Εκτός φαγητού . Ευχαριστώ .
Εκτός φαγητού . Ευχαριστώ .
Προς leaders και υπόλοιπους οι κάμερες στην Οινόη γράφουν πάνω από 60-70 ανέβα κατέβα.
Τότε κάποια στιγμη θα έχω πολλές φωτο με αυτόγραφα![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Αγαπητοί συντονιστές με λύπη μου θα σας ενημερώσω ότι λόγω προσωπικής ανωτέρας βίας δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω την 22/10, οπότε θα είστε μείον 2 άτομα και απο το φαγοπότι, ελπίζω την επόμενη να ειμαι πιο τυχερός! Καλά χιλιόμετρα σε όλους!
Αγαπητοί/Αγαπητές,
Ο καιρός όχι απλά μας έκανε τη χάρη, αλλά θα είναι και ηλιόλουστος.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι στο βουνό δε θα κάνει κρύο. Παρακαλώ προετοιμαστείτε για το κρύο καθώς η οδήγηση απαιτεί άνεση.
Παρακαλώ πολύ σε όλη τη διαδρομή να δείξτε τη δέουσα σοβαρότητα, καθώς θα θέλαμε να είμαστε όλοι ασφαλής, να απολαύσουμε τη βόλτα, και τη μεγάλη παρέα του moto.gr που θα βρεθεί ξανά μετά από πολύ καιρό.
Στο κάθε γκρουπ αναφέρεται και η ώρα αναχώρησής του. Θα ήταν πολύ καλό αν καταφέρουμε να υλοποιήσουμε αυτό το πρόγραμμα.
Αν θέλετε να πιείτε καφεδάκι, ελάτε λίγο νωρίτερα.
Τους κανόνες τους έχουμε βάλει πολλές φορές, παρακαλώ ρίξτε τους μια ματιά, αφορούν στην ασφάλεια όλων μας.
Μετά το Σταθμό 14 η πρώτη στάση θα γίνει στο βενζινάδικο του Μπράλου (159km από το Σταθμό 14), η επόμενη στο καταφύγιο της Οίτης όπου θα πιούμε καφεδάκι και θα φάμε cheesecake (άντε, θα αναφέρω και τη μηλόπιτα η οποία είναι επίσης εξαιρετική), και η τελευταία στάση της ετήσιας θα γίνει στο “Εστιατόριο Σκάλα” στην Ιτέα, για φαγητό.
Καλό θα ήταν προτού φύγει ο καθένας μας από την Ιτέα, να ανεφοδιαστεί με καύσιμο (Shell).
Καλά να περάσουμε![]()
![]()
![]()
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Από τις διαδρομές που βάζεις. Δε νομίζω να σε έχω πετύχει στο δρόμο.
Ο καθένας ότι θέλει. Εγώ μέσα στο μπουφάν την έχω.
Σωστός υπάρχουν 2 κάμερες εδώ και χρόνια στην περιοχή και είναι περασμένες μέσα και στο Heremaps όποιος έχει την εφαρμογή για gps θα καταλάβει.
Έτσι και αλλιώς πάντα θα κόβουμε λίγο όταν θα μπαίνουμε σε κατοικημένες περιοχές![]()