Οχι αυτη δεν την βλεπω...ακομα.
Εγω ειπα να την φαω αφου δεν εβρισκε τον ανθρωπα που την παραγγειλε.
Κατι παιχτηκε και φτασαμε τελευταιοι ρπμ...τι σκατα και νομιζα οτι πηγαιναμε γρηγορα!!
ΥΓ. Κ φτανουμε καταφυγιο κ βλεπω τον runner καθιστο, καφεδια με παρεα κ ρωταω ποση ωρα ειστε εδω?
Μου λεει καμια ωρα...!!!!
Ε μετα μου ηρθε αυτο στο μυαλο...
Ride(s) the wind of change...
Κατι παρομοια ημουν και εγω με το vstrom, 20l για 470 KM. Αυτοκινητοδρομο απο Θήβα γιατι ειχε βραδιασει και ανοιγμα γκαζιου μεχρι εκει που επιτρεποταν χωρις να τα ακουω, δηλ εως 120-130. Χαμηλα για τα 250 καθαρα που πιανει το μαμα 650αρι μου.
Μηλοπιτα πρεπει να τελειωσε νωρις γιατι στο 2ο group δεν βρηκαμε ολοι. Ψηθηκε πολυς κοσμος για μηλοπιτα και θα τελειωσε νωριτερα απο οτι αναμενοταν.
Ελα ρε ειχε και μωσαικο ; Αλητεια δεν μας το ειπε. Αλλα και η σοκολατοπιτα ηταν πολυ δυνατη.
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Και εμείς επιστρέψαμε.
Ενα ξανά μπράβο για την οργάνωση και την συμμετοχή, ειδα αρκετά μέλη τα είπαμε λίγο,
κάποιους - αρκετούς που δεν βρεθήκαμε ήταν περιορισμένο το χρονικό συνάντησης, το αφήνω για μια επόμενη φορά.
Να είμαστε πρωτίστως καλά όλοι παίδες
Εγώ πάντως έκαψα λιγότερο απ'οσο θα περίμενα.
Μέχρι το βενζινάδικο στο μπράλο, είχα κάψει 5,3 λιτρα/100 (8,72lt για 165 km).
Μετά ξαναέβαλα στη shell στην Ιτέα φεύγοντας. Έβαλα 4,5 λίτρα για 82Km, δηλαδή 5,5lt/100km.
Στο γυρισμό που ήμουν μόνος μου και δεν είχα τον νού μου στην ουρά πίσω μου, έκαψα 6lt/100km, πηγαίνοντας σβέλτα μέν, αλλα όχι πολύ γρήγορα (ήμουνα και γεμάτος γαρ...)
Για 1000cc καλά είναι...
πολύ όμορφα όλα!!!
Ευχαριστούμε όλους όσους δούλεψαν για αυτό
βόλτα που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα απο τις παλιές ετήσιες!!
Χάρηκα που είδα τόσους πολλούς γνωστούς μετα απο τόσο καιρό.
Μέχρι τελευταία στιγμή αμφιταλαντευόμουν λόγω υποχρεώσεων αλλά στο τέλος πάλι καλά που πρυτάνευσε η λογική
στα παρελκόμενα, στον γυρισμό για το σπίτι στη Θήβα (απο τον παλιό) εβαλα σουπερ αμόλυβδη σε επώνυμο βενζινάδικο και μέχρι να φτάσω στο Κυριάκι έπιασα την αντλία βενζίνης να "βήχει". δεν έχω προλάβει να την ανοίξω ακόμα να δω την κατάσταση της και αν τη γλυτώνω μόνο με φίλτρα. Ευτυχώς με έφερε σπίτι αλλά όταν ανέβαζα πίεση είχε πρόβλημα.
λεπτομέρειες για ποιο βενζινάδικο είναι στον Inbox
PS. Το γκρουπ του Σοφιανού και του Dim ήταν όλα τα λεφτά. Ίσως και το πιο ομοιόμορφο σε ρυθμό γκρούπ που έχω λάβει μέρος απο όλες τις ετήσιες όλα αυτά τα χρόνια.