Περιμένω ειδοποίηση από αντιπροσωπεία για την αλλαγή, είμαι σε λίστα, διότι έχει εμφανιστεί και σε άλλους.Η μόνη δυσλειτουργία είναι ότι η κατανάλωση έχει αυξηθεί στο 30%.Θα ειδοποιηθειτε ούλοι όταν έχω νεώτερα.Το κυνηγάω το θέμα,και αν γίνει στραβή από την αντιπροσωπεία (που δεν το πιστεύω) θα γίνει της Κορέας.
Επανέρχομαι στο θέμα. 18Κ χλμ και η μηχανή είναι άψογη. Όχι ότι έχω εμπειρία από άλλες αλλά συνεργείο μη προγραμματισμένο δεν έχω πάει αφού είχα το θέμα με το check engine στα 3Κ χμλ. Σήμερα το πρωί έγινε το παρακάτω και τρόμαξα.
8 ώρα ανάβω μηχανή και κάθομαι στη θέση. Βλέπω καπνό και μια απαίσια μυρωδιά. Ο καπνός ήταν λευκός και πολύ συγκεκριμένος (σαν να καίγεται κάτι συγκεκριμένο και όχι γενικά καπνός π.χ. όταν ανάβει το αμάξι - συγνώμη δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. )
Κοίταξα φευγαλέα από πάνω και πρέπει να ήταν από το ψυγείο. Ο καπνός έβγαινε κάτω από το τιμόνι.
Από βλακεία δε κοίταξα παραπάνω. Απλά βρωμουσε πολύ. Κάτι καμμένο. Όχι βενζίνη, όχι λάδια. Ίσως πλαστικό αλλά όχι σαν τα πλαστικά που έχω μυρίσει μέχρι σήμερα.
Τεσπά. Οδική κατευθείαν και εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Όταν το ξεκίνησα μπροστά στους μηχανικούς έβγαλε λίγο μυρωδιά. Καπνό καθόλου. Αλλά και η μυρωδιά ελάχιστη.
Τα παιδιά το ψάξανε το δούλεψαν όλη τη μέρα αλλά καμία διάγνωση.
Καμιά ιδέα?
Μπορεί κάποιο πλαστικό να είχε κολλήσει στους λαιμούς και να κάηκε.
Πολύ συχνό φαινόμενο.
Η μυρωδιά του ψυκτικού υγρού που καίγεται είναι παράξενη και μυρίζει άμεσα σχεδόν με το που παίρνει μπρος ο κινητήρας και αν πέσει σε συγκεκριμένα σημεία βγάζει και καπνό πριν εξατμιστεί.
Καμιά φορά το κύκλωμα "φτύνει" λίγο ή πολύ υγρό και μετά συμβαίνει κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεις.
Μήπως ήταν αυτό;
Παίζει και το βραχυκύκλωμα.
Άσπρος καπνός, κάτι ελαιώδες (και το WD40) είχε στάξει στους λαιμούς εφόσον το είδες με το που έβαλες μπροστά.
Να βγάζει και το κερί ή κάποιο γαλάκτωμα για πλαστικά;
Άσπρο καπνό από πλαστικό δεν έχω δει ξανά όπως και πλαστικά που να καίγονται τόσο γρήγορα.
Μήπως κουβάλησες σακούλες πριν το σβήσεις;
Υπάρχει περίπτωση να στάξει ρετσίνι εκει που παρκάρεις;
Να πώ και γω την βλακεία μου εκεί που παρκάρεις μήπως έχει γάτες;Παίζει να σε κατούρισαν σε σημείο που ανεβάζει γρήγορα θερμοκρασία π.χ.λαιμοί εξάτμησης και γι αυτό τόσο γρήγορα εξατμήστηκε όπως επείσης δικαιολογεί και την μπόχα.
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Καλημέρα παιδιά. Την γλυκοκοιταζω και γω την ds 500 . Ακούω καλά λόγια γενικά. Ερώτηση προς τους ιδιοκτήτες της μηχανής. Η συνεπιβάτης κάθεται πίσω άνετα?
Πες μας σωματομετρικα χαρακτηριστικά να σου πούμε.Αλλο συνεπιβάτης ,1,50 40 κιλά και άλλο 1,80 75 κιλά.Γενικα πάντως ούτε η μπροστινή ούτε η πισινή σέλλα είναι άνετες να ξέρεις στο συγκεκριμένο μηχανάκι.Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες τις βελτιώνουν σε σελλάδες.Ειναι ένα από τα "μείον" της συγκεκριμένης μοτό.Για τα υπόλοιπα μάλλον τα έχεις διαβάσει στην παρούσα ενότητα του φόρουμ.