Δημοσιεύθηκε αρχικά από
kostaskk
Επιβεβαιωμένα από ΚΤΕΟ δεν λέει τίποτα, έναν γνωστό να έχει μέσα στο ΚΤΕΟ κάνει ότι θέλει με τα χιλιόμετρα και ότι αλλο, εδώ ακόμα τα περνάνε χωρίς φώτα,φλας, λάστιχα,φρένα,καθρέπτες,και με εξάτμιση μπούρι να κάνει σαν αεροπλάνο.
Και γνωστό να μην έχει,βγάζει την ντιζα και δεν γράφει τίποτα,, μπορεί να κάνει 100.000 σε έναν χρόνο χωρίς ντιζα κοντερ και να την βάλει μια βδομάδα πριν περάσει ΚΤΕΟ,, θα γράψει τα 200-500 χιλιόμετρα που είναι το μίνιμουμ και όλα καλά..
Το ότι το δικό σου καίει λάδια σημαινει ότι δεν έχει τόσο λίγα, συνιθος μετά από 50-70-100.000 αρχίζουν να καίνε...
Στο καρμπυρατέρ όλα καλά, αλλά να κοιτάξει και τις τρύπες τις φλογέρας, που έχει μέσα της την βελωνα,κάτω από φως για να δει ότι είναι όλες ανοικτές- καθαρές,,κάθος και αυτή του ζιγκλέρ και το ότι το σπρέι περνάει μέσα από μια τρυπα- αγωγό δεν σημαίνει ότι είναι καθαρή, μου έχει τύχει να περνάει και ο πίδακας στην έξοδο να είναι ακανόνιστος,ανοικτός, ήταν ημιβουλομενο και όταν καθάρισε ο πίδακας ήταν ίσιος και σταθερός δλδ άλλο σχήμα.
Η κατανάλωση 3 λίτρα που λες κάτι πάει πολυ λάθος,, φίλος μου με μηχανή bmw 800cc μετρούσε 3,5 λίτρα,,, ninja 250 πάλι καίει κάτω από 3.
καλό παπί πρέπει να είναι στα 2 λίτρα max, , έχω μετρισει και 1,5 και ποιο κάτω,
Είχα φτάσει πολύ κοντά στα 300 χιλιόμετρα με ένα ντεπόζιτο glx 4λιτρο με τέρμα οικονομική οδήγηση
Με χοάνη μια χαρά δουλεύει, στο glx έχω πολύ μεγάλη χοάνη και πάντα παίρνει πρώτη μανιβελια,άσχετα το κρύο,ζέστη η αν έχει κάτσει 1-2-5 μήνες,, δεν σβήνει ποτέ, δεν σκάει,δεν μπουκωνει ούτε κάνει περίεργα,, μάλιστα έχω τόσο χαμηλά το ρελαντί που δεν ακούγεται, το ρελαντί είναι ρυθμισμένο για να το σβήνω με ξερογκαζια ελάχιστη γιατί δεν δουλεύει ο κεντρικός διακόπτης. Οπότε δουλεύει στο χαμηλότερο όριο οριακά πριν σβήσει και πάλι δουλεύει καλά.