Στο 4:06 που το βάζει μπρος τι φάση, ξέχασε να τραβήξει το τσοκ;
Αντικειμενικός ο παρουσιαστής-πωλητής, έδωσε αμέσως γκάζι για να το σώσει και το έκανε γαργάρα.
Θα παω να κλεισω τεστ ,και θα ενημερωθειτε οσοι ενδιαφερομενοι.θα συγκριθει με την ηδη στην κατοχη μου voge ds500.MEINETE συντονισμενοι.(λεμε τωρα)![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
ναι κυριως οσον αφορα την τραχειά λειτουργια του κινητηρα της βογκ,η οποια εχει εκτενως αναφερθει ως εμπειρια μου στο σχετικο θρεντ ,που σας ενημερωνω κατα καιρους.Θελω (ως γεροντας)λιγοτερη τραχεια λειτουργια και θορυβο.Θα παω λοιπον να κανω τεστ να σχηματισω μια γνωμη.Οι 30 παραπανω ιπποι,ελαχιστα με ενδιαφερουν.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
或者你对中国和中国文化很感兴趣,这里是我们倾心为你打造的网站。我们 于在此分享我们对中文及中国的了解与喜爱,并且提供中文字典及书籍的 接地址。美中不足的是,由于希腊语-汉语参考资料有限,开始我们将使用英语。如果你就是中国人而且愿意帮助 进这个网站,请发邮件联系我们!我们希望有类似的网站能帮助中国人学 希腊语!请浏览我们的网站,也许你不懂希腊语,但当你发现网站中的汉语 有错误时,请通知我们尽快纠正。
Έφθασες λοιπόν στα 7.300. Σιγά σιγά θα φθάσεις και στα 7900 του CB 500XΕκτός και αν έχεις εθιστεί τόσο πολύ με τον έξτρα εξοπλισμό.
Πέραν της πλάκας σε είχα για σίγουρο ότι θα έγραφες καμιά 50.-60.000 χλμ με το βοτζ τουλάχιστον και θα είχαμε ένα καλό δείγμα εντός forum.
οχι,στα 7300,στα 6600,διοτι ενδιαφερομαι για το μοντελλο με τις χυτες ζαντες.ΜΕΣΑ ΣΕ 16 μηνες κατοχης και 24000 χιλιομετρα (νομιζω πανω απο τον μεσο ορο)εχω αποκρυσταλλωσει αποψη για το βογκ ,και την εχω εκθεσει -νομιζω-χωρις φοβο αλλα με παθος, (αν διαβαζεις το σχετικο θρεντ).Νομιζω οτι εχω βοηθησει πολλους ενδιαφερομενους σε μεγαλο βαθμο,και φυσικα σ αυτα τα χιλιομετρα ΔΕΝ μπορω να μιλησω για αντοχη στον χρονο.Φυσικο ειναι νομιζω.ΑΝ ΔΕΝ παω σε κατι αλλο,συνεχιζω με την παρουσα μοτο.Μεχρι στιγμης δεν εχει κανει κιχ.Οσο για το cb500x ,με τον εξοπλισμο που εχει το βογκ,ξεπερνα τις 9000.
Κεντρικό στάντ στο νέο BMW R1300GS: 170€
Κεντρικό στάντ στο νέο QJ SRT800SX: 196€
![]()