει ο θεούλης κεραμική την έξτρα βάση που έχω πίσω από την κεντρική ζελατίνα και σε κάθε ακτίνα ξεχωριστά με αερογράφο .
Την μηχανή σχεδόν την έγδυσε για να φτάσει η κεραμική από μέσα σε πλαίσιο κλπ.
Επίσης γνωρίζω ότι το κάνει με αερογράφο ή κάτι τέτοιο .
Λέει ότι θα αντέξει μαξ 3 χρόνια χωρίς να χρειαστεί ξανά κάτι.
Αυτά ξέρω. Γενικά μιλώντας έχω δοκιμάσει και άλλους detailers αλλά σαν τον σπύρο πραγματικά κανείς. Είναι τσιμπημένος στην τιμή αλλά καμία σχέση με τον ανταγωνισμό του.
The Dirty Harry
Σήμερα με έπιασε η προκοπή αλλά δεν έβγαλά φωτογραφίες πλην δύο πρώτη δουλεία άλλαξα τα παραφλού
τα παλαιά παραφλού, τα λάδια που θα δούν οι παρατηρητικοι δεν βγήκαν από το μοτέρ αλλά υπήρχαν στο δοχείο
και δεύτερη δουλεία άλλαξα την ντίζα του τσόκ που είχε κοπή κράτησα το περίβλημα και άλλαξα την ντίζα χρησιμοποιόνταν βαρελάκι με βίδα
να δώ πότε θα αξιώθω να κάνω και τις άλλες που έχω στο πρόγραμμα.
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.