Σελίδα 24 από 35 ΠρώτοΠρώτο ... 14192021222324252627282934 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 517

Θέμα: Η πρώτη μου μηχανή: VOGE 500ds

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    ξεκίνησα ταξίδι στην Πελοπόννησο.Η μηχανή αυτοθεραπευθηκε.
    Μήπως πέρασες απο Μεσσηνία γιατί εκεί είναι τα Άγια Χώματα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lakisss Προβολή μηνύματος
    Ναι μεσσηνιακή και λακωνική Μάνη.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lakisss Προβολή μηνύματος

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Σε συνέχεια ανάρτησης που αφορούσε στο πρόβλημα μόνιμου αναματος της λυχνίας του check engine,και βεβαίωσης της αντιπροσωπείας ότι ,μόλις έρθει το ανταλλακτικό ανάκλησης θα τοποθετηθεί,και κατόπιν εγγύησης ότι κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρχει μέχρι την αλλαγή όσα χιλιόμετρα και να γίνουν, ξεκίνησα ταξίδι στην Πελοπόννησο.Μετα από 2 μέρες,και 500 χιλιόμετρα μετά,το λαμπάκι έσβησε,η κανονική λειτουργία του μοτέρ αποκαταστάθηκε (αυξημένη κατανάλωση, και ανεπαίσθητα σκασιματα στο κλείσιμο του γκαζιού) και όλα είναι όπως πριν.Μαλλον οφείλεται στο ότι χαμήλωσαν οι θερμοκρασίες περιβάλλοντος.Η μηχανή αυτοθεραπευθηκε.ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ VOGE.Mηχανακι με αυτοσυνείδηση.Χαχαχαχα.Για να δούμε τι άλλο θα δούμε.
    Υπήρξε καμία εξέλιξη με το ανταλλακτικό; Η αλήθεια είναι ότι και στο Maverick με το που έπεσε η θερμοκρασία σταμάτησε να μου ανάβει το check engine.

Περιμένω ειδοποίηση από αντιπροσωπεία για την αλλαγή, είμαι σε λίστα, διότι έχει εμφανιστεί και σε άλλους.Η μόνη δυσλειτουργία είναι ότι η κατανάλωση έχει αυξηθεί στο 30%.Θα ειδοποιηθειτε ούλοι όταν έχω νεώτερα.Το κυνηγάω το θέμα,και αν γίνει στραβή από την αντιπροσωπεία (που δεν το πιστεύω) θα γίνει της Κορέας.

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Επανέρχομαι στο θέμα. 18Κ χλμ και η μηχανή είναι άψογη. Όχι ότι έχω εμπειρία από άλλες αλλά συνεργείο μη προγραμματισμένο δεν έχω πάει αφού είχα το θέμα με το check engine στα 3Κ χμλ. Σήμερα το πρωί έγινε το παρακάτω και τρόμαξα.

8 ώρα ανάβω μηχανή και κάθομαι στη θέση. Βλέπω καπνό και μια απαίσια μυρωδιά. Ο καπνός ήταν λευκός και πολύ συγκεκριμένος (σαν να καίγεται κάτι συγκεκριμένο και όχι γενικά καπνός π.χ. όταν ανάβει το αμάξι - συγνώμη δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. )

Κοίταξα φευγαλέα από πάνω και πρέπει να ήταν από το ψυγείο. Ο καπνός έβγαινε κάτω από το τιμόνι.

Από βλακεία δε κοίταξα παραπάνω. Απλά βρωμουσε πολύ. Κάτι καμμένο. Όχι βενζίνη, όχι λάδια. Ίσως πλαστικό αλλά όχι σαν τα πλαστικά που έχω μυρίσει μέχρι σήμερα.

Τεσπά. Οδική κατευθείαν και εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
    Όταν το ξεκίνησα μπροστά στους μηχανικούς έβγαλε λίγο μυρωδιά. Καπνό καθόλου. Αλλά και η μυρωδιά ελάχιστη.

Τα παιδιά το ψάξανε το δούλεψαν όλη τη μέρα αλλά καμία διάγνωση.

Καμιά ιδέα?

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Μπορεί κάποιο πλαστικό να είχε κολλήσει στους λαιμούς και να κάηκε.
    Πολύ συχνό φαινόμενο.

