Δεν το ξέρω, διότι το είδα,από τα πρανή χωράφια εκτός αεροδρομίου,και σίγουρα τα είδα καλύτερα γιατί οι επιδείξεις για λόγους ασφαλείας γίνονται σε κάποια απόσταση από το αεροδρόμιο,και γινόντουσαν ακριβώς από πάνω μας.
Δεν το ξέρω, διότι το είδα,από τα πρανή χωράφια εκτός αεροδρομίου,και σίγουρα τα είδα καλύτερα γιατί οι επιδείξεις για λόγους ασφαλείας γίνονται σε κάποια απόσταση από το αεροδρόμιο,και γινόντουσαν ακριβώς από πάνω μας.
Η κλασική φωτό του Boeing 707 τη στιγμή που κάνει barrel roll με 790χλμ/ώρα και είναι πλήρως ανεστραμμένο
Αν νομίζετε ότι τα τετρακινητήρια πολιτικά αεροσκάφη άπα πα πα πα πα πα πα αυτά δεν κάνουν τέτοια πράματα, απλώς δεν είστε Τεξ Τζόνσον!
Ο φοβερός αυτός τύπος το έκανε κατά την παρουσίαση του νέου αεροσκάφους στο Σιάτλ και όταν το ρώτησε το αφεντικό ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ! την άλλη μέρα του είπε απλά πουλάω τα αεροπλάνα σου και έλα μωρέ, αυτός είναι ο πιο g - light ελιγμός![]()
Και ένα βιντεάκι με την αυτοπεριστροφή:
Ένα roii πολύ γρήγορο μπορεί να το κάνει με πολύ κίνδυνο όμως λόγω τεχνικών προβλημάτων.
Αυτά τα αεροπλάνα δεν έχουν accumulator καυσίμου, που είναι μία δεξαμενή συσσώρευσης καυσίμου και τροφοδοτεί τους κινητήρες σε περίπτωση ανάστροφης πτήσης όπως στα μαχητικά εφόσον οι αντλίες ρουφάνε από τον πάτο της δεξαμενής. Αυτό το σύστημα είναι κάτι που δεν το χρειάζεται ένα πολιτικό ή μεταγωγικό αεροσκάφος γιατί το μόνο που θα πρόσθετε είναι επιπλέον βάρος. Τα χιλιόμετρα τα θέλει για να μην πέσει σε απώλεια στήριξης.
Δεν ξέρω πως να τον χαρακτηρίσω... μάγκα ή βλάκα; πολύ ριψοκίνδυνος!
Ψάξτε έναν θρύλο της αεροπορίας Bob Hoover .
Πως κάποιοι άνθρωποι αντιλαμβάνινται διαφορετικά την πτήση
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Ωραιος! Δεν το ειχα πετυχει αυτο το βιντεακι. Ολα τα αεροπλανα μπορουν να κανουν roll καθως και αλλα 'κολπα' - μανουβρες χωρις φοβο αλλα με την καταλληλη εμπειρια!
Μιας και τα θυμηθηκα παρτε και 2 βιντεακια απο εμενα και καποιους φιλους οταν παμε να ξεσκασουμε...
Ειναι ενα ωραιο χομπυ που σε βγαζει εξω απο το σπιτι και βαζει το μυαλο σου να δουλεψει αν φυσικα κατασκευαζεις και χτιζεις τα μοντελα μονος σου!
(Αν ενοχλουν ασ διαγραφουν - μεταφερθουν)