Δημοσιεύθηκε αρχικά από
costamoto
Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι στην φάση του να αγοράσω σκούτερ γιατί η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας είναι απάλευτη και απορώ με τον εαυτο μου που δεν το έχω κάνει τόσα χρόνια. Μετά από ψάξιμο κατέληξα σε δύο μοντέλα, το Sym Joyride 300 και το Piaggio Beverly 300 κυριως λογω των μεγαλων τροχων μπροστα. Να πω οτι το σκουτερ θα κανει κυριως χρηση στο αστικο χαος της αθηνας αλλα μπορει να χρειαστει καποια σκ (τυπου 1 σκ το τριμηνο) να κανει μικρο ταξιδι 160χλμ ΙΣΩΣ και δικαβαλο. Δεν θελω να ξεφυγω σε budget γι αυτο και η τιμη του beverly ειναι ταβανι και δεν θελω να ασχοληθω καν με τα μεταχειρισμένα. Επισης θα ήθελα να ρωτησω αν το κρανος που εχω AGV K1S θα χωραει κατω απο την σελα. Ξερω οτι εχουν χωρο απο κατω για full face αλλα λογω του μεγαλου ογκου του κρανους ρωταω αν εχει καποιος δοκιμασει. Γενικα πιο πολυ με βλεπω προς το Beverly αλλα ο λογος που με κραταει ειναι 1ον γενικα ακουγεται οτι beverly βουτανε αβερτα και 2ον οτι η Piaggio βγαζει προβληματακια. Προφανως το μηχανακι θα φυλασσεται σε γκαραζ με συναγερμους, κλειδαριες κτλπ αλλα ειναι ενας φοβος οσο να ναι. Να πω οτι ειμαι 173 στα 80 κιλα και απο οδηγικη επειρια αρκετα μικρη θεωρω καθως απλα παιρνω 1 φορα τη εβδομαδα το Liberty του αδερφου μου.