Μέλος Το avatar του/της Dr.Monty
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Μπορεί κάποιο πλαστικό να είχε κολλήσει στους λαιμούς και να κάηκε.
    Πολύ συχνό φαινόμενο.
    Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι ότι η μηχανή λειτούργησε για λιγότερο από μισό λεπτό άντε ένα. Τι πρόλαβε να ζεσταθεί?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dr.Monty Προβολή μηνύματος
    Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι ότι η μηχανή λειτούργησε για λιγότερο από μισό λεπτό άντε ένα. Τι πρόλαβε να ζεσταθεί?
    Η μυρωδιά του ψυκτικού υγρού που καίγεται είναι παράξενη και μυρίζει άμεσα σχεδόν με το που παίρνει μπρος ο κινητήρας και αν πέσει σε συγκεκριμένα σημεία βγάζει και καπνό πριν εξατμιστεί.

Καμιά φορά το κύκλωμα "φτύνει" λίγο ή πολύ υγρό και μετά συμβαίνει κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεις.

Μήπως ήταν αυτό;

Μέλος
    Παίζει και το βραχυκύκλωμα.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Άσπρος καπνός, κάτι ελαιώδες (και το WD40) είχε στάξει στους λαιμούς εφόσον το είδες με το που έβαλες μπροστά.
    Να βγάζει και το κερί ή κάποιο γαλάκτωμα για πλαστικά;

Άσπρο καπνό από πλαστικό δεν έχω δει ξανά όπως και πλαστικά που να καίγονται τόσο γρήγορα.
    Μήπως κουβάλησες σακούλες πριν το σβήσεις;
    Υπάρχει περίπτωση να στάξει ρετσίνι εκει που παρκάρεις;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dumutrus
    Να πώ και γω την βλακεία μου εκεί που παρκάρεις μήπως έχει γάτες;Παίζει να σε κατούρισαν σε σημείο που ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία π.χ.λαιμοί εξάτμησης και γι αυτό τόσο γρήγορα εξατμήστηκε όπως επείσης δικαιολογεί και την μπόχα.
    Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.

Μέλος Το avatar του/της geioann
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dumutrus Προβολή μηνύματος
    Να πώ και γω την βλακεία μου εκεί που παρκάρεις μήπως έχει γάτες;Παίζει να σε κατούρισαν σε σημείο που ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία π.χ.λαιμοί εξάτμησης και γι αυτό τόσο γρήγορα εξατμήστηκε όπως επείσης δικαιολογεί και την μπόχα.
    Ισχύει!
    Με είχε κατουρήσει σκυλί στην μπροστινή ρόδα και είχε πάει και στους λαιμους. Με το που την έβαλα μπροστά αφόρητη μποχα. Δεν θυμάμαι καπνούς όμως

Μέλος
    Καλημέρα παιδιά. Την γλυκοκοιταζω και γω την ds 500 . Ακούω καλά λόγια γενικά. Ερώτηση προς τους ιδιοκτήτες της μηχανής. Η συνεπιβάτης κάθεται πίσω άνετα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Potis Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα παιδιά. Την γλυκοκοιταζω και γω την ds 500 . Ακούω καλά λόγια γενικά. Ερώτηση προς τους ιδιοκτήτες της μηχανής. Η συνεπιβάτης κάθεται πίσω άνετα?
    Πες μας σωματομετρικα χαρακτηριστικά να σου πούμε.Αλλο συνεπιβάτης ,1,50 40 κιλά και άλλο 1,80 75 κιλά.Γενικα πάντως ούτε η μπροστινή ούτε η πισινή σέλλα είναι άνετες να ξέρεις στο συγκεκριμένο μηχανάκι.Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες τις βελτιώνουν σε σελλάδες.Ειναι ένα από τα "μείον" της συγκεκριμένης μοτό.Για τα υπόλοιπα μάλλον τα έχεις διαβάσει στην παρούσα ενότητα του φόρουμ.

Παρόμοια θέματα

1. η πρωτη μου μηχανη...ποια???
    από nirvana_g1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2009, 20:54
  2. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2008, 06:33
  3. βοηθεια... Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ..............
    από giannikos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2008, 20:30
  4. Η πρώτη μου μηχανή?
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2008, 10:27
  5. Η πρώτη μου μηχανή?
    από trumpet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2008, 18:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •